答案:B 解析:第一个定语从句的先行词是those years,表示时间,要用关系副词when;第二个句子是非限制性定语从句,要用关系代词which. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

I prefer the stories about the swimmers at the Beijing Olympics,one of which is about Zakia Nassar. She's a 21-year-old Palestinian __21__ Bethlehem studying dentistry in Jenin. Having had neither a __22__ nor a chance to an Olympic-sized pool in the past year, she had no choice but to __23__ on her own at a 12m public pool.

There is a 50-meter __24__ in nearby Nazareth, but the Israeli government did not __25__ her to use it.

Nassar was __26__ to training only when she returned to her parents' home in Bethlehem, __27__ she did so only about every two months for two days or so. __28__ the pool is only 12 meters long.

“My parents and friends always __29__ me, reminding me that I had to keep training if I __30  wanted to go to the Olympics,” she said.

It was only when Nassar __31__ China a month ago that she finally got the opportunity to swim in a 50m pool and enjoyed the __32__ of having a coach.

When she at last took part in the Games, she swam the 50m in 31.97 seconds, a(n) __33__ of seven seconds on her personal __34__. Nassar said it was the most beautiful moment of her life.

She will not __35__ on the cover of Time magazine or __36__ millions of dollars in endorsements(捐款), but she can always say she won a race at the Olympics. For her, it wasn’t about __37__ the other swimmers or winning a prize, but about __38__ her own goal, __39__ difficult. When I think things are too difficult or I get those “I-just-can’t-do-it,” I think of her. Then I realize how __40__ the task before me really is.

1.

A.

to

B.

from

C.

through

D.

in

2.

A.

employer

B.

captain

C.

coach

D.

master

3.

A.

drill

B.

educate

C.

row

D.

train

4.

A.

pool

B.

reservoir

C.

lake

D.

river

5.

A.

admit

B.

permit

C.

forbid

D.

restrict

6.

A.

accustomed

B.

controlled

C.

limited

D.

organized

7.

A.

but

B.

therefore

C.

so

D.

and

8.

A.

Besides

B.

Especially

C.

Hopefully

D.

Particularly

9.

A.

discourage

B.

encouraged

C.

scolded

D.

blamed

10.

A.

extremely

B.

merely

C.

really

D.

slightly

11.

A.

reached for

B.

attached to

C.

departed from

D.

arrived in

12.

A.

advantages

B.

honor

C.

faults

D.

trouble

13.

A.

development

B.

improvement

C.

disappointment

D.

movement

14.

A.

worst

B.

ordinary

C.

best

D.

average

15.

A.

publish

B.

broadcast

C.

contain

D.

appear

16.

A.

receive

B.

accept

C.

take

D.

earn

17.

A.

following

B.

exciting

C.

inspiring

D.

beating

18.

A.

achieving

B.

realizing

C.

starting

D.

winning

19.

A.

wherever

B.

whatever

C.

whenever

D.

however

20.

A.

difficult

B.

interesting

C.

easy

D.

hopeful

【答案】

21.B

22.C

23.D

24.A

25.B

26.C

27.A

28.A

29.B

30.C

31.D

32.A

33.B

34.C

35.D

36.A

37.D

38.A

39.D

40.C

【解析】略

【题型】完型填空

【适用】一般

【标题】2011届山东省宁阳一中高三上学期期中考试英语卷

【关键字标签】故事类阅读

【结束】

17【题文】You're busy filling out the application form for a position you really need. Let's assume you once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your degree. Isn't it appealing to lie just a little, to claim on the form that your diploma represents a Harvard degree? Or that you finished an extra couple of years back at State University? More and more people are turning to cheat like this to land their job or to move ahead in their careers, for personnel officers, like most Americans, value degrees from famous schools. A job applicant may have a good education anyway, but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university.

Registrars(登记员) at most well-known colleges say they deal with deceitful claims like these at the rate of about one per week. Personnel officers do check up on degrees listed on application forms, then. If it turns out that an applicant is lying, most colleges are unwilling to accuse the applicant directly. One Ivy League school calls them "cheats"; another refers to them as "special cases". One well-known West Coast school, in perhaps the most delicate phrase of all, says that these claims are made by "no such people". To avoid outright(彻底的) lies, some job-seekers claim that they "attending" means being dismissed after one semester. It may be that "being associated with" a college means that the job-seeker visited his younger brother for a football weekend. One school that keeps records of false claims says that the practice dates back at least to the turn of the century—that's when they began keeping records, anyhow. If you don't want to lie or even stretch the truth, there are companies that will sell you a false diploma.

  One company, with offices in New York and on the West Coast, will put your name on a diploma from any number of nonexistent colleges. The price begins at around twenty dollars for a diploma from "Smoot State University". The prices increase rapidly for a degree from the "University of Purdue". As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue University, the prices seem rather high for one sheet of paper.

41.The main idea of this passage is that ______.

A.employers are checking more closely on applicants now

B.lying about college degrees has become a widespread problem

C.college degrees can now be purchased easily

D.employers are no longer interested in college degrees

42.According to the passage, "special cases" refers to cases that ______.

