题目列表(包括答案和解析)
John was a bookseller. He didn’t like paying for anything. One day he let a big box of books fall on his foot. “Go to the doctor,” said his wife. “No,” he said, “I’ll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I’ll ask about my foot. If I go to see him, I’ll have to pay him.”
The next day the doctor came into the shop and bought some books. When John was getting them ready, he told the doctor about his bad foot . The doctor looked at it. “Yes,” said the doctor, “you must put that foot in hot water every night.” “Thank you,” said the bookseller, “and now sir, here are your books.” “How much?” said the doctor. “Two pounds,” answered John. “Good,” said the doctor. “I shall not have to pay you anything.” “Why?” asked John in surprise. “I told you about your foot . I want two pounds for that . Good-bye.”
1.根据第一段John was a bookseller.描述,可知选C.
2.根据第一段One day he let a big box of books fall on his foot. 描述,可知选B.
3.根据第一段“Go to the doctor,” said his wife. 描述,可知选A.
4.根据第二段The next day the doctor came into the shop and bought some books.描述,可知选C.
5.根据said the doctor. “I shall not have to pay you anything.”及下文描述,可知一生一分钱也没有付.故选B.
6.What was John? He was ______.
A.a doctor B.a shop assistant C.a bookseller D.a farmer
7.John hurt his foot because ______.
A.he didn’t like paying anything
B.a big box of books fell on his foot
C.he wanted to ask the doctor about his foot
D.a box of food fell on his foot
8.______ told him to go to the doctor.
A.His wife B.A man C.Nobody D.His friend
9.When the doctor came the next day, he ______.
A.bought nothing
B.didn’t give John any advice on his foot
C.bought some books
D.told John to go to hospital
10.At last the doctor paid ______ for his books.
A.two pounds B.nothing
C.less than two pounds D.a little money
Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!” “A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】根据第一段Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom.可知选D
【小题2】根据第二段He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.描述,可知选A.
【小题3】这篇短文主要描述了一个发生在格林夫妇和他们的儿子之间的故事,故本故事中有三个人,选B
【小题4】联系下文Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”可知他的儿子问他正在吃什么.故选C.
【小题5】根据He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.可知格林先生手中正拿着香蕉,联系下文,可知他的儿子想吃香蕉.故选D
【小题6】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.
| A.friends | B.teachers | C.classmates | D.parents |
| A.a banana | B.a book | C.a hand | D.a leg |
| A.two | B.three | C.four | D.five |
| A.reading | B.shaking | C.eating | D.cooking |
| A.Tom likes answering question. | B.Tom wants to read the book. |
| C.Mrs. Green gives Tom a leg. | D.Tom wants to eat a banana. |
Many students in China are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人). Some study at school, others learn by themselves. A few learn English language over the radio, on TV, or in the films. One must work hard to learn another language.
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer that question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own(自己的) language and maths and English. Some people learn English because it is useful for their work. Many people often learn English for their higher studies, because at college or university(大学) some of their books are in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
【小题1】根据Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人).描述,可知选C。
【小题2】根据短文第一段描述,可知孩子,年轻人和成人都在学英语。故选C。
【小题3】根据短文第二段描述,可知每个人学英语都有不同的原因,故选D。
【小题4】联系上文可知本文描述的是中国人学英语,故他们自己的语言是汉语,选A。
【小题5】by表示通过某种方式,通过自己学习英语,及自学英语,故选B。
【小题6】Are there many adults learning English in China?
| A.No, they aren’t. | B.No, they are. |
| C.Yes, there are. | D.Yes, there aren’t. |
| A.Only teenagers. |
| B.Only adults. |
| C.Small children, teenagers and adults. |
| D.Only small children. |
| A. Most people learn English over the radio. |
| B. All the people learn English at school. |
| C. Students only learn their own language at school. |
| D. Different people have different reasons for learning English. |
| A.Chinese | B.English | C.French | D.Japanese |
| A.和他们一起学习 | B.自学 | C.向他们学习 | D.通过学习 |
John was a bookseller. He didn’t like paying for anything. One day he let a big box of books fall on his foot. “Go to the doctor,” said his wife. “No,” he said, “I’ll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I’ll ask about my foot. If I go to see him, I’ll have to pay him.”
The next day the doctor came into the shop and bought some books. When John was getting them ready, he told the doctor about his bad foot . The doctor looked at it. “Yes,” said the doctor, “you must put that foot in hot water every night.” “Thank you,” said the bookseller, “and now sir, here are your books.” “How much?” said the doctor. “Two pounds,” answered John. “Good,” said the doctor. “I shall not have to pay you anything.” “Why?” asked John in surprise. “I told you about your foot . I want two pounds for that . Good-bye.”
【小题1】根据第一段John was a bookseller.描述,可知选C.
【小题2】根据第一段One day he let a big box of books fall on his foot. 描述,可知选B.
【小题3】根据第一段“Go to the doctor,” said his wife. 描述,可知选A.
【小题4】根据第二段The next day the doctor came into the shop and bought some books.描述,可知选C.
【小题5】根据said the doctor. “I shall not have to pay you anything.”及下文描述,可知一生一分钱也没有付.故选B.
【小题6】What was John? He was ______.
| A.a doctor | B.a shop assistant | C.a bookseller | D.a farmer |
| A.he didn’t like paying anything |
| B.a big box of books fell on his foot |
| C.he wanted to ask the doctor about his foot |
| D.a box of food fell on his foot |
| A.His wife | B.A man | C.Nobody | D.His friend |
| A.bought nothing |
| B.didn’t give John any advice on his foot |
| C.bought some books |
| D.told John to go to hospital |
| A.two pounds | B.nothing |
| C.less than two pounds | D.a little money |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com