题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,判断正(
T)误(F)In general
(一般来说)people talk about two groups of colours:warm colours and cool colours. Scientists think that there are also two groups of people:people who prefer(更喜欢)warm colours and people who prefer cool colours.The warm colours are red, orange and yellow. Where there are warm colours and a lot of light, people usually want to be active
(积极的). People think that red is exciting, sociable(善交际的)people, those who like to be with others like red. The cool colours are green, blue and purple. These colours unlike warm colours, are relaxing. Where there are cool colours, people are usually quiet. People who like to spend time alone often prefer blue.Red may be exciting but one scientist says that time seems to pass more slowly in a room with warm colours than in a room with cool colours. He suggested
(建议)that a warm colour such as red or orange, is a good colour for a living room or a restaurant. People who are relaxing or eating don't want time to pass quickly. Cool colours are better for offices as the people who work there want time to pass quickly. Scientists don't know why people think some colours are warm and other colours are cool. However, almost everyone agrees that warm colours remind(使想起)people of warm days and cool colours remind them of cool days. Because in the north the sun is low during winter, the sunlight appears quite blue. And the sun is higher during summer, the hot summer sunlight appears yellow.(1) When we talk about two groups of people, we mean those that like warm colours and like cool colours.
( )
(2) The people who like warm colours are very hard to get on with others.
( )
(3) Time seems to pass more slowly in a room with warm colours than in a room with cool colours.
( )
(4) The writer doesn't tell us why some people like warm colours and others like cool colours.
( )
(5) The best title is
“Colours and People”.( )
Food shopping is more and more convenient
(方便)in modern cities today. If people do not have time to make lunch, they can buy fast food at a convenience store. If they want to cook a delicious dinner or buy enough food for a week, they can go to a supermarket. These big, modern stores sell not only food but also other things for daily use.Sometimes people find it difficult to choose which to buy because there are too many choices
(选择). For example, there are different kinds of instant noodles(方便面), instant noodles with eggs or the kind with chicken.Many people do not enjoy food shopping or deciding
(决定)what to buy. They prefer(更喜欢)to eat at a fast -food restaurant. There they can have large hamburgers, sandwiches, different kinds of drinks and so on.It is nice to have many choices, but it is a problem
(问题)to have too-many choices.根据短文内容判断句子的正误正确的写“
T”,错误的写“F”.(1) Food shopping is much more convenient today than years ago.
( )
(2) If people don't want to cook lunch themselves, they can go to a supermarket.
( )
(3) Big, modern shops sell only food and clothes.
( )
(4) Many people can have fast food and drinks at a fast- food restaurant.
( )
(5) Sometimes people find it difficult to choose which to buy because there are too many kinds of the same things.
( )
书面表达
当前不少文学作品被改编成电影。有些人喜欢看电影,有些人喜欢读原著。请你以Film or book, which do you prefer?为题,按照下列要点写一篇英语短文:
1.看电影:省时、有趣、易懂;
2.读原著:语言优美、细节更多;
3.我的看法及理由。
注意:1.适当用以下词:book in the original(原著),detailed information(细节)
2.词数不少于70,开头已给出,不计入总数。
Film or book, which do you prefer?Recently our class held a hot discussion on Film or book, which do you prefer.Different students have different opinions.________
________________________
________________________
________________________.
根据汉语句子完成英语句子。每空一词。
【小题1】把你的名字写在这张纸上,你就能拿到一本杂志。
your name on the paper and you a magazine.
【小题2】“最美女教师”张老师这些天收到许多花和信件。
Miss Zhang, beautiful teacher, many flowers and letters these days.
【小题3】如果我们利用纸的两面,那更多的钱能被省下来。
More money can if we sides of paper.
【小题4】你应该向他们学习,而不是反对他们。
You should them be against them.
【小题5】中国人更喜欢用筷子,而不习惯用刀叉。
Chinese people use chopsticks a knife and fork.
把下列词组译成英文
1.随音乐起舞 ___________________
2.各种各样的__________________
3. 比...更喜欢..._________________
4.使记起, 提醒____________________
5. 看见某人做某事________________
6. 过得很愉快_________________
7. 继续度假_____________________
8. 我的大多数朋友________________
9.考虑到 _______________
10. 很多年以来 _______________
11. 在世界上___________________
12. 来来往往 ____________________
13. 第二天 _______________
14. 特殊事件 ____________________
15. 赶上, 追上 __________________
16.展览,陈列 _____________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com