A.students attend a school only part-time

B.students never attended a school they listed on their application

C.students purchase false degrees from commercial firms

D.students attended a famous school

43.We can infer from the passage that _______.

A.performance is a better judge of ability than a college degree

B.experience is the best teacher

C.past work histories influence personnel officers more than degrees do

D.a degree from a famous school enables an applicant to gain advantage over others in job competition

44.This passage implies that ______.

A.buying a false degree is not moral

B.personnel officers only consider applicants from famous schools

C.most people lie on applications because they were dismissed from school

D.society should be greatly responsible for lying on applications

【答案】

45.B

46.B

47.D

48.D

【解析】略

【题型】阅读理解

【适用】一般

【标题】2011届山东省宁阳一中高三上学期期中考试英语卷

【关键字标签】社会现象类

【结束】

18【题文】Doris Lessing was born in 1919 in Persia, moving as a child with her family to southern Rhodesia, now Zimbabwe, where she stayed in school only to the age of 14.

A year after moving to London, she published her first novel in 1950. The Grass is Singing examines unbridgeable racial conflict in colonial Africa through the eyes of a white farmer's wife and her black servant.

Her literary breakthrough came in 1962 with publication of The Golden Notebook, seen by many, though not necessarily Lessing, as a pioneering work of modern feminism(女权运动). A disjointed study of the mind of the main character, Anna Wulf, the novel explores her thoughts about Africa, politics, relationships with men and sex, and Jungian analysis and dream interpretation.

Lessing's themes changed to psychology in her works from the 1960s, and by the 1970s she was interested in the Islamic mystic tradition of Sufism(苏菲教派). Her turn toward science fiction with the Canopus series in the early 1980s was not warmly received by traditional critics, but she has continued to be popular with new readers and numerous literary awards, including the David Cohen British Literary Prize and the Companion of Honour from the Royal Society of Literature, both in 2001.

Following the announcement, the Horace Engdahl told VOA why he was personally so pleased with Lessing's selection.

“She is one of the truly great writers -- of novels, short stories, fiction and non-fiction,” Engdahl said. “She is one of the few writers who have had the courage to uphold the principle of equality between the male and female experience, and she has given the impulse to numbers of other women writers. And she is really the mother of a school that is one of the most important in our contemporary literature.”

At 87, Doris Lessing is the oldest Nobel Literature winner since the first prizes were awarded in 1901.

49. What would be the best title of the passage?

A.Doris Lessing’s Great Writings.

B.Doris Lessing’s Concern about Africa.

C.A Great Writer of Novel and a Pioneer of Modern Feminism.

D.A Nobel Prize Winner for Literature.

50.It can be inferred from the passage that _______.

A.there are only two characters in The Grass is Singing

B.The Golden Notebook is regarded as Lessing’s masterpiece by herself

C.life in Africa in her early age lays solid foundation for her writing

D.Doris Lessing is strongly against traditional culture in Africa

51.According to the fourth paragraph, _______.

A.Lessing began to believe in Christ in the 1970s

B.Lessing’s science fiction won readers

C.Lessing had won two literary medals for her writings

D.Lessing changed her themes to meet the needs of traditional critics

52.The underlined word “impulse” in the 6th passage is closest in meaning to _______.

A.pressure

B.inspiration

C.energy

D.desire

【答案】

53.C

54.C

55.B

56.D

【解析】略

【题型】阅读理解

【适用】一般

【标题】2011届山东省宁阳一中高三上学期期中考试英语卷

【关键字标签】人物传记类

【结束】

19【题文】将下列句子翻译为英语,必须用所提示的英语单词或提示单词的派生形式。

57.病人被交给专科医生治疗。(refer)

_______________________________________________________________________

58.我们的老师从来不允许考试作弊。(tolerate)

_______________________________________________________________________

59.我把成功归功于我所受到的教育。(owe)

_______________________________________________________________________

60.他的言行不一致。(correspond)

_______________________________________________________________________

61.外出忘记带伞是他的特点。(typical)

_______________________________________________________________________

62.你对这部电影感兴趣吗?(appeal)

_______________________________________________________________________

63.他被禁止驾车六个月。(ban)

_______________________________________________________________________

64.他最近被任命为委员会成员。(appoint)

_______________________________________________________________________

65.他对我们总是坦诚相待,他从不灰心丧气。(give way to)

_______________________________________________________________________

66.另一方面,经常处于广告的包围之中,我们的想法有可能随着时间的流逝而发生变化。(be exposed to)

_______________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

【答案】

67.The patient was referred to a specialist for treatment.

68.Our teacher never tolerates cheating in exams.

Our teacher has no tolerance to cheating in exams.

Out teacher is never tolerant of cheating in exams.

69.I owe my success to my education.

70.His actions don’t correspond with his words.

71.It’s typical of him to forget his umbrella when he goes out.

72.Does the film appeal to you?

73.He was banned from driving for six months.

74.She has recently been appointed to the committee.

75.He was always honest with us and never gave way to disappointment.

76.On the other hand, being constantly exposed to advertisements can help to change our opinions over time.

