题目列表(包括答案和解析)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
选择方框内所给词的适当形式填空,完成短文:
![]()
We are going to have a class party on Friday afternoon. I want to ___1____ you of something. Don't ___2____ food to the party. If you do, the teacher ___3____ it away. And don't bring your ____4______from other schools. If you do, the teacher won't let ___5___ in.
| |||||||||||||||||||||
选择合适的短语并用其正确形式填空。
think of,something else,try to,wait for,on holiday,think about,deep breath,be good at,all the time,have to
1. He is a businessman ______.
2. We are going to go ______ next week.
3. The shirt is too dear and I must ______ it.
4. Jim ______ help his brother with his homework.
5. Many patients ______ the doctor to come.
6. My mother is ill and I ______ take care of her at home.
7. If you feel nervous,you can have a ______.
8. 梍_____ you ______ swimming?
梇es,I am.
9. Do you have ______ to say to me?
10. What do you ______ travelling to Hawaii?
We live on the earth.We use the sea around us.What do we take from the ocean?And what do we give to it?
We take fishes from the ocean-millions of kilograms of fish, every year, to feed millions of people. 1 We take minerals(矿物)from the ocean.We can get salt by evaporating(蒸发)seawater. 2 Many other minerals, such as gold, can be also got from the sea, but not by simple evaporation. 3 Seaweed(海草)becomes food of many kinds- even candy, and ice cream-as well as medicine.Believe it or not, fresh water is another gift from the sea.We can't drink ocean water. 4 But ocean water becomes fresh water when the salts are removed.In the future, we will find ourselves depending more and more on fresh water from the sea.
The sea gives us food, fertilizer, minerals, water and other gifts.What do we give the sea?We pollute the ocean all the time. 5 Throwing waste into the ocean is killing off sea life.Yet as the world population grows, we may need the sea and its gifts more than ever.
We are finally learning that if we destroy our sea, we might also destroy ourselves.Hopefully, it is not too late.
根据以上内容,从下列五个选项中选择适当的句子还原到短文中,使短文完整与正确。
![]()
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com