题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容选择最佳答案。
I like my school. My school starts at 11 a.m. and finishes at 2 p.m. We don't have math or science. And we don't do homework. We can have ice-cream and candy at lunch. We draw pictures in the morning, and we ride horses in the afternoon. My friend Kate says that she would like to go to my school. Art is her favorite subject, and her favorite food is ice-cream.
(1)My school starts at ________.
[ ]
|
A .8a.m. |
B .9 a.m. |
C .11 a.m. |
(2)You can't go to my school to study at ________ .
[ ]
|
A .11 a.m. |
B .1p.m. |
C .3 p.m. |
(3)You can study ________ at my school.
[ ]
A
.math and scienceB
.Chinese and EnglishC
.We don't know.(4)We ________ in the afternoon.
[ ]
|
A .draw pictures |
B .ride horses |
C .have ice-cream |
(5)My friend Kate's favorites are ________.
[ ]
A
.art and ice-creamB
.ice-cream and candyC
.We don't know.阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形成填空,使短文通顺、意思完整。请将答写在短文后相应题号的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
You don't have to give ghousands of dollars to help someone.Sarah, a girl from Michigan, the USA, makes a difference just by giving her 1 .Sarah was seriously ill 2 she was a baby.It is 3 for her to move.Sarah has to 4 around with a walker, However, the 11-yiar-old girl doesn't give up, and she uses her experience to help others.
Last summer, Sarah 5 three days a week for seven weeks at the Grand Rapids Comprehensive Therapy( )Center.She was one of the youngest 6 for “Therapy and Fun”, a program for children with special needs.Her job was to help them and provide them 7 advice and encouragement.
Sarah says that she's 8 she can share her knowledge with others, and that working at the center taught her a lot, too “I feel my life is getting better because I can help others in 9 way.” she said.Mary, Sarah's fourth-grade teacher said that Sarah has the help of other students around her.but shows them that she's there to 10 them also.
1.________
2.________
3.________
4.________
5.________
6.________
7.________
8.________
9.________
10.________
Choose the words or expressions and complete the passage.
Michel is a young girl who works for the police 1 a handwriting expert. She has helped catch many criminals by using her special talents.
When she was fourteen, Michel was already 2 interested in the differences in her friends'. 3 that she would spend hours studying them. After finishing college she went to France for a special two-year class in handwriting at the School of Police Science.
Michel says that it is 4 for people at hiding their handwriting. She can discover most of what she needs to know simply 5 looking at the writing with her own eyes, 6 she also has machines that help her make out different kinds of paper and ink. This knowledge is often of great help to the police.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读下面短文。根据短文内容,从短文后面每题所给的四个选项中选择最佳的一项
Winona Ryder was born on October 29, 1971 in Winona, Minnesota, USA. She has been in a lot of very different films, like “Little Women ”, and more recently, “Alien : Resurrection”. She has won a lot of prizes for her films.
But who is she really? What was her life like when she was young? Well ,as you can see, Winona's name comes from the place where she was born. Her real name is Winona Laura Horowitz . She has 3 brothers and sisters-Sunyata, Jubal and Yuri . Winona Ryder grew up on a Californian farm with a lot of horses but no TV. She had a lot of problems at school because people thought she was a boy-Winona had short hair and wore the kind of clothes that boys wore. They hit her and bullied (欺负) her, and she left high school and had “home-schooling ”, with private (私人的) teachers who came to her house. When she graduated she had“A's”in all her subjects. Her parents didn't want Winona to go into movies ,but today they always watch her new films when they come out.
She says that child actors in Hollywood have a hard life-people make them work like adults, but treat them like babies. She said in an interview once : “When you're 15 years old or 14 or 16 … you know if you get a cold, you can't stay in bed, that will cost a film producer (制片人) $300,000 … I really suffered, and I didn't have it bad. I had it really good, (a) because I had really good skin, and (b) I had great parents, and (c) I was really successful. ”
1.Winona Ryder was born in ________ .
[ ]
2.From Winona we know that a child actor in Hollywood couldn't have a rest even when they were ill because ________ .
[ ]
A.they were treated like adults
B.they don't have any free time
C.they didn't want to lose their money
D.the producer didn't want to lose their money
3.Which of the following is true?
[ ]
A.She didn't like watching TV when she was a child.
B.Her parents sent her to Hollywood to be a child actor .
C.She learned a lot in Hollywood though she suffered a lot.
D.She was good at all the subjects when she was in high school.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com