题目列表(包括答案和解析)
短文填空 阅读短文,然后从方框中选出可以填入文中空白处的单词。
I get up at six, wash and put on my school 1 .I have breakfast with my parents.We have a family 2 .I started the business two years ago.I write computer games. 3 , they're very popular.We sell over half a million games every year.My father is the manager of the company, and my mother is 4 for sales.Every morning we 5 the business at breakfast.Then I usually 6 on my computer for an hour before school.
I always go to school in my own car.I am not old enough to drive, and so I have a driver.I sometimes 7 phone calls to clients on the way to school.
I start school.I enjoy seeing my school friends, but some of the work is boring because it is too 8 for me.I usually 9 A grades in all my subjects.I 10 fail an exam.
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
6.________ 7.________ 8.________ 9.________ 10.________
| A.put off | B.put on | C.put up | D.put away |
We decided ________ some apples.
A. buying
B. to buy
C. bought
D. buy
Hello, everyone! It's that time of year again! Hualin's fantastic sale! You just name it, we have it at a very good price. Do you like sweaters? Do you like them cheap? We have sweaters in all colors at 50 yuan each! Do you need bags for sports or school? We have great bags for just 6 yuan! For young boys and girls, we have T-shirts in red, green, yellow, orange, blue and black for only 15 yuan! And socks in all colors for just 1 yuan! And that's not all. Can you believe it? Come down to Hualin and see for yourself!
(1) This passage (段落) is ________.
[ ]
A.a story (故事)
B.an ad (广告)
C.about Hualin
D.about buying and selling
(2) “You just name it, we have it...” means ________.
[ ]
A.you know the names of the things
B.we have many cheap things
C.we sell things at a good price
D.you like things cheap and they are cheap
(3) You want to buy a sweater and a T-shirt, how much are they?
[ ]
(4) you want black socks. Can you buy them here?
[ ]
(5) Which one is right according to (根据) the passage?
[ ]
A.There are no green sweaters.
B.Young boys and girls like T-shirts very much.
C.Many people will go to Hualin to buy cheap things.
D.Only the things in the list are cheap.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com