题目列表(包括答案和解析)
(用所给动词的正确时态填空) Look! Some boys _________ (swim) in the river. They often __________ (swim) there.
阅读下列短文,从所给的四个选项中,选出最佳答案.
It's Sunday morning. There are many people in the park. Look! There are some boys in the boat. They are boating. There are some girls under the big tree.They are singing and dancing. What are the men and women doing? They are drinking tea. Look at the woman with a red hat. She's my mother. She's talking to Li Ping. Li Ping is her student. He's a good student. He works very hard. My mother likes him very much.
根据短文,选择填空.
(1)
The boys are ______.[ ]
A.singing and dancing B.boating
C.drinking tea D.swimming in the river
(2) My mother is ______.
[ ]
A.a doctor B.a driver
C.a worker D.a teacher
(3) Li Ping is in ______.
[ ]
A.the classroom B.his bedroom
C.the park D.my home
(4) There are ______ under the big tree.
[ ]
A.some girls B.some boys
C.some men D.some women
(5) My mother is wearing ______.
[ ]
A.a black hat B.a red hat
C.a green hat D.a yellow hat
阅读短文,然后根据内容回答问题。
Today is Sunday.It's fine.There is a sports meeting(运动会)in our school.On the playground, there are many students and players.Some football players are playing football lover there, and many students are watching.Near the building(教学楼), the boys are jumping.
There is a big tree near the road.Under the tree, some girls are playing table tennis.Liu Mei, Wei Hua and many other girls are playing volleyball beside the tree.Look! There are some boys in the tree, they are watching their classmates playing volleyball.
1.Is there a sports meeting in our school today?
______________________
2.What are the boys doing near the building?
______________________
3.Where are the girls playing table tennis?
______________________
4.What are the boys doing in the tree?
______________________
5.Can you see Wei Hua? What is she doing?
______________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com