题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,根据短文内容,从短文后的六个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(共8分,每小题2分)
As you grow rapidly through your teenage years, you will experience a lot of changes. The changes may seem difficult. 1 Don’t panic! You will deal successfully with them! You are a young adult now!
With more responsibility, you will find more freedom to make your own choices. This is a time to be well informed about making choices. In this way you can make healthy balanced decisions. 2 You may already know your career path or you may have no idea at all what you want to do. Both situations are fine! Work hard and the right opportunity will present itself to you.
Young adulthood means greater freedom and more choices. 3 But try not to shut your family out of your life. You should learn to think of others even though you are old enough to look after yourself.
It is also perfectly natural at this time for you to spend more time with your friends than your family. Choose your friends wisely. A true friend will stand by you no matter what happens.
This period is a part of the life cycle. There are some people who will be with you throughout life’s journey. There will be some people with whom you part and go separate ways. Leaving school can be hard. The reality is that you may not even see all of your classmates again.
You are a young adult. It is your life. No one can live it for you. 4 So making the right choices will be important to you. Life is for living. Enjoy your life wisely.
| A. They will help shape the future. B. They may seem to happen quickly. C. You will probably want to be independent. D. You may appreciate what you have in your own life. E. The choices that you make from now on will be your choices. F. Your family has been with you since you came into this world. |
阅读短文,根据短文内容,从短文后的六个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(共8分,每小题2分)
As you grow rapidly through your teenage years, you will experience a lot of changes. The changes may seem difficult. 1 Don’t panic! You will deal successfully with them! You are a young adult now!
With more responsibility, you will find more freedom to make your own choices. This is a time to be well informed about making choices. In this way you can make healthy balanced decisions. 2 You may already know your career path or you may have no idea at all what you want to do. Both situations are fine! Work hard and the right opportunity will present itself to you.
Young adulthood means greater freedom and more choices. 3 But try not to shut your family out of your life. You should learn to think of others even though you are old enough to look after yourself.
It is also perfectly natural at this time for you to spend more time with your friends than your family. Choose your friends wisely. A true friend will stand by you no matter what happens.
This period is a part of the life cycle. There are some people who will be with you throughout life’s journey. There will be some people with whom you part and go separate ways. Leaving school can be hard. The reality is that you may not even see all of your classmates again.
You are a young adult. It is your life. No one can live it for you. 4 So making the right choices will be important to you. Life is for living. Enjoy your life wisely.
A. They will help shape the future.
B. They may seem to happen quickly.
C. You will probably want to be independent.
D. You may appreciate what you have in your own life.
E. The choices that you make from now on will be your choices.
F. Your family has been with you since you came into this world.
A.divide B.cutting?
C.make it D.sharpen?
阅读理解
Once three men bought seventeen apples. The first man wanted one half, the second man one third, and the third man one ninth.
It was impossible to divide those sveventeen apples as they wanted. They didn't know what to do. A small boy came up with an apple in his hand and said, “Don't worry about that. Let me help you.”
First he made the number of apples eighteen by adding his own apple. Then he gave nine to the first man, six to the second man and two to the third man. He gave the seventeen apples to the three men and took his own for himself. These men were very thankful to him. They all said,“What a clever boy!”
1.Three men bought ________ apples.
[ ]
2.The first wanted ______S__.
[ ]
3.It was ________ to divide those seventeen apples as they wanted.
[ ]
4.In fact there were ________ apples when the small boy was dividing them.
[ ]
5.Which one is right?
[ ]
A.The three men asked the small boy to divide their apples.
B.The boy wanted to help them.
C.The boy told the three men how to divide their apples.
D.The boy wanted to take away their apples.
6.The small boy was very ________.
[ ]
Once three men bought seventeen apples. The first man wanted one half, the second one wanted one third, and the third one wanted one ninth. They could not divide (分配)those seventeen apples as they wanted. Just as they were in such a difficulty(难题), a small boy came with an apple in his hand. The boy said, "Don't worry about that. Let me divide them for you."
At first, with his own apple added to them (加上), he made the number of apples eighteen. Then he gave nine to the first man, six to the second man and two to the third man. He gave away seventeen in all and took his own for himself. Those men praised(表扬)him together, "What a clever boy!"
根据短文内容,选择最恰当的答案。
1. One day three men bought ______ apples.
[ ]
A. 18 B. 17 C. 19 D. 16
2. The first man wanted ______ of the apples.
[ ]
A. 1/3 B. 1/2 C. 1/4 D. all
3. The third man wanted ______ of the apples.
[ ]
A. 1/3 B. 1/2 C. 2/3 D. 1/9
4. The little boy had ______ apple(s).
[ ]
A. only one B. three C. nineteen D. seventeen
5. At last the little boy had got ______ apple(s).
[ ]
A. no B. one C. seventeen D. nineteen
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com