题目列表(包括答案和解析)
根据短文及首字母提示,填写所确单词,使短文意思完整。
There are two main kinds of sports.These two kinds of sports are team sports and individual(个人的)sports.Team sports are such as baseball, basketball and v (1).Team sports r (2) two separate(独立的)teams.The teams play against each other.They compete against each other in order to get high s (3) .For example, in a football game, if team A get 7 points and team B get 3 points, team A wins the game.Team sports are sometimes c (4) competitive sports.
Besides team sports, there is a (5) main type, or kind, of sporting activities.This is individual sports.In individual sports, there is n (6) teams.There isn’t any competition.People play individual sports in order to get exercise.They don’t play individual sports for competition.G (7) , they want to get some exercise, not to win a game.Individual sports are such sports as swimming, skiing, and r (8) .
Of course it is possible to compete in individual sports.It is possible to keep a score in individual sports.The main difference, however, b (9) teams sports and individual sports is that individual sports can be performed alone.Team sports need more than o (10) person.
缺词填空
Andy was born in China 15 years ago.In 2005, she w 1 to the USA with her family.As a high school student,she has found many differences b 2 Chinese and Americans:
About money
1)Americans like to spend m 3 than they have,so many of them are always in debt(欠债).But Chinese usually spend less than they have, so many 0f them always have m 4 left in the bank.
2)The American kids themselves make their own money.Most Chinese kids always a 5 their parents for money.
3)Many American parents think there is n 6 need to send their children to an expensive university.It's different in China.Many Chinese parents would do anything to send their children to expensive universities a 7 their family isn't rich enough.
About school
1)Many American girls take part in sports,dancing and singing groups while many Chinese girls take part in study groups.
2)Many American students think that B is a girl while many Chinese students think that B is too t 8 .
About friends
Most American parents let their sons or daughters make friends by t 9 .They never ask them about their friends while Chinese parents usually enjoy knowing more about their children's friends i 10 many different ways,and usually stop them from staying out too late with friends.
短文填空
The most important drink is water.Not many people understand this but it is quite t 1 .People can l 2 for a long time without food, but they will die if two or three days w 3 water.In h 4 weather, many people do not drink e 5 water, because they don't know how much water they n 6 .After t 7 exercise, people need more water.
The water in man's body is m 8 more than other matters(物质).We'd better have enough water, or we may get i 9 .Water is n 10 to all the living things.There will be no l 11 if there is no water.
So we must save water and don't w 12 water.
短文填空
The most important drink is water.Not many people understand this but it is quite t 1 .People can l 2 for a long time without food, but they will die if two or three days w 3 water.In h 4 weather, many people do not drink e 5 water, because they don't know how much water they n 6 .After t 7 exercise, people need more water.
The water in man's body is m 8 more than other matters(物质).We'd better have enough water, or we may get i 9 .Water is n 10 to all the living things.There will be no l 11 if there is no water.
So we must save water and don't w 12 water.
短文填词根据文章意思和首字母提示写出所缺单词,每空一词
Jessie feels excited b 1 it is her first day to work at Mr.Smith's shop.After breakfast she w 2 a pair of new shoes.She says g 3 to her mother and goes out of the house.The shop is n 4 her home so she walks there.
There is a heavy r 5 the night before and there is dirty water all over the street.W 6 she goes across the street, a car runs p 7 her and splashes(溅起)water on her.Her shoes g 8 dirty.Luckily, it is hot.She is very sad and she wants to cry.However, she knows she has to hurry to the shop so she s 9 to run.When she gets there, she sees a n 10 on the door.It says:CLOSED BECAUSE OF POWER FAILURE(停电).
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com