题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容,将下面A—E五个句子分别填入文中空缺处,使补全后的短文意思通顺,结构完整。
Mr. Johnson lives outside of the town. His wife is often ill and his six children are studying at school. He works hard but he is often short of money. 【小题1】 .
One afternoon, on Mr. Johnson’s way home, it suddenly began to rain.【小题2】 . His wife washed the clothes and shoes for him and aired them outside. Before she went to bed, she brought the clothes into the room but forgot the shoes.
The next morning Mr. Johnson couldn’t find his shoes.【小题3】 . Then he went to the police station and told the policemen about it.
“I paid ten dollars for my shoes, sir,” said the man. “Look! I have to wear such a pair of worn-out shoes now!”
Several days later, the police caught a thief and found the shoes. They were worn-out, too.
“【小题4】 ” said a policeman. “The shopkeeper told me a pair of new shoes like them costs only seven dollars!”
“You’re right, sir,” said Mr. Johnson. “I’ve had them for five years and I had them fixed six times.【小题5】 ”![]()
综合填空(共10小题;每小题1分,满分10 分)阅读下面短文,根据短文大意和语境
选择框格内词汇的正确形式填入空白处,每空只填一个单词,使补足后的短文意思通顺,
结构完整。
|
stay, hope, rainy, change, outside, snow, with, go, place, much |
It is well known that the English go out with an umbrella or a raincoat. Why? Because the weather in Britain often 1. quickly. It is not very usual for the same kind of weather to
2. long.
Spring can be 3. or windy. The weather is getting warmer and you can 4. for more sunny days.
In fact, there can be as 5. sunshine in spring as in summer. Summer is the time for visitors to go to the seaside and other 6. of interest. The weather can be sunny and nice. People often 7. out to have a walk or swim. During fall it is still nice to be 8. , too. Fall is a beautiful season 9. trees in the woods and parks changing color. In winter, it gets colder. It might 10. , especially on high land and in the north. There are also very high winds in this season.
阅读下面的短文,判断文后的句子是否符合短文内容。符合的写“T”,不符合的写“F”。![]()
Howard Carter was a famous explorer(探险家).He loved to visit new places. During his life, he discovered many important and exciting things.
Howard Carter did not go to school. But he was smart and wanted to learn the world outside his hometown. In 1891,at the age of 17,he went to Egypt(埃及) by ship. By the 1920s,he had become an explorer, looking for the tombs(坟墓) of the Egyptian kings.
He found several important ones. Inside the tombs, he found jewels, gold and 10 bodies of dead kings. These bodies are known as mummies(木乃伊).In 1922, Howard Carter made his most important discovery of all. When Carter’s team was working at a place near a city called Luxor, they found the tomb of King Tutankhamen.
Not long after the tomb was opened, people in Carter’s team began to get ill and die strangely.
Within seven years, 21 people who had something to do with the opening of the tomb died However; Howard Carter lived on and died at the age of 65.
【小题1】Howard Carter liked to visit new places.
【小题2】Howard Carter was born in 1877.
【小题3】Carter’s team found the tomb of King Tutankhamen in 1922.
【小题4】The passage tells us Carter’s school life.
根据短文内容,将下面A—E五个句子分别填入文中空缺处,使补全后的短文意思通顺,结构完整。
Mr. Johnson lives outside of the town. His wife is often ill and his six children are studying at school. He works hard but he is often short of money. 1. .
One afternoon, on Mr. Johnson’s way home, it suddenly began to rain. 2. . His wife washed the clothes and shoes for him and aired them outside. Before she went to bed, she brought the clothes into the room but forgot the shoes.
The next morning Mr. Johnson couldn’t find his shoes. 3. . Then he went to the police station and told the policemen about it.
“I paid ten dollars for my shoes, sir,” said the man. “Look! I have to wear such a pair of worn-out shoes now!”
Several days later, the police caught a thief and found the shoes. They were worn-out, too.
“4. ” said a policeman. “The shopkeeper told me a pair of new shoes like them costs only seven dollars!”
“You’re right, sir,” said Mr. Johnson. “I’ve had them for five years and I had them fixed six times. 5. ”
![]()
| stay, hope, rainy, change, outside, snow, with, go, place, much |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com