题目列表(包括答案和解析)
| felt like in surprise catching up with right away be interested in sooner or later be able to by the way heard of getting ready for |
选用所给的词组填空,每小题只能填一个词组,每个词组只能用一次。
| felt like in surprise catching up with right away be interested in sooner or later be able to by the way heard of getting ready for |
你能把这些格言译成中文吗?
Everyone must die; let me but leave a loyal(忠心的) heart shining in the pages of history.
-Wen Tianxiang
阅读理解
阅读下面短文,把A-E五个句子填入文中空缺处使短文内容完整。
George Frederich Handel, a small boy of six, lived in Germany. He loved music most. But his father didn't let him play any music.
1 Quickly he ran to his hiding (躲藏的) place, and he and a friend carried a small piano into the house. He decided to put it in his hiding place. There no one could see it.
That night, when everyone else was asleep, he went to his hiding place. The moon was shining through a broken window.
He sat on a box and began to play the piano. 2
He played on and on, and he filled his house with his music.
"George!" cried his father. "What are you doing? Stop playing now!"
The music stopped. George cried. Then he turned to his father and said, “Father, you must understand. I love music. 3 ”
"Now listen to me, my dear son," said Mr. Handel,"I want you to be a rich man. I want you to live a happy life. I don't want you to be a poor man all your life. You must leave music and become a doctor. Don't let me see you at the piano again."
4 He still loved music very much.
Later a good teacher taught him well and helped him write his own music. George became famous when he was eleven years old. 5
A.But George didn't do as his father said.
B.It is my whole life.
C.Now his music is played all over the world.
D.Then one day he waited until he was alone at home.
E.At that moment he knew that he could only be happy by playing music.
根据短文的意思,填写动词的适当形式。
George Frederick Handel, a small boy of six,lived in Germany.He loved music most.But his father didn't let him (play)any music.
Then one day he waited until he (be)alone at home.Quickly he rail to his hiding place, and he and a friend carried a small piano into the house.He decided to put it in his hiding place.There no one (can)see it.That night,when everyone else was asleep.he went to his hiding place.The moon (shine)through a broken window.
He sat on a box and began to play the piano.At that moment he knew that he could only be happy by (play)music.He played on and on,and he filled his house with his music.“George!”cried his father.“What you (do)?Stop now!”George stopped and said,“Father,I love music.It is my whole life.”
“Now listen to me,my dear son.”Said Mr Handel,“I want you (be)a rich man.You must leave music and become a doctor.“But George didn't do as his father said.He still loved music very much.Later a good teacher taught him well and (help)him write his own music.George became famous when he was eleven years old.By the time he was forty,he (write)more than twenty good pieces of music.Now his music (play)all over the world.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com