题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,把A—D填入文中空缺处,使短文内容完整正确,然后完成题。
Nowadays, more and more young people are becoming vegetarians in most Western countries. They are thought of as vegetarians and they refused to eat meat, fish, eggs, cheese and milk. 1. _______Some of them just don’t eat animal products such as milk, eggs, or yogurt, but some others are strict vegetarians and they eat mainly fruit and vegetables. As we know, it is very important to have a balanced diet, especially for the teenagers who are growing up. 2. _______ Well, each person chooses to become a vegetarian for different reasons. The main reasons are they want to protect animals and they want to stay healthy.
I decided to be a vegan when I was 15 years old. But as a vegetarian, I have had a difficult time in getting the proper nutrition(营养). 3. _______ Of course, being a vegetarian isn’t for everyone. 4. _______
A. So why are they becoming vegetarians?
B. Most experts and doctors say that being a vegetarian is very healthy, but many people disagree.
C. So don’t get discouraged(泄气的) if you can’t give up hamburgers and meat dumplings!
D. There are many different types of vegetarians.
5. Which of the following is NOT true?
A. There are many vegetarians in most Western countries.
B. The main reason for being vegetarians is they don’t like eating meat.
C. Not everyone should be a vegetarian.
D. Keeping healthy is important to teenagers.
阅读下面短文,把A—D填入文中空缺处,使短文内容完整正确,然后完成题。
Nowadays, more and more young people are becoming vegetarians in most Western countries. They are thought of as vegetarians and they refused to eat meat, fish, eggs, cheese and milk. 1. _______Some of them just don’t eat animal products such as milk, eggs, or yogurt, but some others are strict vegetarians and they eat mainly fruit and vegetables. As we know, it is very important to have a balanced diet, especially for the teenagers who are growing up. 2. _______ Well, each person chooses to become a vegetarian for different reasons. The main reasons are they want to protect animals and they want to stay healthy.
I decided to be a vegan when I was 15 years old. But as a vegetarian, I have had a difficult time in getting the proper nutrition(营养). 3. _______ Of course, being a vegetarian isn’t for everyone. 4. _______
A. So why are they becoming vegetarians?
B. Most experts and doctors say that being a vegetarian is very healthy, but many people disagree.
C. So don’t get discouraged(泄气的) if you can’t give up hamburgers and meat dumplings!
D. There are many different types of vegetarians.
5. Which of the following is NOT true?
A. There are many vegetarians in most Western countries.
B. The main reason for being vegetarians is they don’t like eating meat.
C. Not everyone should be a vegetarian.
D. Keeping healthy is important to teenagers.
(补全单词)Everyone should be p_______ to the old.
用所给词的适当形式填空。
Everyone should be ________(live)to express his opinions when we discuss the problem.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com