题目列表(包括答案和解析)
阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后
【小题1】_________________(为何不考虑去)Hawaii for your next vacation? (consider)
【小题2】The little boy is _______________________.(大到足够上学的年龄了)(old)
【小题3】Can you ___________________?(给我一些关于怎样学好英语的建议吗)(give)
【小题4】The movie Mr. Bean is ___________________.(我看过的所有的喜剧片中最滑稽的)(funny)
【小题5】He ___________________.(比起呆在家里更愿意参加公共活动)(prefer)
【小题6】We ____________________________.(不应该嘲笑处于困境中的人)(laugh)
【小题7】Teenagers should (被允许选择自己的衣服)(own).
Task:阅读下面的短文完成各项任务
Everyone has his own hobby.Some students in our class like to collect some interesting things.And they love their collections very much.Snow globes are Tony’s favorite.He has been collecting them for seven years.Now he has 366 of them.His Mom says he has to stop, because he has run out of room to store them.He even has them stored in lots of boxes under his bed.Mary likes collecting snow globes too.But she only gets 100 now.Luckily, her birthday is coming.And Tony decides to give her one as her birthday gift for her.Ken usually collects shells.He thinks they are beautiful.He lives with his grandparents on the beach.And he always plays there.Lucy loves coins a lot.She has got many coins from different countries.She has been collecting coins for four years.Jimmy has lots of stuffed animals.They are cute.He has collected many kinds of them in his bedroom, such as bears, penguins and so on.
1.请将下面各种收藏品的字母序号填在相应人后的横线上:
(1)Tony ________ (2)Lucy ________ (3)Ken ________
A.shells B.snow globes C.coins
2.请将你能想到的或在文中能找到的收藏品填在下面的横线上:
snow globes shells ________ ________ ________ ________
3.选择最佳答案:
(1)How many snow globes will Mary have soon at least?
A.365 B.366 C.101 D.100
(2)________ and ________ have the same collections.
A.Tony, Lucy
B.Tony, Mary
C.Mary, Ken
D.Lucy, Ken
(3)From the passage, we know Ken usually plays near ________.
A.the sea
B.the river
C.the lake
D.the mountain
(4)Why does Tony’s Mom say he has to stop his collections?
A.Because he doesn’t have enough money.
B.Because he only has his own bedroom to store them.
C.Because he doesn’t have enough space(空间)to store them.
D.Because his mother doesn’t like them.
4.完成下列各题:
(1)Lucy has lots of coins from different ________.
(2)How long has Tony been collecting snow globes?
________________________
5.下面表格中分别提供的是该班其他两人的业余爱好,以及这个爱好从什么时候起就有,到现在持续了多久等信息。请首先完成表格,将你自己的相关信息填上并根据表格汇总,完成下面的短文,所提供内容都必须用上:
Tom likes dancing.He has been doing that since 1999.And he has been dancing for four years.
________________________________
假如你叫李华,是九年级一班的学生。暑假即将来临,学校准备组织部分学生参加暑期公益活动。表格中是学校安排的两项活动及要求,请按照你自己的意愿和特长选择其中一项,然后根据你的选择和问题提示,给活动负责人郝老师用英语泻一封电子邮件,提出申请。
注意:
1.词数:80~100;
2.短文中不提出现考生的姓名、学校及其相关信息;
3.邮件的开头和结尾都已经给出,不计入总词数。
We Can Help!
| Project | What to do | When |
| Old people's home visit | Cheer them up Do some chores | Every Tuesday morning |
| Kids' summer camp | Teach them to read Teach them to look after themselves | Every Friday afternoon |
问题提示(电子邮件须包含下列要点):
1.Which project do you want to choose?
2.Why do you want to choose it?
3.How are you going to do it well?
Dear Mr Hao,
I'm Li Hua, a student from Class One, Grade Nine.I read your notice yesterday.
______________________________________________________________________________
I’m looking forward to your answer soon.
Best wishes,
Li Hua
Rule 1. Eat vegetables every day.
Rule 2.__________________________________________________
Rule 3. __________________________________________________
Rule 4. __________________________________________________
Rule 5. __________________________________________________
Rule 6. __________________________________________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com