题目列表(包括答案和解析)
用所给词的适当形式填空
She is a kind and ________ (love) mother.
阅读下面短文,选择最佳答案。
A young man once went to town and bought himself a pair of trousers. When he got home, he went upstairs (楼上) to his bedroom and put them on. He found that they were about two inches too long.
He went downstairs, where his mother and two sisters were washing up the teathings (茶具) in the kitchen. “These new trousers are too long. ” he said, “They need shortening (弄短) by two inches. Would one of you mind doing this for me?” His mother and sisters were busy and none of them said anything.
But as soon as his mother had finished washing up, she went quickly upstairs to her son's bedroom and shortened the trousers by two inches. She came downstairs without (没有) saying anything to her daughters.
Later on, after supper, the elder sister remembered her brother's trousers. She is a kind girl, so she went upstairs quietly without saying anything to anyone, and shortened the trousers by two inches.
The younger sister went to the cinema, but when she came in, she remembered what her brother had said. So she ran upstairs with her scissors (剪刀) , needle (针) and thread (线), and took two inches off the legs of the new trousers.
You can imagine (想象) the look on the young man's face when he put the trousers on the next morning.
(1) A young man once bought a pair of trousers ________.
[ ]
(2) The trousers that he bought ________.
[ ]
(3) His trousers were shortened first by ________.
[ ]
(4) His trousers were shortened by ________.
[ ]
(5) The next morning he found his trousers were ________ inches too short.
[ ]
请根据短文内容,从短文后的选项中选出恰当的选项补全短文,使短文意思通顺、结构完整。
My mother is a kind and nice woman. 1 One Sunday night, when I was watching the film Harry Potter very happily Mother asked me to go to bed. 2 that I didn’t move.But for a while, I noticed that she didn’t say anything. 3 I was so sad and that I went into my room and cried.I thought “I have only two nights in a week to enjoy the TV. 4 ” The next day she cooked and talked with me as usual.I pretended not to hear, but she didn’t mind and told me why she didn’t allow me to watch TV 5 Then I understood her.I love my mother.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com