题目列表(包括答案和解析)
阅读下面的短文,在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺。
About three years ago, I felt very lonely. I didn’t like my classmates, my parents or anyone else. My classmates didn’t want to talk with me and my parents were always saying that other kids were better than me. I thought I was the 【小题1】 unlucky(不幸运的) person in the world.
One day I had a big fight with one of my classmates. I was so angry that I hit him in the face. Just at that moment, a boy stood up and stopped the fight. He was the monitor(班长) of our class.
After that, he often helped me and we became good 【小题2】 . Whenever I got angry or sad, he would help 【小题3】 to cool down(冷静). My life began to change because of the boy, my best friend. We 【小题4】 a lot of time on interesting days together. As time goes by, I have become happier with people and things. And it seems that people around me have changed, too. My parents don’t shout at me any more. And my classmates become friendly to me.
But now I can’t often see my best friend【小题5】he is seriously ill and is staying in hospital. How I miss the days when we were together! I hope he will be all right and come back to school soon.
阅读下面的短文,在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺。(每空一词)(本题共5小题;每小题2分,满分10分)
About three years ago, I felt very lonely. I didn’t like my classmates, my parents or anyone else. My classmates didn’t want to talk with me and my parents were always saying that other kids were better than me. I thought I was the 1. unlucky(不幸运的) person in the world.
One day I had a big fight with one of my classmates. I was so angry that I hit him in the face. Just at that moment, a boy stood up and stopped the fight. He was the monitor(班长) of our class.
After that, he often helped me and we became good 2. . Whenever I got angry or sad, he would help 3. to cool down(冷静). My life began to change because of the boy, my best friend. We 4. a lot of time on interesting days together. As time goes by, I have become happier with people and things. And it seems that people around me have changed, too. My parents don’t shout at me any more. And my classmates become friendly to me.
But now I can’t often see my best friend 5. he is seriously ill and is staying in hospital. How I miss the days when we were together! I hope he will be all right and come back to school soon.
About three years ago. I felt very 1 (孤独的). I didn’t like my classmates, my parents or anyone else. My classmates didn’t want to talk w 2 me . My patents always said that other kids were better than me. I thought I was the most unlucky person in the world.
One day I had a big fight with one of my classmates. I was very a 3 and I hit him in the face. Just at that moment, a boy stood up and s 4 the fight. He was the 5 (班长) of our class.
After that, he was kind and fine to me. He often helped me and we became good friends. Whenever I got sad or angry , he would help me to clam 6 .My life began to change. Now I become happier than before. And it s 7 that people around me change,too. My parents don’t shout at me any l 8 and my classmates 9 (接受) me。I get 10 well with my classmates.
I can’t remember the date when I started collecting litter. But it was when I got tired of seeing litter near my home and realized that nobody else was going to pick it up.
I live close to a forest in Ohio, America. I can walk there within three minutes! I used to love going there to play with my dog. But one day there was so much litter there that I became very unhappy. I decided to clean up the forest.
I made my first trip to clean the forest one afternoon. I took a big black rubbish bag with me. Ten minutes later, my bag was full of cans, bottles, broken glass and newspapers.
Since that first trip three years ago, I’ve been to the forest four times a year to pick up litter. I’m often there for three hours. It makes me feel great to do something for the environment.
After each trip, I look at all the litter I’ve found. If any of it is recyclable(可回收的),I’ll keep it. I can’t understand why people drop litter. But I will keep picking it up until they stop dropping it.
I know I can only do a small bit to help the earth, but I still think it is important.
【小题1】When did the writer begin to collect litter?
A. When he was very young.
B. After his home moved to a new place.
C. When he got tired of seeing litter near his home.
【小题2】Where does the writer live?
A. He lives in a forest.
B. He lives in a place with much litter.
C. He lives near a forest.
【小题3】The writer collects litter________.
A. in order to make the place clean
B. in order to make fun
C. in order to make money
【小题4】Where does the writer collect litter?
A. In the forest B. In the street C. In the park.
【小题5】From the passage we infer(推断) __________
A.the writer always collects a lot of litter
B .the environment will be more beautiful if everyone tries to protect it.
C. the writer will go on collecting litter.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com