题目列表(包括答案和解析)
假如你叫张伟,在宁波外国语学校读书,想应聘21世纪英文报21st Century.Teens的业余小记者。报社要求
你用英语写一篇短文,介绍自己的基本情况。短文应包括下表所列的全部内容。
|
姓 名 |
张伟 |
出生年月 |
1998年3月 |
|
出生地 |
浙江宁波 |
相关经历 |
有两年校报工作经验 |
|
获奖情况 |
2011年在全校英语演讲比赛中获一等奖 |
||
|
爱 好 |
看英文小说、集邮、篮球 |
||
|
特 长 |
英文写作、电脑 |
||
|
联系方式 |
liming@126.com |
注意:1、情况介绍必须采用短文形式; 2、短文要通顺、连贯;
3、词数60左右,短文的第一句已为你写好,不计入总词数。 4、提示:竞赛 contest
My name is---
书面表达。
假如你叫张伟,在宁波外国语学校读书,想应聘21世纪英文报21st Century.Teens的业余小记者。报社要求你用英语写一篇短文,介绍自己的基本情况。短文应包括下表所列的全部内容。
注意:1、情况介绍必须采用短文形式;
2、短文要通顺、连贯;
3、词数60左右,短文的第一句已为你写好,不计入总词数。 4、提示:竞赛 contest
My name is-________
________________________________
Is it difficult for you to get up in the morning ? Hiroyuki’s bed will solve your problem ! Here is how it works .
The bed is connected to an alarm clock . First , the alarm clock rings . You have a few minutes to wake up . Next , a tape recorder in the bed plays soft music . The tape recorder in Hiroyuki’s bed plays a recording of his girlfriend . She whispered in a soft voice , “Wake up , darling , please .” After minutes later , Hiroyuki hears a recording of his boss . His boss shouts , “Wake up at once , or you’ll be late !”
If you don’t get up after the second recording , a mechanical “foot” in the bed will kick you in the head . The bed waits a few more minutes . What ! You’re still in bed ! Slowly the top of the bed rises higher and higher . The foot of the bed goes lower and lower . Finally you slide off the bed and onto the floor . You are out of bed awake !
Hiroyuki’s bed is not in stores . There is only one bed--- the bed Hiroyuki made for a contest(竞赛). Maybe someday a company will make Hiroyuki’s bed and sell it in stores . Maybe people will buy millions of beds . Then Hiroyuki will be rich . If the bed makes Hiroyuki rich , he won’t need to work , and he won’t need to get up early !
( ) 4. The bed is useful to the people _______ .
A. who can’t sleep well B. who can’t get up early
C. who go to bed early D. who go to bed late
( ) 5. The bed is not connected to _______ .
A. an alarm clock B. a tape recorder
C. a TV D. a mechanical “foot”
( ) 6. What will finally happen to Hiroyuki if he doesn’t get up ?
A. He will slide onto the floor .
B. A tape recorder will play a recording of his boss .
C. A mechanical “foot” will kick him in the head .
D. The bed will rise higher and higher
根据下面的信息写一篇60-80词的短文,要求书写工整,卷面整洁,不要使用涂改带。
要点如下:
1、Anna是一名15岁的女孩,班上的尖子生。
2、她过去常常害怕考试,考试前会紧张以至睡不好觉。
3、下周学校有一个英语演讲比赛,学生们选她代表班级参加,但她害怕当众说话,又不想使老师学生失望,她找你寻求帮助。
4、请你给她提一两点建议帮帮她。
参考词汇:nervous adj.紧张; contest n.比赛 represent v.代表;
Is it difficult for you to get up in the morning ? Hiroyuki’s bed will solve your problem ! Here is how it works .
The bed is connected to an alarm clock . First , the alarm clock rings . You have a few minutes to wake up . Next , a tape recorder in the bed plays soft music . The tape recorder in Hiroyuki’s bed plays a recording of his girlfriend . She whispered in a soft voice , “Wake up , darling , please .” After minutes later , Hiroyuki hears a recording of his boss . His boss shouts , “Wake up at once , or you’ll be late !”
If you don’t get up after the second recording , a mechanical “foot” in the bed will kick you in the head . The bed waits a few more minutes . What ! You’re still in bed ! Slowly the top of the bed rises higher and higher . The foot of the bed goes lower and lower . Finally you slide off the bed and onto the floor . You are out of bed awake !
Hiroyuki’s bed is not in stores . There is only one bed--- the bed Hiroyuki made for a contest(竞赛). Maybe someday a company will make Hiroyuki’s bed and sell it in stores . Maybe people will buy millions of beds . Then Hiroyuki will be rich . If the bed makes Hiroyuki rich , he won’t need to work , and he won’t need to get up early !
( ) 4. The bed is useful to the people _______ .
A. who can’t sleep well B. who can’t get up early
C. who go to bed early D. who go to bed late
( ) 5. The bed is not connected to _______ .
A. an alarm clock B. a tape recorder
C. a TV D. a mechanical “foot”
( ) 6. What will finally happen to Hiroyuki if he doesn’t get up ?
A. He will slide onto the floor .
B. A tape recorder will play a recording of his boss .
C. A mechanical “foot” will kick him in the head .
D. The bed will rise higher and higher
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com