题目列表(包括答案和解析)
| |||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读下面短文,按要求完成各项任务。.
Breaking Bad Eating -HabitsHave you heard the expression "You are what you eat"? Well, do you like who you are'' If not, break some bad eating habits and feel better about yourself.
Bad habit 1:_________
Many packaged(= in small bags)foods, such as frozen(纤维)dumplings ,rice rolls and instant noodles(方便面)have lots of fat and calories(热量).
The solution:Read the instructions to find the healthiest foods that are low in salt and nigh in fiber Also check to make sure they have ingredients such as vegetables and grains When possible, use packaged foods as part of a "home-cooked" meal.For example frozen(纤维)dumplings with fresh vegetables are better than dumplings alone.
Bad habit 2:_________
People without breakfast don't have enough energy they need to get through the morning.Eating breakfast improves your concentration, memory(冰冻的)and mood.
The solution:Always keep a kind of quick foods like yogurt.Or have a standing order a! breakfast place.
Bad habit 3:_________
It takes your body at least 20 minutes to "tell" your brain that you are full, So last eaters usually eat more than people who eat slowly.
The solution:Try to slow down.Try eating at least some of your meals without I V, hand phones or computers.Use a plate or bowl when you eat.
Bad habit 4:_________
Healthy snacks between meals are fine.But when you snack instead of having real meals, you will not eat your meals regularly.Plus, snack foods such as chips and sweets aren't very satisfying That makes it easy to overeat.
The solution:To get more energy, allow yourself two healthy snacks a day.Choose snacks that will make you feel full.Try fruit, yogurt or nuts.
As we all know, bad habits can be broken.Take the first step toward a healthier eating routine(常规)——star following these tips today!
1.给文中的横线处选择合适的标题,并将其字母代号填写在下面的横线上.
a.You are a fast eater.
b.You often don't eat breakfast.
c.All your meals come in packages.
d.You snack too much.
Bad habit 1:_________ Bad habit 2:_________ Bad habit 3:_________ Bad habit 4:_________
2.列举出文中提到的三种packaged foods:
_________ _________ _________
3.根据上下文,将文中划线句子译成汉语
It takes your baby at least 20 minutes to “tell” your brain that you are full.
__________________________
4.根据文章内容完成句子。
No eating breakfast is bad influence on your _________, _________, _________ and _________
5.回答问题;How can you eat snacks healthily?(至少答出两种方式)
__________________________
6.从文中找出与所给句子意思相同或相近的句子。
Your heaith depends on the food you eat.
__________________________
先阅读短文,在其后空白处写出各单词的正确形式,单词的第一个字母已给出。
One day Harvey's wife was cleaning out a cupboard.
“Look at all these umbrellas,”Harvey's wife said to him.“There are eight and they all b 1 .”
“I'll take them all to the umbrella shop and have them repaired,”Harvey said.“They are too good to t 2 away.”
Harvey took the eight umbrellas to the shop and l 3 them there.The shopkeeper said,“They'll be r 4 tomorrow.”
That evening Harvey went home from the office by bus as he u 5 did.He sat next to an old woman.She had an umbrella on the floor between the s 6 .When the bus reached his stop, he picked up her umbrella and stood up.
“Hey!”the woman said,“That umbrella b 7 to me.”
“I'm so sorry.”Harvey said, giving it to her.“Please excuse me for taking your umbrella by m 8 .”
The next day he collected the umbrellas from the umbrella shop and got on the bus.As he sat down, a v 9 behind said,“You have certainly had a s 10 day!”He turned around and saw the woman whose umbrella he had almost taken the day before.
短文填空
阅读下面的短文,根据短文内容和所给首字母在空白处填入一个适当的词,将其填到文后相应题号后的横线上。
Mr and Mrs Dicarlo live in an old Italian neighborhood in New York City. They speak a l 1 English, but usually they speak Italian. They r 2 Italian newspapers. They l 3 to Italian radio programs. They d 4 shopping at the Italian food shop around the corner from their house. And every day they v 5 their friends and neighbors and talk about life back in “the old country”.
Mr and Mrs Dicarlo arc worried about their s 6 , Joe. He lives in a small v 7 outside the city, he speaks very little Italian. He reads American newspapers. He listens to American radio programs and b 8 things at big country supermarkets. When he visits his friends and neighbors, he speaks only English. I 9 fact, the only time Joe speaks Italian is when he calls Mr and Mrs Dicarlo on the p 10 or when he visits them every weekend.
1._______ 2._______ 3.______ 4._______ 5._______
6._______ 7._______ 8.______ 9._______ 10._______
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com