题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,判断(T)误(F).
Jim is an English boy. He comes to China with his father and mother. They come here to work. Jim comes here to study.
He is in No. 15 Middle School. He gets up early every day. He is never(从不) late for school. He studies hard. He can read and write English well. He often helps us with our English,and we often help him with his Chinese. After class,he likes playing football,swimming,running,jumping and riding. He makes many friends here. We're very glad(高兴) to stay with him.
On Sundays,he often helps his mother clean the house,mend something or do the shopping. He likes Chinese food very much.
He likes living here. He likes the Chinese students very much. We all like him,too.
(1)Jim comes from the USA.
( )
(2)After class,he likes singing and playing basketball.
( )
(3)On weekdays,he often helps his mother with housework.
( )
(4)He gets up early every day.
( )
(5)He often help us with Chinese.
( )
Jim is an English boy. He comes to China with his father and mother. They come here to work. Jim comes here to study.
He is in No. 15 Middle School. He gets up early every day. He is never(从不) late for school. He studies hard. He can read and write English well. He often helps us with our English,and we often help him with his Chinese. After class,he likes playing football,swimming,running,jumping and riding. He makes many friends here. We're very glad(高兴) to stay with him.
On Sundays,he often helps his mother clean the house,mend something or do the shopping. He likes Chinese food very much.
He likes living here. He likes the Chinese students very much. We all like him,too.
(1)Jim comes from the USA.
( )
(2)After class,he likes singing and playing basketball.
( )
(3)On weekdays,he often helps his mother with housework.
( )
(4)He gets up early every day.
( )
(5)He often help us with Chinese.
( )
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
根据短文内容,完成表格,每空一词
It was Ann’s birthday last Sunday.When Ann reached home, her mother was busy getting ready for her party.She put all the food on the table.She finished making sandwiches.And put them on the plate.Just then the doorbell rang.Ann ran to the door and found the twin sisters outside.They brought her a big red box.It was her birthday present.Ann wanted to know what it was in the box.But there was no time to think because Jim got here, and so did Tom.They gave an a present-a red feather(羽毛).Ann was very happy, because she could wear the feather on her hat.At that moment all her other friends were at the door.They all said, “Happy Birthday.”
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
根据短文内容,完成表格,每空一词
It was Ann's birthday last Sunday.When Ann reached home, her mother was busy getting ready for her party.She put all the food on the table.She finished making sandwiches.And put them on the plate.Just then the doorbell rang.Ann ran to the door and found the twin sisters outside.They brought her a big red box.It was her birthday present.Ann wanted to know what it was in the box.But there was no time to think because Jim got here, and so did Tom.They gave an a present-a red feather(羽毛).Ann was very happy, because she could wear the feather on her hat.At that moment all her other friends were at the door.They all said, “Happy Birthday.”
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com