题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,判断下列句子是否符合短文的内容,符合的用“A”表示,不符合的用“B”表示。
Travelling has been popular with people for a long time. Many of today’s travellers are trying to find an unusual experience or adventure. Hiking may be a good choice.
Instead of spending your vacation on a bus, in a hotel or sitting on the beach, you may want to try hiking. Hiking is a great way to travel. You will get close to nature and take exercise at the same time. Hiking is easy to do and doesn’t have to be very expensive. You can hike close to home or travel to other places. The basic equipment(设备)you need for hiking is simple: good shoes, clothes and a backpack. You can hike in the mountain, in a forest or along a river. You can also go for a hike in the city.
Hiking is fun and exciting, but you shouldn’t forget safety. Here are some basic tips for successful hiking:
﹡Don’t hike alone.
﹡Bring water, a good map and a cellphone.
﹡Wear a hat to protect yourself from the sun.
【小题1】Hiking is a good way to get close to nature.
【小题2】Good shoes, clothes and a backpack are the basic equipment for hiking.
【小题3】 People can only hike in the mountain, in a forest or along a river.
【小题4】Hiking is always fun, exciting and safe
【小题5】 You’d better go hiking with others.
阅读下面短文,判断下列句子是否符合短文的内容,符合的用“A”表示,不符合的用“B”表示。
Travelling has been popular with people for a long time. Many of today’s travellers are trying to find an unusual experience or adventure. Hiking may be a good choice.
Instead of spending your vacation on a bus, in a hotel or sitting on the beach, you may want to try hiking. Hiking is a great way to travel. You will get close to nature and take exercise at the same time. Hiking is easy to do and doesn’t have to be very expensive. You can hike close to home or travel to other places. The basic equipment(设备)you need for hiking is simple: good shoes, clothes and a backpack. You can hike in the mountain, in a forest or along a river. You can also go for a hike in the city.
Hiking is fun and exciting, but you shouldn’t forget safety. Here are some basic tips for successful hiking:
﹡Don’t hike alone.
﹡Bring water, a good map and a cellphone.
﹡Wear a hat to protect yourself from the sun.
1.Hiking is a good way to get close to nature.
2.Good shoes, clothes and a backpack are the basic equipment for hiking.
3. People can only hike in the mountain, in a forest or along a river.
4.Hiking is always fun, exciting and safe
5. You’d better go hiking with others.
Reading comprehension(阅读理解)
“Memorize these words.” “Learn this spelling rule.” “Don't forget tomorrow's quiz(测验).” You remember things every day, but how do you do it?
You find a telephone number in the phone book, dial it, and then forget it. This is your short-term memory. It lasts less than 30 seconds. However, you don't look in the phone book for a friend's number. You know it. This is long-term memory. Your long-term memory has everything that you remember.
Why do you forget something? What is the reason? You did not learn it in the beginning. This is the major reason for forgetting. For example, you meet some new people, and you forget their names. You hear the names, but you do not learn them. Then you forget them.
You can remember better. Here are some ideas.
a.Move information from your short-term memory to your long-term memory. Practice the information. Say the information to yourself. Think about it. Spend time on it.
b.Over learn. After you learn something, study it some more. Learn it more than you need to. For example, when you know a list of new words, don't stop. Practice the words a few more times.
c.Be sure that you understand the information. It is difficult to memorize something you don't understand.
d.Do only one thing at a time. Study in a quiet place.
e.Try to connect the new information with something you already know. For example, when you learn the name of a new kind of food, think of a similar kind of food.
f.Divide(分开) the information into parts. Do not have more than seven parts. Learn one part and stop for a few minutes. Don't try to learn all the parts at the same time.
g.Make a picture in your mind. For example, maybe you see a new word. It is a kind of fruit. Make a picture in your mind of this fruit. Remember what it looks like.
h.Try to relax(放松) when you study. Enjoy it. You cannot remember things when you are tired or unhappy.
