题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据文中意思,从方框中选词恰当的词。
Parents and childrenMany parents want their children to be famous one day.But do children have the same dreams?
A new play, called Hi, Ke’ai, 1 us the story of a boy with the name of Ke’ai.His parent with him to become a painter or 2 or scientist one day.They teach him to paint and to play the piano, 3 Ke’ai doesn't enjoy these activities.Then one day Ke’ai's parents see Liu Xiang win a gold medal 4 the Athens Olympic Games, and they want 5 to be a sportsman.
“But why do they want me to be somebody 6 ?” Ke’ai asks and says, “I 7 want to be myself.”
The play shows us that 8 should understand their children, and learn to think about what kids want to do.
Young students 9 the story and also the music in the play.It's a very 10 play for them.
阅读短文,然后按要求完成各题。
Last Friday, after doing all the family shopping in town, I wanted to have a rest before catching the train.I bought a newspaper and some chocolate and went into the station coffee shop.It was a cheap self-service place with long tables to sit at.I put my heavy bag down on the floor, put the newspaper and chocolate on the table and then(A)去要一杯咖啡.
When I came back with the coffee, there was someone sitting in the next seat.It was a boy, with dark glasses and old clothes, and his hair was coloured bright red at the front.He had started to eat my chocolate!
Naturally, I was rather uneasy about him, but I didn't want to have any trouble.I just looked down at the front page of the newspaper, tasted my coffee and took a bit of chocolate.The boy looked at me closely.Then he took a second piece of my chocolate.I could hardly believe it.(B)Still I didn't say anything to him.When he took a third piece, I felt more angry than uneasy.I thought,“Well, I shall have the last piece.”And I got(C)it.
The boy gave me a strange look, then stood up.As he left he shouted out,“There's something wrong with that woman!”Everyone looked at me, but I did not want to quarrel with the boy, so I kept quiet.I did not realize that I had made a mistake until I finished my coffee and was ready to leave.My face turned red when I saw my unopened chocolate(D)________ the newspaper.The chocolate that I had been eating was the boy's!
1.将画线部分(A)译成英语:_____________________
2.将画线部分(B)改写为:Still I ________ ________ to him.
3.文中能替代画线部分(C)的短语是:_____________
4.在D的空白处填入一个适当的词语:___________
5.文中描写男孩目光神情的词语是:_____________
综合阅读
Last Friday, after doing all the family shopping in town, I wanted to have a rest before catching the train.I bought a newspaper and some chocolate and went into the station coffee shop.It was a cheap self-service place with long tables to sit at.I put my heavy bag down on the floor, put the newspaper and chocolate on the table and then(A)去要一杯咖啡.
When I came back with the coffee, there was someone sitting in the next seat.It was a boy, with dark glasses and old clothes, and his hair was coloured bright red at the front.He had started to eat my chocolate!
Naturally, I was rather uneasy about him, but I didn't want to have any trouble.I just looked down at the front page of the newspaper, tasted my coffee and took a bit of chocolate.The boy looked at me closely.Then he took a second piece of my chocolate.I could hardly believe it.(B)Still I didn't say anything to him.When he took a third piece, I felt more angry than uneasy.I thought,“Well, I shall have the last piece.”And I got(C)it.
The boy gave me a strange look, then stood up.As he left he shouted out,“There's something wrong with that woman!”Everyone looked at me, but I did not want to quarrel with the boy, so I kept quiet.I did not realize that I had made mistake until I finished my coffee and was ready to leave.My face turned red when I saw my unopened chocolate(D)________ the newspaper.The chocolate that I had been eating was the boy's!
1.将画线部分(A)译成英语________
2.将画线部分(B)改写为Still I ________ to him.
3.文中能替代画线部分(C)的短语是________
4.在(D)的空白处填入一个适当的词语________
5.文中描写男孩目光神情的词语是________
阅读短文,然后按要求完成下题。
Last Friday, after doing all the family shopping in town, I wanted to have a rest before catching the train.I bought a newspaper and some chocolate and went into the station coffee shop.It was a cheap self-service place with long tables to sit at.I put my heavy bag down on the floor, put the newspaper and chocolate on the table and then(A)去要一杯咖啡.
When I came back with the coffee, there was someone sitting in the next seat.It was a boy, with dark glasses and old clothes, and his hair was coloured bright red at the front.He had started to eat my chocolate!
Naturally, I was rather uneasy about him, but I didn’t want to have any trouble.I just looked down at the front page of the newspaper, tasted my coffee and took a bit of chocolate.The boy looked at me closely.Then he took a second piece of my chocolate.I could hardly believe it.(B)Still I didn’t say anything to him.When he took a third piece, I felt more angry than uneasy.I thought,“Well, I shall have the last piece.”And I got(C)it.
The boy gave me a strange look, then stood up.As he left he shouted out,“There’s something wrong with that woman!”Everyone looked at me, but I did not want to quarrel with the boy, so I kept quiet.I did not realize that I had made mistake until I finished my coffee and was ready to leave.My face turned red when I saw my unopened chocolate(D)________ the newspaper.The chocolate that I had been eating was the boy’s!
1.将划线部分A译成英语______________________
2.将划线部分B改写为Still I ________ ________ to him.
3.文中能替代划线部分C的短语是_____________
4.在D的空白处填入一个适当的词语___________
5.文中描写男孩目光神情的词语是______________
阅读短文,然后按要求完成各题。
Last Friday, after doing all the family shopping in town, I wanted to have a rest before catching the train.I bought a newspaper and some chocolate and went into the station coffee shop.It was a cheap self-service place with long tables to sit at.I put my heavy bag down on the floor, put the newspaper and chocolate on the table and then(A)去要一杯咖啡.
When I came back with the coffee, there was someone sitting in the next seat.It was a boy, with dark glasses and old clothes, and his hair was coloured bright red at the front.He had started to eat my chocolate!
Naturally, I was rather uneasy about him, but I didn't want to have any trouble.I just looked down at the front page of the newspaper, tasted my coffee and took a bit of chocolate.The boy looked at me closely.Then he took a second piece of my chocolate.I could hardly believe(B)it.(C)Still I didn't say anything to him.When he took a third piece, I felt more angry than uneasy.I thought,“Well, I shall have the last piece.”And I got it.
The boy gave me a strange look, then stood up.As he left he shouted out,“There's something wrong with that woman!”Everyone looked at me, but I did not want to quarrel with the boy, so I kept(D)________.I did not realize that I had made a mistake until I finished my coffee and was ready to leave.My face turned red when I saw my unopened chocolate(E)________ the newspaper.The chocolate that I had been eating was the boy's!
1.将画线部分(A)译成英语:________________________________
2.在文中找出画线部分(B)所替代的句子:_____________________
3.将画线部分(C)改写为:Still I ________ ________ to him.
4.在(D)和(E)的空白处填入一个适当的词语:________ ________
5.文中描写男孩目光神情的词语是:_________________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com