题目列表(包括答案和解析)
综合填空(共10小题:每小题1分,共10分)
根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。
Will it matter if you don't take your breakfast? A short time ago, a test w (1) given in the United States.People of different a (2) , from 12 to 83,were asked to have a test.During the test, these people were given all kinds of breakfasts and s (3) they got no breakfast at all.Scientists wanted to see how well t (4) bodies worked when they had had different kinds of breakfasts.
The results show that if a person e (5) a right breakfast, he or she will work better than if he or she has no breakfast.If a student has fruit, eggs, bread and milk b (6) going to school, he will learn more quickly a (7) listen more carefully in class.
The results a (8) show that having no breakfast will.not h (9) you lose weight.This is because people become so h (10) at noon that they eat too much for lunch.So they will gain weight instead of losing weight.
本文讲述了吃早饭的好处和不吃早饭的坏处。
Long long ago there lived a poor young boy in a small village. He was about ten years old. Every afternoon, he walked around the village selling his cooking oil. He carried the oil in a small wooden basin
(盆).After he sold all of his oil one afternoon, he was very tired. He thought that he would take a rest. He left his wooden basin under a tree, put the money in it and fell asleep. About two hours later, he woke up. He looked into the basin and found that his money was gone. He went at once to see a woman judge(法官).The judge listened to the boy’s story very carefully. She thought for a while, and then said to the men in her office, “Go and get all the village people here.”When all the village people came, she asked that everyone should put a coin(硬币)into the water in a big basin, about half of the people had put their coins in before a young man came up. He al-so put the coin into the basin.“Wait a minute.”the judge said, “You took away the boy’s money, didn’t you?”the young man’s face turned red.“Yes-ye-yes.”he said, “How did you know that?”The judge said, “You see, after you had put your coin into the water, some oil came up to the top. Your money must have been taken from the oil basin.”根据内容判断正误,正确打“
T”,错误打“F”。(1) The poor young boy sold the cooking oil and the basin.
(
)(2) The boy put his wooden basin under a tree and then fell asleep.
(
)(3) When he found his money was gone he woke up.
(
)(4) A young man in the village found the boy’s money.
(
)(5) The judge got to know who took the money by the young man’ face.
(
)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com