题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,完成有关任务。
It is said that more than four million people die each year from smoking. That number is frightening.
Yet people around the world continue to smoke. In the United States, about forty-seven-million adults smoke. This year, more than 430,000 Americans died of diseases which have something to do with smoking. The American Cancer Society(美国癌症协会)says smoking harms the body greatly. It warns that smoking even a number of cigarettes is dangerous.
It’s (63) ______________________________(戒烟是不容易的。)However, doctors say you probably will live longer if you do stop smoking. You will feel better and look better. You also will protect the health of family members who breathe your smoke.
There is not one right way to stop smoking, doctors say. Any way can help. You can take long walks or spend time in places where smoking is not allowed. Also, you can eat a small piece of fruit or vegetable instead of having a cigarette. (64)The sooner you stop smoking, the more you’ll reduce (减少) your chances of getting cancer and other diseases.
Stop smoking before smoking stops you!
(一)根据短文内容,简要回答下列问题。
1.How many people die from smoking each year?
2.What does the American Cancer Society say about smoking?
(二)根据短文中所给汉语完成句子。
3.It’s______________________________________________________.
(三)把短文中划线的句子翻译成汉语。
4._________________________________________________________.
(四)给短文拟一个恰当的英文标题。
5._________________________________________________________
It is said that more than four million people die each year from smoking. That number is frightening.
![]()
Yet people around the world continue to smoke. In the United States, about forty-seven million adults smoke. This year, more than 430,000 Americans died of diseases which have something to do with smoking. The American Cancer Society(美国癌症协会)says smoking harms the body greatly. It warns that smoking even a number of cigarettes is dangerous.
It’s n
ot
easy to give up smoking. However, doctors say you probably will live longer if
you do stop smoking. You will feel better and look better. You also will
protect the health of family members who breathe your smoke.
There is not one right way to stop smoking, doctors say. Any way can help. You can take long walks or spend time in places where smoking is not allowed. Also, you can eat a small piece of fruit or vegetable instead of having a cigarette. The sooner you stop smoking, the more you’ll reduce your chances of getting cancer and other diseases.
Stop smoking before smoking stops you!
1.How many people die from smoking each year?
2.What does the American Cancer Society say about smoking?
3.Is it easy to give up smoking?
4.What will happen if you stop smoking sooner?
5.What is the best title of the article?
阅读下面材料,从所给的五个选项中,选择正确的选项填空,使短文通顺、内容完整。
When America was young, the city of Washington, D.C. had been built. 1 .Trees were cut down and the Great Capitol(美国国会大厦) was built. A house was built. The President of the United States would live in this house. 2
At that time there was a park near the President’s house. 3 Today in that same park there are no horses or cows, sheep or pigs. 4
This is a city of many monuments(纪念碑). The highest of all is the George Washington Monument. This monument helps all of us remember George Washington, the first President of the United States. Inside the monument is an elevator. People from all over the country ride in the elevator to the top. Inside the monument are many steps. 5 .
When they get to the top, they see the United States Capitol building with its white dome(圆顶) and many monuments. They look over this beautiful city, Washington, D.C.—the capital of the United States.
A. People may climb these steps to the tops.
B. And people let their horses and cows, sheep and pigs eat grass in the park.
C. It is now called the White House.
D. It was built in a forest, near two beautiful rivers.
E. It is a beautiful park for all people to see.
F. It’s near the river.
阅读下面材料,从所给的五个选项中,选择正确的选项填空,使短文通顺、内容完整。
When America was young, the city of Washington, D.C. had been built. 1 .Trees were cut down and the Great Capitol(美国国会大厦) was built. A house was built. The President of the United States would live in this house. 2
At that time there was a park near the President’s house. 3 Today in that same park there are no horses or cows, sheep or pigs. 4
This is a city of many monuments(纪念碑). The highest of all is the George Washington Monument. This monument helps all of us remember George Washington, the first President of the United States. Inside the monument is an elevator. People from all over the country ride in the elevator to the top. Inside the monument are many steps. 5 .
When they get to the top, they see the United States Capitol building with its white dome(圆顶) and many monuments. They look over this beautiful city, Washington, D.C.—the capital of the United States.
A. People may climb these steps to the tops.
B. And people let their horses and cows, sheep and pigs eat grass in the park.
C. It is now called the White House.
D. It was built in a forest, near two beautiful rivers.
E. It is a beautiful park for all people to see.
F. It’s near the river.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com