题目列表(包括答案和解析)
阅读下面两篇短文,根据短文内容,选择最佳选项。
Going on holidays is best choice for the Europeans to relax themselves, especially in the UK.However, much has changed during the past decades(几十年).
One of the most traditional British holidays was the“seaside holiday” .Families got on a train or into a car and traveled to seaside towns nearby to sunbathe on the beach, buy ice-creams and eat fish and ships and so on.
In the late 1970s, more and more British people started traveling to other countries in Europe for their summer holidays(July-August)because the weather wasn't very good, even in
summer.The“package holiday” was particularly popular with most families.
In the 1980s and 1990s, young people in the UK became wealthier, so many of them traveled to countries all over the world for their holidays.
These years, especially after the world financial crisis(金融危机), most British people can not afford to spend their holidays abroad.They again begin to choose to stay in their own home and
go on a few day trips rather than spending money on hotels.They call this sort of vacation a“staycation”.
任务:请阅读上面短文,根据短文内容完成下面的有关信息。
Time Kind of holiday Reason
Before the late 1970s 1.________ It was a tradition.
In the late 1970s Package holiday 2.________
3.________ Overseas holiday Young people became wealthier.
These years 5.________ The world financial crisis.
完形填空
If you visit a big city anywhere in the world, you will probably find a restaurant which serves the food of your native country. Most large cities 1 the United States offer an international sample (样品) of foods. Many people enjoy eating the food 2 other nations. This is probably one reason why there are so many different 3 of restaurants in the United States. A second reason is that many Americans 4 from other parts of the world. They enjoy tasting the foods of their 5 lands. In the city of Detroit, for example, there are many people from Western Europe, Latin America, 6 the Far East. There are many restaurants in Detroit which serve the foods of 7 areas. There are many other international restaurants, too. Americans enjoy the foods in these restaurants 8 well as the chance to better understand the people and their 9 of life.
One of the most common international restaurants to be 10 in the U. S. is an Italian restaurant. The restaurant may be a small business run by a single family. The mother of the 11 cooks all the dishes and the 12 and children serve the people who come to eat there. 13 it may be a large restaurant which can 14 many people during one evening. It may be owned 15 one family, one person, or by several different people who worked together in the business.
1.
[ ]
2.
[ ]
3.
[ ]
4.
[ ]
5.
[ ]
6.
[ ]
7.
[ ]
8.
[ ]
9.
[ ]
10.
[ ]
11.
[ ]
12.
[ ]
13.
[ ]
14.
[ ]
15.
[ ]
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com