F.短文第二段首句“Dreams change as people age. 的意思是说.“梦因人的年龄不同而存在差异 .由此可知这句话是不正确的. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

根据短文后所给的任务,完成下题。

  How can you think in English?I think the best way is to practice as what a football player does every dayDuring the practice the football player will pass the ball to his teammates over and over againSo(1)he won’t have to think about passing the ball in the game, he will just do it

  (2)You can train yourself to think in English in this wayThe first step is to think of the words that you use daily, simple everyday words like book, shoe or treeFor example , whenever you see abook, you should think of it in English instead of in your mother language

  After you have learned to think of several words in English, then move on to the next stepthink of sentences in English(3)听是学英语的一个非常有用的方法。Listen first and don’t care too much about whether you fully understand what you’re hearingTry to repeat(重复)what you hear(5)The ________ you listen, the ________ you learnAfter you reach a higher level, start having conversations with yourself in EnglishThis will lead you to think in English

任务1:请将短文第一段中划线的句子改成同义句。

1He________ think about passing the ball in the game

任务2:请将短文第二段中划线的句子翻译成汉语。

2_________________________________________

任务3:请将短文第三段中的中文句子翻译成英语。

3_________________________________________

任务4:根据短文内容完成句子。

4The first step is to think of the words, and the second step is to ________

任务5、根据短文内容填空,每空一词。

5The ________ you listen, the ________ you learn

查看答案和解析>>

任务型阅读。根据短文后所给的任务,完成1-5小题。
    How can you think in English? I think the best way is to practice as what a football player does every day.
During the practice the football player will pass the ball to his teammates over and over again. So (1)he won't
have to think about passing the ball in the game
, he will just do it.
    (2)You can train yourself to think in English in this way. The first step is to think of the words that you
use daily, simple everyday words like book, shoe or tree. For example, whenever you see a"book", you should
think of it in English instead of in your mother language.
    After you have learned to think of several words in English, then move on to the next step-think of sentences
in English. (3)听是学英语的一个非常有用的方法. Listen first and don't care too much about whether you
fully understand what you're hearing. Try to repeat (重复) what you hear. (5)The you listen, the you learn.
After you reach a higher level, start having conversations with yourself in English. This will lead you to think
in English.
任务1:请将短文第一段中划线的句子改成同义句。
            1. He_____________ think about passing the ball in the game.
任务2:请将短文第二段中划线的句子翻译成汉语。
            2. ______________________________________________________________________
任务3:请将短文第三段中的中文句子翻译成英语。
            3. ______________________________________________________________________
任务4:根据短文内容完成句子。
            4. The first step is to think of the words, and the second step is to __________________
                ______________________________.
任务5、根据短文内容填空,每空一词。
            5. The ___________________ you listen, the ___________________ you learn.

查看答案和解析>>

Many students in China are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人). Some study at school, others learn by themselves. A few learn English language over the radio, on TV, or in the films. One must work hard to learn another language.
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer that question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own(自己的) language and maths and English. Some people learn English because it is useful for their work. Many people often learn English for their higher studies, because at college or university(大学) some of their books are in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
【小题1】根据Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人).描述,可知选C。
【小题2】根据短文第一段描述,可知孩子,年轻人和成人都在学英语。故选C。
【小题3】根据短文第二段描述,可知每个人学英语都有不同的原因,故选D。
【小题4】联系上文可知本文描述的是中国人学英语,故他们自己的语言是汉语,选A。
【小题5】by表示通过某种方式,通过自己学习英语,及自学英语,故选B。
【小题6】Are there many adults learning English in China?

A.No, they aren’t.B.No, they are.
C.Yes, there are.D.Yes, there aren’t.
【小题7】________learn English.
A.Only teenagers.
B.Only adults.
C.Small children, teenagers and adults.
D.Only small children.
【小题8】Which of the following is true?
A. Most people learn English over the radio.
B. All the people learn English at school.
C. Students only learn their own language at school.
D. Different people have different reasons for learning English.
【小题9】“Their own language” means_____________.
A.ChineseB.EnglishC.FrenchD.Japanese
【小题10】What’s the Chinese meaning of “learn by themselves”?\
A.和他们一起学习B.自学C.向他们学习D.通过学习

查看答案和解析>>

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)

Autumn is a season of both harvest and planting. Similarly, when we step into college, we harvest the hard work from high school, and at the same time, we plant hope for our f 1.  .

Farmers take care of the plants and irrigate(灌溉) them with much e  2.  . We college students should also make full use of our time and work hard so t__3.___we can have a good harvest when we graduate.

Yangzhou University is a good place to plant our dreams. A___4.__ a student of Yangzhou university, I always feel proud and lucky to have a c__5.___ to study here. It is a college w  6.   long history. People around me always c__7.__ for me, encourage me, and give me love.

  Every year in autumn, my college w__8.___ new students and guides them to realize their dreams. They’ll spend the best time of their lives to look for the v__9.___of life here. I believe that Yangzhou University students will make great achievements someday, because our college is like a__10.___ and we will harvest what we plant here.

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案