题目列表(包括答案和解析)
根据汉语提示,完成下面的英语短文
早晨我通常六点钟起床,六点半吃早饭,七点半乘十七路车去上学。我在学校里吃午饭,下午六点回家。七点做作业,九点左右我洗个澡就上床睡觉了。?
I usually 1 2 at six in the morning. I 3 4 at six thirty. At 5 6 seven I take the No.17 bus to 7 8 9 .I eat lunch 10 11 .At six 12 13 ? 14 I go home. At about seven, I 15 16 17 .At about nine o'clock I take a shower, then 18 19 20 quickly.
Mr Smith looks at it and says, “Do you call that a hat? It looks like a lighthouse(灯塔). ”
“Don't speak to me like that, ”Mrs Smith says. She puts the hat on and looks at it in the mirror(镜子).
Mr Smith sits down. But Mrs Smith looks in the mirror for a long time.
“You have many hats. Don't buy this one. ”says Mr Smith.
“You have many ties(领带). And you bought(买) one this morning. ”says Mrs Smith.
“A man can never(从不) have too many ties, ”says Mr Smith.
“Then a woman can never have too many hats. ”says Mrs Smith. Then she buys the hat.
根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
1. Mr and Mrs Smith go shopping on a Sunday afternoon. ( )
2. Mrs Smith doesn't like the hat because it looks like a lighthouse. ( )
3. Mrs Smith has many hats at home. ( )
4. Mr Smith bought a tie this morning. ( )
5. Mrs Smith doesn't buy anything in the shop. ( )
书画表达.
下面描述的是2005年11月16日(周三,晴天)你的一次经历,请根据其内容,用英语写一篇80词左右的日记。日记的开头格式已给出,不计入文章总词数。注意要点完整,语法正确,上下文连贯,并适当发挥。
要点:1、下午放学后
2、爸爸出差,妈妈生病卧床
3、照顾妈妈,送医院,买药,煮饭、洗衣服等等
4、后来受父母表扬
5、该经历对自己的感触
November, 16th, 2005, Wednesday Fine
________________________________________________
Most people on Park Road are still asleep(睡觉) when the milkman comes. He brings the milk every morning before seven o'clock.But he doesn't only sell(出售) milk. You can buy eggs, orange juice from him, too. After the milkman, the newspaper girl comes on her bike.She brings the evening newspaper, too. But there isn't an evening newspaper on Sunday. The postman comes twice a day from Monday to Saturday, at half past eight in the morning and at one o'clock in the afternoon. He goes there by bike. But when the weather is bad he use a post office car. A bread van (货车) visits Park Road two afternoons a week. Not many people buy bread from the van because it's more expensive than in the shops.
根据短文内容,选择最恰当的答案。
1. Most people on Park Road ______ when the milkman comes.
[ ]
A. are still asleep B. take a walk
C. get up D. do some morning exercises
2. You can buy eggs, orange juice from ______.
[ ]
A. people B. newspaper girl C. the milkman D. them
3. There is no ______ on Sunday.
[ ]
A. letter B. evening newspaper
C. orange juice D. post office car
4. The postman comes ______ from Monday to Saturday.
[ ]
A. from 8:30 to 1:10
B. from half past eight to one o'clock
C. at 8:30p.m and 12:00a.m
D. at 8:30a.m and at 1:00p.m.
5. It's expensive to ______.
[ ]
A. buy bread from the van
B. go to the shops
C. buy bread from the supermarket
D. buy bread two afternoons a week
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com