题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据所给语境,按要求完成下列各题.
Time flew while I was in Sydney.Soon came Christmas, then the New Year.(1)我从来没有不和家人一起过新年.But this year, I was so far away from them.I miss my patents very much.But I was too busy to make a telephone call to them.Sometimes I thought about what my family was doing.(2)我不知道他们想念我是否象我一样那么多地想念他们.That afternoon, my school held a New Year party for us.But this made me miss my family even more.(3)In the evening, I couldn’t wait to phone my amily.When I heard their voice, I began to cry.I found that I missed them so much.This had been the first time I cried since I arrived in Australia.My homestay mother held me in her arms and told me not to cry.This made me feel better.I was so luck that I had a good family in Sydney.(4)现在在澳大利亚的那些日子已成为我一生中最甜美的时光.
1.将(1)处的汉语译成英文:
________
2.将(2)处的汉语译成英文
________
3.将(3)处的英文译成汉语
________
4.将(4)处的汉语译成英文
________
5.Why did the writer miss his family so much?
_________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com