Model: He is . He is watching TV.1. The child . 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

根据所给汉语完成英语句子。
1. He is going to the school party.                                         (我也是).
2. If you                                                     (成为职业的运动员),
   you won't go to college in the near future.
3.You can become a model for young people who will                                                      (尊敬你).
4. If I watch too much TV, it will                                          (对……有害) my eyes.
5. If I had enough money, I would                                                       (周游世界).
 

查看答案和解析>>

交际练习.请从B部分中选出适当的答语,将序号填入A部分句子的括号中.

A

1.How beautiful your drawings are!(  )

2.Let's go and play basketball, shall we?(  )

3.Whose pen is this?(  )

4.Where is Mr Zhang?(  )

5.How did you come to school?(  )

6.Can I watch TV now?(  )

7.How many times have you been there?(  )

8.How often do you go to the cinema?(  )

9.Have you ever been to Canada?(  )

10.How long does it take you to get there?(  )

11.Which would you like better, tea or milk?(  )

12.What's your telephone number?(  )

13.Excuse me, what's this in English?(  )

14.Don't touch the machine. It's dangerous.(  )

B

A.Why not?

B.Thank you!

C.It's mine.

D.He is shopping in the mall.

E.Never.

F.Of course.I lived there before I came to China.

G.Thank you for telling me.

H.It's a model plane.Do you want a go?

I.75621.

J.Tea.

K.By bus.

L.Twenty minutes on foot.

M.Once a month.

N.No, you must finish your homework first.

查看答案和解析>>

Henry works in a factory. He comes from a poor family and was in school for only four years. He has to do the hard work, but he is paid less. He likes to watch football matches very much and spends much time on them.
One afternoon there was a big football match on the playground. He borrowed some money from his friend and hurried there. There were a lot of people there. And all the tickets were sold out. He was sorry for it. He saw a pole(杆) outside the playground and climbed it quickly. A policeman came and said, “Don’t stay on it. It’s dangerous.”
“Wait a minute, please!” Henry said and just at that moment the policeman heard cheers on the playground and asked in a hurry, “Which team has kicked a goal (进球)?” “Ours!” “Wonderful! You can stay there. But take care!” The policeman said happily and left. When the match would be soon over, he came back again and asked, “Who has won?” “Theirs, 3:2.” “Come down,” the policeman said angrily. “Such a match is not worth watching!”
Henry had to come down. But soon they heard cheers again. The policeman said in a hurry, “Climb up quickly and see who has kicked a goal.”
【小题1】Henry failed to get a ticket for the match that day because ___________.

A.he had no money to buy a ticket
B.he didn’t want to buy a ticket
C.he had no time to buy a ticket
D.all the tickets were sold out
【小题2】From the third paragraph, we can guess that __________.
A.the policeman wanted to teach Henry a lesson
B.the policeman tried to please Henry
C.the policeman didn’t like Henry
D.the policeman was also a football fan
【小题3】The policeman asked Henry to climb up the pole _________.
A.to cheer for their team
B.to see the result of the match
C.to cheer for the other team
D.to say goodbye to their team

查看答案和解析>>

用方框中所给单词及短语的正确形式填空,每词(或短语)只使用一次。

  my       play       nine       sleep       look for      

1.It is her                 time to watch this movie .

2.William’s bike is lost. He is                 it everywhere now.

3.I made the kite all by                 . Do you want to fly it with me?

4.Davy was so tired that he fell                 as soon as he got onto the bed.

5.Yao Ming is one of the most famous basketball               around the world.

 

查看答案和解析>>

Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.

A.he often made up jokesB.he didn’t like money
C.he looked very funnyD.they thought he was a fool
【小题7】The villagers wanted to show the visitors___________.
A.how silly Freddie wasB.how clever Freddie was
C.How kind people were to FreddieD.that Freddie had much money
【小题8】The visitor felt sorry for Freddie because he though_________.
A.Freddie did not know money was useful
B.the villager was not kind enough to the boy
C.Freddie did not get along well with the villagers
D.Freddie did not know the dollar coin was worth more
【小题9】From the story we know that Freddie was__________.
A.poorB.kindC.cleverD.silly
【小题10】The best title for the passage should be __________.
A.Clever VillagersB."Foolish" Freddie
C.Freddie and a VisitorD.A Visitor and the Villagers

查看答案和解析>>


同步练习册答案