题目列表(包括答案和解析)
Jeff Green can not look after(照看) his things. Look, this is his room. He doesn’t put his things away(收好) every day. Look at his desk. Many things are on it. They are notebooks, CDs, video tapes, pens, pencils. He doesn’t put his pens and pencils in his pencil case. Look, some of his sports collections are on the desk and chairs.
It’s eight o’clock in the morning, and Jeff is in bed. It’s Sunday. He doesn’t go to school. Oh, what’s under the bed? A football. He likes playing football. He can not play volleyball well. His backpack is under the bed. Why is his backpack under the bed? We don’t know. What’s that under the sofa? It is one of his socks. Where is the other(另外的) one? Sorry, we can not see it. Jeff needs to ask his parents to find it, I think.
【小题1】 根据His backpack is under the bed.可知答C
【小题2】根据A football. He likes playing football. 可知答A
【小题3】根据What’s that under the sofa? It is one of his socks. Where is the other(另外的) one? Sorry, we can not see it.可知选C
【小题4】根据It’s eight o’clock in the morning, 可知选A
【小题5】故短文描述,可知杰夫每天的物品摆放的很混乱,故选A
【小题6】 Where is Jeff’s backpack?
| A.It is on his desk. | B.It is under his school things. |
| C.It is under his bed. | D.It’s on the sofa. |
| A.Football. | B.Basketball. | C.Volleyball | D.Baseball. |
| A.They are on his sofa. |
| B.They are under his bed. |
| C.One of his socks is under the sofa, but we can not see the other one. |
| D.They are under the desk. |
| A.It’s 8 am. | B.It’s 8 pm. |
| C.It’s time for bed. | D.It’s time for breakfast. |
| A.No, he doesn’t. | B.Yes, he does. |
| C.Sorry, I don’t know. | D.He puts his school things away. |
根据所给单词及标点提示完成句子。(5分)
1.jacket, this, is, his
2.are, these, my, books, English
3.in, the, picture, at, look, boy, this
4.his, parents, here, are
5.Rose's, aunt, is, that
Once a small boy lived on a farm which seemed so far away from everywhere.
He needed to get up before sunrise every morning to help his father on the farm. During sunrise he would .a break and climb up on the fence(篱笆)along the side of the farm. He could see a house with golden windows. “If they could afford golden windows, then there must be other nice things inside the house.” He imagined how great it would be to live there. Then he promised himself, “Some day 1 will go there and see this wonderful place.”
One morning, his father would go to the town and told him to stay at home for a rest. Knowing that this was his chance, he took a sandwich and headed across the field towards the house with the golden windows.
As the afternoon went on, he began to know how wrong he was. The house was much farther than he had expected. As he went near the house, he saw no golden windows but instead a place in bad need of a painting. A small girl very close to his age came out of the poor house and stood by the broken fence. He asked her if she had seen the house with the golden windows. The girl said, “Sure, I know.” and invited him to sit on the porch (门廊).As he sat there, he looked back from where he just came. There he saw the sunset turned the windows of his house to gold! Now he understood that everyone had his own house with golden windows.
【小题1】During his break every morning, the small boy would _________.
| A.fix the fence |
| B.eat sandwiches |
| C.climb up on the fence |
| D.walk around the farm |
| A.go to the town |
| B.play on the field |
| C.go to see the house |
| D.make the golden windows |
| A.Nobody lived in the poor house. |
| B.No golden windows were in the house. |
| C.The house was so old as he expected. |
| D.The house was nearer than he thought. |
| A.Like father, like son |
| B.Love me, love my dog |
| C.Every dog has its day |
| D.The grass is greener somewhere else |
阅读短文, 根据短文内容回答问题。(共10分,每小题2分)
![]()
It's March, 2050.
Frank and Mary Smith wake up in their comfortable house in the morning and switch on the bedroom computer to get the latest news. They used to read the Times, but changed to electronic newspapers many years ago.
There is the usual news about space: another space flight has returned from Mars and scientists have discovered a new planet. Then they turn to business news: the US dollar has risen greatly in Shanghai, one of the world's leading business centers. Mary tells the computer to buy 5,000 dollars, and there is a quick response that it has been done.
As they watch the screen, Mary orders one of the household robots to make coffee for them. Frank disappears into the study to join a video conference with his partners around the world. He is a computer engineer, working for several companies. This is his third job: he used to be in marketing and then television.
Mary has a quick look at the shopping channels - the usual selection of electric cars, household robots and cheap travel offers - before picking up the video phone to talk to her assistant. She also has a job and she is doing medical research. Both she and Frank used to have an office desk in London, but in 2014 they decided to move to the seaside and work from home.
Frank and Mary have one daughter, Louise, who also has her own workstation at home. She goes to school only one day a week, mainly to play with other students. Classrooms disappeared in 2030 because there was no longer any need for them: communications systems have made it much easier to learn at home.
Louise, now thirteen, is studying Chinese at present, which has become a world language as
important as English. Louise has many Chinese friends. They communicate by computer.
According to the family doctor, Louise will live to at least 130. Her wish is to work for a
few decades (十年) and then spend her time on music and painting.
1.Do Frank and Mary get the latest news on the computer in the morning?
2.Who makes coffee for Mary and Frank?
3.What does Frank do?
4.What are the two world languages in 2050?
5.What do you think of Louise's life in 2050? Why?
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com