Some people have a photographic(照相机般的) memory. They see everything like a picture. Later they can see the picture in their mind again and describe everything in it. They can remember long lists of numbers and thousands of other things. Would you like to have a photographic memory?
True or False(判断下列句子是否符合短文内容,符合的用T表示,不符合的用F表示)
1.It is easy to memorize things that we don't understand.
( )
2.A short-term memory lasts only a minute.
( )
3.Your address is in your long-term memory.
( )
4.A photographer has a photographic memory.
( )
5.You can remember things well when you are glad and healthy.
( )
6.People who have a photographic memory can usually remember better.
( )
听力
(一)录音中有四个句子,根据你听到的内容,选择与其意思相对应的图画。
1.________ 2.________ 3.________ 4.________
(二)录音中有六组对话和六个问题,根据你听到的对话内容和相关问题,选择最佳答案。
5.A.A hospital. B.A library. C.A restroom. D.A park.
6.A.Tuesday. B.Wednesday. C.Thursday. D.Friday.
7.A.30 dollars. B.15 dollars. C.40 dollars. D.20 dollars.
8.A.It was snowing. B.It was cloudy. C.It was raining. D.It was sunny.
9.A.A medium bowl of beef noodles.
B.A large bowl of beef noodles.
C.A medium bowl of tomato noodles.
D.A large bowl of tomato noodles.
10.A.They are scary.
B.They run fastest.
C.They are spotted.
D.They look furry.
(三)录音中有一篇短文,根据你所听到的短文内容判断下列句子正误,正确的用“T”表示,不正确的用“F”表示。
11.The living room was next to Sam's bedroom.It was near the kitchen.
12.Only Sam and his grandmother were sleeping in the house that night.
13.Sam shouted, so the thief was scared and jumped out of the house.
14.The thief wasn't hurt it all after he jumped out of the house.
15.The police were very pleased because the well-known thief was caught.
Reading Comprehension(阅读理解):
Here are four messages on Alan Marshall's answerphone.
Monday 9:21
Alan? Alan, if you're at home, please answer the phone. Are you really not there? Well, I'd just like to say that I'm very angry with you-and your father is too. You know how much he loves our monthly family lunches. This is the fifth one you've missed. I hope you've got a really good reason this time. Oh, umm, this is your mother speaking.
Monday 10:02
Mr Marshall, this is Stefi Rosen, Mr Prince's assistant. I'm calling to confirm(确认) tomorrow's lunch with Mr Yamada of Rising Sun Computer Games. Mr Prince wants you to know that this meeting is very important. Please remember to bring the interactivity designs(互动设计) with you. He says that Mr Yamada is ready to pay for the world rights(版权) on your new game! The restaurant is The Four Stars in Gower Street and I've booked a table for a quarter past one. Be there on time please!
Monday 11:23
My name is Karen Miller. I'm a producer at Interactive Computer Games, Australia. I saw your game “Kill the Enemy!” at the International Computer Game Fair. I think your work is great and I'd like to discuss buying the rights for my part of the world. Someone at the fair said that you're working on a new game which is even more interactive. How interactive can you get? Perhaps we can interact over lunch? I'm in London until Wednesday. My mobile number is 0277476130800.
Monday 12:31
Hello, Alan. It's Daisy. Did you have a good weekend? How's the new game going? I miss you. Bye.
True or False(判断下列句子是否符合电话留言内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示):
1.Alan's parents don't want him to miss their monthly family lunches.
( )
2.Mr Prince invites Mr Yamada to lunch in order to buy the world rights on his new game.
( )
3.Karen Miller, an organizer of the International Computer Game Fair, came to London to order Alan's new game.
( )
4.It is said that Alan is working on a more interactive new game.
( )
5.Daisy calls to ask Alan out for the weekend.
( )
6.Alan does a very good job of designing computer games and is always very busy.
( )
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com