题目列表(包括答案和解析)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
(每空一词)My friend is a taxi driver.He has been a taxi driver for ten years.It's a nice job m 1 of the time.He can meet a lot of people.He always works at night because there is too much t 2 during the day.He usually goes home between two o'clock in the morning.There are some very s 3 things, which often happen at night.
One day my friend was t 4 a woman back home from a party at three o'clock in the morning.She has her little dog with here.When they got to her house, she found she had lost here key.So my friend waited in the car with the dog while she climbed in t 5 the window.My friend waited and waited.After half an hour of honking(鸣汽车喇叭)he d 6 to find out what was going on.He t 7 the dog to a tree and started to climb in.
At that moment some policemen came.They thought my friend was a t 8 .L 9 , the woman came downstairs.She must have gone to sleep and f 10 about my friend and the dog.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
缺词填空
A woman came out of her house and saw three old men with long white beards(胡须).They were sitting in her front garden.
She didn't know them.She said, “I don't t 1 I know you.But you must be hungry.Please come in and have s 2 to eat.”
One of the old m 3 said, “His name is Wealth, this is Success and I am Love.Which of us do you want to i 4 ?”
The woman thought it over for a few m 5.She hoped her house would be full of love, so she said, “Love, please come in.”
Love g 6 up and walked to the house.The other two also got up and followed him.
The woman was s 7 and asked, “I o 8 invited Love.Why are you coming in?”
The old men answered together, “I 9 you had invited Wealth or Success, the other two of us would stay out, but if you invite Love, wherever he goes, we go w 10 him.Wherever there is Love, there is also Wealth and Success!
1.t________
2.s________
3.m________
4.i________
5.m________
6.g________
7.s________
8.o________
9.I________
10.w________
阅读理解
A woman is sick(病了), so she goes to see a new doctor who doesn't know her, so he first asks some questions and one of them is “How old are you?”
The woman says, “I don't know, doctor, but let me think about it.” She thinks for a minute and then says, “Yes, I know, doctor! When I marry(结婚), I am eighteen years old, and my husband(丈夫) is thirty. Now my husband is sixty. And that is twice(两倍) thirty. So I am twice eighteen. That is thirty-six, isn't it?”
根据短文内容判断句子对错,对的画“T”,错的画“F”。
1.This story is about a woman's age.
( )
2.The doctor wants to know the woman's age.
( )
3.The woman doesn't want to tell the doctor her age.
( )
4.The woman's age is thirty-six.
( )
5.Her husband is twenty-four years older than her.
( )
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com