题目列表(包括答案和解析)
1根据短文内容完成下列句子,每空一词。
This is a picture of Mr. Black's family. The man is Mr. Black. The woman is Mrs. Black. They have a son and a daughter. The son is behind Mr. Black. He looks like his mother. His name is Mike. He's thirteen. Their daughter, Ann is behind Mrs. Black. She is eleven. Mike and Ann are in the same school. But they are not in the same grade. Mike is in Grade Nine. Ann is in Grade Seven. They are good students at school. Mike likes English, but he doesn't like math. Ann likes Chinese and math. She also likes singing English songs.
1.Mr. Black has children.
2.The son is behind Mr. Black. His name is
3.Ann is years old.
4.Mike and Ann aren't in the same
5.Ann likes , but Mike doesn't like it.
This is a picture of Mr Black's family. The man is Mr Black. The woman is Mrs Black. They have a son and a daughter. The son is behind Mr Black. He looks like his mother. His name is Mike. He's thirteen. Their daughter, Ann is behind Mrs Black. She is eleven. Mike and Ann are in the same school. But they are not in the same grade. Mike is in Grade Nine. Ann is in Grade Seven. They are good students at school. Mike likes English, but he doesn't like math. Ann likes Chinese and math. She also likes singing English songs.
根据短文内容完成下列句子,每空一词。(5分)
1.Mr Black has children.
2.The son is behind Mr Black. His name is
3.Ann is years old.
4.Mike and Ann aren't in the same
5.Ann likes , but Mike doesn't like it.
根据短文内容完成下列句子,每空一词。
This is a picture of Mr. Black's family. The man is Mr. Black. The woman is Mrs. Black. They have a son and a daughter. The son is behind Mr. Black. He looks like his mother. His name is Mike. He's thirteen. Their daughter, Ann is behind Mrs. Black. She is eleven. Mike and Ann are in the same school. But they are not in the same grade. Mike is in Grade Nine. Ann is in Grade Seven. They are good students at school. Mike likes English, but he doesn't like math. Ann likes Chinese and math. She also likes singing English songs.
【小题1】Mr. Black has children.
【小题2】The son is behind Mr. Black. His name is
【小题3】Ann is years old.
【小题4】Mike and Ann aren't in the same
【小题5】Ann likes , but Mike doesn't like it.
短文填空。
Jane usually gets up at six thirty in the morning. She takes the shower at twenty to seven. Then she 1.breakfast at seven and after that she goes to school. She has lunch at twelve o’clock . She likes rice and vegetables 2.lunch. She thinks they are healthy. She usually 3.volleyball with her friends after school. She likes swimming and she wants to 4. the sports club. Her best friend Lisa is 5.the swimming club. She 6. well. She always 7. Jane with swimming. They go home at 8. six o’clock in the evening.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com