题目列表(包括答案和解析)
用所给的词以“Our head teacher(班主任)”为题写一篇80~100个词的短文。
enjoy doing sth, be busy with, learn…by heart (背诵), good methods (方法).
meet difficulties, heartedly (热心地), be strict with, keep clean, take sports. keep healthy, pretty, look like, master(精通)
句型转换
I saw that he was watching TV.(用see sb. doing sth.改为简单句)
I ______ ______ ______ TV.
随着网络的发展,人们消费观念的转变,购物方式也在悄然地发生变化。“网购”成为一种时尚,越来越多的学生也正加入到网购群体当中。请你根据以下表格的提示,写一篇网上购物的文章。
优点
第一节 足不出户;节约时间;避免拥挤、劳累
第二节 价格通常较便宜
第三节 可供选择的范围广,品种多
缺点
1.只看到图片,看不到商品本身
2.容易购买大量不太需要的东西,造成浪费
注意:
①所表述的内容必须包含表格中的所有方面;
②文中不能出现自己的姓名和所在学校的名称及其它相关信息,否则不予评分;
③词数:80词左右,文章开头已给出,不计入总词数。
提示词汇:网购shopping on line;避免做某事avoid doing sth;商品goods;导致cause
With the development of the Internet, many people are used to shopping on line.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
Once upon a time, there lived a rich man. He had a servant (仆人). He and the servant loved wine and good food very much. Each time the rich man left his home; the servant would drink the wine and eat up all the nice food in the house. The rich man knew what his servant did, but he had never caught his servant doing that.
One morning, when he left home, he said to the servant, “Here are two bottles of poison (毒药) and some nice food in the house. You must take care of them.” With these words, he went out.
But the servant knew that what the rich man had said was untrue. After the rich man was away from his home, he enjoyed a nice meal. Because he drank too much, he was drunk and fell to the ground. When the rich man came back, he couldn’t find his food and his wine. He became very angry. He woke the servant up. But the servant told his story very well. He said a cat had eaten up everything. He was afraid to be punished(惩罚), so he drank the poison to kill himself.
1.In the story, _______ liked wine and good food very much.
A. the rich man B. the servant C. both A and B D. neither A and B
2.The rich man knew that it was _______ that drank the wine and ate up all the nice food.
A. the cat B. himself C. nobody D. the servant
3.The rich told the servant that there was poison in the two bottles, because_______.
A. there was in face poison in the bottles
B. he did not want the servant to drink his wine
C. he wanted to kill the cat
D. he wanted to kill the servant
4.In fact, _______ate all the nice food and drank the wine.
A. the servant B. cat C. the rich man D. nobody
5.From the story, we know that the servant is very _______.
A. lazy B. bad C. clever D. kind
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com