题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文并根据短文内容,从短文后面每题所给的四个选项中选择最佳答案。
When Mary was fourteen, her mother gave her a beautiful ring. It was a birthday present, and Mary was very pleased. But a week later, she was very sad, because when she was working in the kitchen, she lost the ring. She looked everywhere, but she couldn't find it. She even looked in the drain(排水沟) outside the kitchen, but the ring was not there. That evening her brother Tom was eating some cakes. “Who made these cakes?” he said. “They are excellent.” “I made them.” Mary said. She was pleased that her brother liked them. Mary liked cooking very much. “Are there any…?” Tom started to ask. Then he stopped suddenly. He opened his mouth and took a ring out. “Where does this come from?” he asked, “This is a strange(奇怪的) type of cake!” Mary was pleased. “My ring!” she said. She took it to the kitchen. She washed it and then went back and thanked her brother. “I'm sorry you had a surprise,” she said. “But thank you very much for finding my ring. I'll cook some more cakes for you tomorrow as a reward(酬谢).”
1.Mother gave Mary a beautiful ring ________.
[ ]
A.on her birthday
B.because Mary liked rings
C.as a reward
D.because she had last one
2.Mary lost her ring ________.
[ ]
A.on her birthday
B.when she ate a cake
C.soon after her birthday
D.when her mother was out
3.When Mary looked in the drain ________.
[ ]
A.she fell in the drain
B.she didn't find her ring
C.she found a cake
D.she found her ring
4.Tom said the cakes Mary made were ________.
[ ]
5.Mary washed her ring and returned ________.
[ ]
A.to cook cakes again
B.to thank Tom
C.to give it to her mother
D.to eat another cake
听力
第一节:听下面
4个句子,选出与句子内容相符的图画。每个句子仅读一遍。![]()
1.________ 2.________ 3.________ 4.________
第二节:听下面
10段对话或短文。每段对话或短文后有1至3个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对话或短文读两遍。听第
1段对话,回答第5题。5.Why does Helen come to the man's house?
A.To ask for help. B.To say“hello”. C.To visit her friend.
听第2段对话,回答第6题。
6.Where are they talking?
A.In a restaurant. B.At home. C.In the street.
听第3段对话,回答第7题。
7.Which is true about Daniel?
A.He is a chid.
B.He thinks the novel is boring.
C.He likes the novel very much.
听第4段对话,回答第8题。
8.What pet did the man buy?
![]()
听第
5段对话,回答第9题。9.When did Peter learn to use chopsticks(筷子)?
A.Before he came to the UK.
B.Before he came to China.
C.After he came to China.
听第6段对话,回答第10题。
10.What is Tom like?
A.He is easy-going.
B.He is humorous.
C.He is helpful.
听第7段对话,回答第1l至12题。
11.How much money did Victor get in his dream?
A.$1,000,000 B.$100,000 C.¥1,000,000
12.What did Victor decide to do with the money in his dream?
A.Buy a car. B.Go travelling. C.Raise money for charity.
听第8段对话,回答第13至14题。
13.What's the relationship between the speakers?
A.Husband and wife.
B.Father and daughter.
C.Mother and son.
14.Where are they living now?
A.In a big house with a garden.
B.In a small flat without a balcony.
C.In a small flat with a balcony.
听第9段对话,回答第15至17题。
15.Who is Mr Johnson?
A.Millie's history teacher.
B.Millie's doctor.
C.Millie's geography teacher.
16.What will Millie do on Saturday?
A.Go climbing.
B.Take an exam.
C.Stay at home and study.
17.Which season is it?
A.Spring. B.Summer. C.Autumn.
听第10段短文,回答第18至20题。
18.How did Philip go home yesterday evening?
A.By bus. B.By bike. C.On foot.
19.What did the aliens look like?
![]()
20.Which sentence is RIGHT?
A.The spacecraft was orange and green.
B.Philip took some pictures of the aliens with his camera.
C.Philip's friends thought that his story was hard to believe.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
My mother is ill. I have ________ at home.
[ ]
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com