题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,将下列所给的五个句子,还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。
Watertown is a great place for the family to take vacation. Teenagers will want to visit the world's largest water slides and eat at Uncle Bob's. A different rock band plays at Uncle Bob's every night. 1. __________. They have organized games and the staff dress up as clowns. 2.__________.If they love good food, they can find it at the Farmer's Market where the food is both delicious and cheap.3.__________, parents can take dance lessons on the beach. And everyone can learn something in Watertown. 4.__________! Teenagers love the Sports Museum and kids enjoy the Science Museum. 5.__________.
A. While the children have fun
B. Kids will enjoy the Clown City Cafe
C. There is also a lot for parents in Watertown
D. There are three Museums
E. Parents will spend many happy hours walking through the History Museum
完形填空
Watertown is a great place for the family to take a vacation. Teenagers will want to visit the world's ___(1)___ water slides and eat at Uncle Bob's. A different rock band plays at Uncle Bob's every night. Kids will ___(2)___ the Clown City Cafe. They have organized games and the staff dress up ___(3)___ clowns. There's also a lot for parents in Watertown. ___(4)___ they love good food, they can find it at the Farmer's Market ___(5)___ the food is ___(6)___ delicious and cheap. While the children have fun, parents can take dance lessons on the beach. And ___(7)___ can learn something in Watertown. There are ___(8)___ museums! Teenagers love the Sports Museum and kids enjoy the Science Museum. ___(9)___ will spend many happy hours ___(10)___ the History Museum.
(1)
[ ]
(2)
[ ]
(3)
[ ]
(4)
[ ]
(5)
[ ]
(6)
[ ]
(7)
[ ]
(8)
[ ]
(9) [ ]
(10)
[ ]
根据课文内容填空
Watertown is a great 1 for the family to take a vacation. Teenagers will want to visit the world's 2 water slides and eat at Uncle Bob's. A 3 rock band plays at Uncle Bob's every night. Kids will 4 the Clown City Café. They have organized games and the staff 5 up as clowns.
There's also a lot for parents in Watertown. If they love good food, they can 6 it at the Farmer's Market where the food is 7 delicious 8 cheap. While the children have fun, parents can take dance lessons 9 the beach. And everyone can learn something in Watertown. There are three museums! Teenagers love the Sports Museum and kids enjoy the Science Museum. Parents will spend many happy hours 10 through the History Museum.
把答案写在下面的横线上:
|
1________ |
2________ |
3________ |
4________ |
5________ |
|
6________ |
7________ |
8________ |
9________ |
10________ |
1. 放学后,许多年轻人去超市,因为他们可以在那里闲逛.
, a lot of young people go to the supermarket, because they can There.
2. 水镇是一个家人度假的好地方.
Watertown is a great place for the to .
3. 他们有有组织的比赛,并且职员们都装扮成小丑.
They have games and the staff clowns.
4. 我喜欢农夫市场,因为那里的食物价廉物美.
I like Farmer's Market because the food is delicious cheap.
5. 劳驾,你我哪里知道我哪里能买到洗发香波吗? 当然,在二楼有一个药店
Excuse me, do you know I some shampoo?
Sure, there is a drugstore the second
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com