题目列表(包括答案和解析)
听力测试(共20题,每小题1.5分,满分30分)
Ⅰ.听句子或对话,选出与句子或对话意思相符的图片。句子或对话读一遍。
1.________
2.________
3.________
4.________
5.________
Ⅱ.听对话,选答案。对话读两遍。
第一节 听第一段对话,回答第6、7小题。
6.When did the accident happen?
A.Today.
B.Tomorrow.
C.Yesterday.
7.Who sent the woman to a hospital?
A.A policeman.
B.A doctor.
C.A friend.
第二节 听第二段对话,回答第8-10小题。
8.How many bedrooms does Lily's new house have?
A.One.
B.Two.
C.Three.
9.How long did Lily get to work earlier than the man this morning?
A.10 minutes.
B.15 minutes.
C.25 minutes.
10.Why did the man decide to leave home 15 minutes earlier tomorrow?
A.Because he didn't want to be late again.
B.Because he wanted to be together with Lily.
C.Because he wanted to be the first to get to the office.
Ⅲ.听短文,选择正确答案。短文读两遍。
1l.How long did it take them to get to the Ming Tombs?
A.For one hour.
B.For one hour and a half.
C.For two hours.
12.The parking lot was crowded with ________.
A.many people
B.many cars.
C.many kinds of vehicles.
13.Who was lost during visiting Dingling Tomb?
A.Jim.
B.Mary.
C.Kangkang.
14.Mary ________ speak Chinese.
A.couldn't.
B.could.
C.can.
15.From the passage, we know Mary enjoyed ________.
A.Taking photos.
B.Talking.
C.Drawing.
Ⅳ.听短文,填表格。短文读两遍。
阅读下面短文,根据短文内容,按照事件发生的先后顺序排序(开始句和结尾句序号已给出)
When Julia Somberg eats her favorite food, she feels bad.She knows that chocolate can have a lot of fat and sugar.But Julia says she loves chocolate so much-once she starts eating it, she can’t stop.
Julia isn’t the only one who loves chocolate.It is a favorite food for people all over the world.People prefer chocolate over ice cream, cakes, and cookies.
The idea of eating chocolate didn’t begin until the 19th century.Before that, people drank chocolate.The habit began in Central America where the Aztecs drank bowls of chocolate to stay watchful.When the liquid(液体)chocolate was brought to Spain in the 1500s, people thought it was medicine because it had a medicine taste.In fact, the people who made chocolate into drinks were doctors.
Then people discovered that mixing chocolate with sugar made a wonderful drink.King Ferdinand of Spain loved this drink so much that he put out an order:anyone who talked about chocolate outside the court(法庭)would be killed.For about 100 years, chocolate was a secret in Spain.
Finally, people found out about chocolate, and it became a popular drink in Europe.Later, the Swiss mixed milk and chocolate.Today, most Americans prefer milk chocolate, while most Europeans prefer dark chocolate.
New research shows that chocolate is actually good for us.“Chocolate has different kinds of vitamins, ” says a researcher in France.“It has more than 300 different chemicals.One chemical works on the part of the brain(大脑)that feels pleasure.People who feel good when they eat chocolate are actually healthier.Feeling pleasure is important for health and can protect against illness.”“Good chocolate doesn’t have much fat or sugar.You can enjoy it if you eat a little at a time!”says Tara Berish, another chocolate lover.
1.________ Doctors made chocolate into drinks.
1 The Aztecs drank chocolate to stay watchful.
2.________ Chocolate was a secret in Spain for 100 years.
3.________ Liquid chocolate was brought to Spain from Central America.
4.________ Sugar was mixed with chocolate to make a sweet drink.
7 Research has shown that chocolate is good for us.
5.________ The Swiss put milk into the chocolate mixture.
改写。
It is too cold for us to go out at night on Mars.(改为同义句)
It is ________ ________ ________ ________ can’t go out at night on Mars.
根据短文内容,完成下列任务。
About one hundred years ago, many educated people spoke French when they met people from other countries.Today most people speak English when they meet foreigners.It has become the new international language.There are more people who speak English as a second language than people who speak English as a first language.Why?
There are many reasons why English has become so popular.One of them is that English has become the language of business.Another important reason is that popular American culture, like movies, music, and McDonald's has quickly spread throughout the world.It has brought its language with it.
Is it good that English has spread to all parts of the world so quickly? I don't know.It's important to have a language that everyone has in common.Our world has become global and we need to communicate with one another.On the other hand, English is a rather hard language to learn and it brings its culture with it.Do we really need that?
Scientists have already tried to make an artificial(人造的)language that isn't too difficult and isn't from any one group's culture.It is called Esperanto.But it hasn't become popular.Maybe the popularity of English won't last that long, either.Who knows? There are more people in the world who speak Chinese than any other language.Maybe someday Chinese will be the new international language.
1.What was the world language a century ago?
______________________________
2.Why has English become an international language today? Give at least two reasons.
______________________________
3.What can we get from Paragraph 3?
______________________________
4.In the last paragraph, what do scientists want to tell us?
______________________________
5.将第三段中划线句子翻译成汉语。
______________________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com