2.C.这里表示时间流逝.故选gone. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

Many students in China are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人). Some study at school, others learn by themselves. A few learn English language over the radio, on TV, or in the films. One must work hard to learn another language.
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer that question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own(自己的) language and maths and English. Some people learn English because it is useful for their work. Many people often learn English for their higher studies, because at college or university(大学) some of their books are in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
【小题1】根据Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人).描述,可知选C。
【小题2】根据短文第一段描述,可知孩子,年轻人和成人都在学英语。故选C。
【小题3】根据短文第二段描述,可知每个人学英语都有不同的原因,故选D。
【小题4】联系上文可知本文描述的是中国人学英语,故他们自己的语言是汉语,选A。
【小题5】by表示通过某种方式,通过自己学习英语,及自学英语,故选B。
【小题6】Are there many adults learning English in China?

A.No, they aren’t.B.No, they are.
C.Yes, there are.D.Yes, there aren’t.
【小题7】________learn English.
A.Only teenagers.
B.Only adults.
C.Small children, teenagers and adults.
D.Only small children.
【小题8】Which of the following is true?
A. Most people learn English over the radio.
B. All the people learn English at school.
C. Students only learn their own language at school.
D. Different people have different reasons for learning English.
【小题9】“Their own language” means_____________.
A.ChineseB.EnglishC.FrenchD.Japanese
【小题10】What’s the Chinese meaning of “learn by themselves”?\
A.和他们一起学习B.自学C.向他们学习D.通过学习

查看答案和解析>>

Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.

A.he often made up jokesB.he didn’t like money
C.he looked very funnyD.they thought he was a fool
【小题7】The villagers wanted to show the visitors___________.
A.how silly Freddie wasB.how clever Freddie was
C.How kind people were to FreddieD.that Freddie had much money
【小题8】The visitor felt sorry for Freddie because he though_________.
A.Freddie did not know money was useful
B.the villager was not kind enough to the boy
C.Freddie did not get along well with the villagers
D.Freddie did not know the dollar coin was worth more
【小题9】From the story we know that Freddie was__________.
A.poorB.kindC.cleverD.silly
【小题10】The best title for the passage should be __________.
A.Clever VillagersB."Foolish" Freddie
C.Freddie and a VisitorD.A Visitor and the Villagers

查看答案和解析>>

-Which do you like better, tea or coffee?

-________ of them.I like water.

[  ]

A.All

B.Both

C.Neither

不定代词的考查。All表示“三者及三者以上都-”;both表示“两者都-”;neither表示“两者中的哪一个也不-”。根据答语句意“我喜欢喝水”和问句句意“你喜欢喝茶还是咖啡?”可推测:茶及咖啡我都不喜欢,故选C。

查看答案和解析>>

I’m 14, a year younger than most of my classmates.

A week ago one of my classmates, Nitin, asked me for help with math homework. We ended up talking about computers and file-sharing(共享文件). As we talked I found that he was more experienced and could teach me about file-sharing and networking. We went to his room and watched a movie about robots that he’d downloaded. The math homework was forgotten.

The next day he came again for homework help “What do you do on weekends?” he asked. The truth is, when I have work to do, I do it. I have no special time to kill with friends. I was embarrassed about this. I expected him to think I was boring and said, “Get a life!” He said, “OK. You’re having trouble getting along with people I can show you. I’m old than you.”

Later, he checked my computer. He even connected me to an Internet chess server(服务器).He was becoming like a big brother.

But when I thought about it, I didn’t really want Nitin’s help” His big-brother idea began to bore me.

“I’ll get you some cool computer programs(程序)”.

“I’ll teach you how to talk to girls.”

He meant what he was saying, but I don’t know why it didn’t make me feel good. Since then he’s hardly talked to me; we seem to have forgotten each other. I don’t think he can “teach” me much, and I don’t think much of him. But I could be wrong·

1.What did Mitin help me do?

A.He helped me with my homework.

B.He helped me with math problems.

C.He taught me about file-sharing and networking.

D.He introduced some fiends to me.

2.What does the underlined word “kill” in Paragraph 3 mean?

A.杀死

B.浪费

C.消磨(时间)

D.打猎

3.Which is NOT the reason why the writer doesn’t want Nitin’s help?

A.He has no special time to kill with friends.

B.He forgot his homework because of playing with him.

C.He thinks his ideas are not useful to him.

D.He has another big brother.

4.Can you use a word to describe the writer?

A.Unfriendly.

B.Boring.

C.Independent.(独立的)

D.Lazy.

5.Choose a title for this passage.

A.I Don’t Want a Big Brother!

B.No Time to Kill

C.My Big Brother

D.My Life After School

 

查看答案和解析>>


Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!” “A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】根据第一段Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom.可知选D
【小题2】根据第二段He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.描述,可知选A.
【小题3】这篇短文主要描述了一个发生在格林夫妇和他们的儿子之间的故事,故本故事中有三个人,选B
【小题4】联系下文Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”可知他的儿子问他正在吃什么.故选C.
【小题5】根据He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.可知格林先生手中正拿着香蕉,联系下文,可知他的儿子想吃香蕉.故选D
【小题6】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.

A.friendsB.teachersC.classmatesD.parents
【小题7】Mr. Green likes to eat ______ while reading.
A.a bananaB.a bookC.a handD.a leg
【小题8】There are _______ people in this story.
A.twoB.threeC.fourD.five
【小题9】Tom asks Mr. Green what he is ________.
A.readingB.shakingC.eatingD.cooking
【小题10】Which of the following is right?
A.Tom likes answering question.B.Tom wants to read the book.
C.Mrs. Green gives Tom a leg.D.Tom wants to eat a banana.

查看答案和解析>>


同步练习册答案