【解析】略

【题型】其他

【适用】一般

【标题】2011届山东省宁阳一中高三上学期期中考试英语卷

【关键字标签】汉译英

【结束】

20【题文】你的英国朋友Jack想了解北京奥运会的情况。假如你是李华,请你给他写一封电子邮件,就本届奥运会作一简单介绍。内容要点如下:

1. 从2008年8月8日至24日历时17天,二百多个国家和地区参赛。

2. 本届奥运会打破43项世界记录、132项奥运会记录,美国运动员Michael Phelps创一次奥运会金牌最多的记录。

3. 中国队表现突出,获100枚奖牌、50枚金牌,金牌总数第一,创历史之最。

4. 北京奥运会的成功举办获得全球赞誉。

注意:字数:120左右

Dear Jack,

I’m very glad to tell you something about the Beijing Olympic Games.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

With best wishes.

Yours sincerely,

Li Hua

【答案】

Dear Jack,

I’m very glad to tell you something about the Beijing Olympic Games. The 2008 Summer Olympic Games lasted 17 days, which were held in Beijing on August 8th and dropped their curtain on Aug. 24. More than 10,000 athletes from over 200 countries and areas took part. The Games saw 43 new world records and 132 new Olympic records. The American athlete, Michael Phelps broke the record for most gold medals in one Olympics. China performed so wonderfully that it won a total of 100 medals, including 51 gold medals, leading the gold medal count for the first time in history.

Beijing’s successful hosting of the Games has earned global praise and the organizing work has been considered perfect. I hope the 2012 London Olympic Games will also be a perfect one.

With best wishes.

Yours sincerely,

Li Hua

【解析】略

【题型】书面表达

【适用】一般

【标题】2011届山东省宁阳一中高三上学期期中考试英语卷

【关键字标签】提纲作文

【结束】

 

查看答案和解析>>

任务型阅读

某校正在开展课外阅读小组活动Peter, Helen, Catherine, Elizabeth和Jessica想根据自己小组成员的喜好找一篇英语阅读材料。阅读下面某报纸的文章摘要(A, B, C, D, E, F),选出适合他们的文章,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一项是多余选项。

1.Peter’s group members are fond of an article which can help them to find something that can both challenge their intelligence and provide entertainment.

2.Helen’s group members are fashionable and fond of advanced technology.They like reading something that can provide them with inspirations in achieving success and changing people’s way of life.

3.Catherine’s group members are athletic and spend a lot of time working out.They are fond of any stories about stars in the sports world.

4.Elizabeth’s group members want to read some articles which can help them keep pace with the trend of fashion.They hope to find in the article some hints on helping improve their appearances.

5.Jessica’s group members are keen on becoming volunteers and therefore are looking for some articles that can increase their chances of being chosen.

A.

Wang’s little big ideas

Apps are transforming smart phones into multi-tasking gadgets that can locate a good restaurant and even help you with your love life.As the iPhone4 hits China, Zhang Chunmei meets the Chinese programmer behind an App Store bestseller to find how a tiny idea can make a big difference and how apps influence our digital lifestyle.

B.

Showcase for talent

Susan Boyle, you better watch out.Semifinal day on China’s Got Talent is fast approaching and these contestants(竞争者) just might push you off your pedestal (宝座).Like them or hate them, there’s no denying the contestants are causing something of a stir across the country.The performers singled out on this page will certainly offer a show about which you’ll have something to say.

C.

Top of the crops

You might think Fashion Week is about dresses rather than hairstyles.But you’d be wrong.Whether the models are in New York, London or Milan, who’s sporting the prettiest, trendiest or most shocking hairstyle is as hot a topic as the clothes on the catwalk.Despite the many hair highlights of the 2010 Fashion Week, we’ve managed to comb through the masses of material to pick a few of our favorites here.

D.

Movie messes with your head

Driving home from a screening of Inception, my husband said to me: “I don’t know how you are going to write about this movie.” “What, you mean without giving anything away?” I asked.“No,” he said.“I don’t know how you are going to explain what it’s about.” The film, by writer-director Christopher Nolan, is a gorgeous(极好的), technically perfect symphony(交响曲) of images and ideas.

(E)

Woods to split

The marriage between the golf star and his wife is officially over.Official divorce papers state that “the marriage between the parties is irretrievably broken”, thus bringing to an end the couple’s six-year marriage.Woods and Nordgren have lived apart since Woods’ November 2009 car crash, which was followed by Woods’ public admission of a series of affairs with other women.

(F)

Flowers set to bloom

What exactly does it take for a young woman to be considered a “campus flower?” Some say beauty is in the eye of the beholder, but surely there must be certain essential criteria.Perhaps we can get some answers by taking a closer look inside the training camp of the Universiade Star in Shenzhen, a competition organized to select the guides, waiters, torchbearers and flag bearers for the 2011 games.

【答案】DAECF

【解析】略

【题型】信息匹配

【适用】一般

【标题】20102011学年浙江省嘉兴市第一中学高一下学期期中考试英语卷

【关键字标签】浙江省嘉兴市第一中学,高一期中,英语

【结束】

12【题文】单词拼写(共10小题;每小题0.5分,满分5分)

根据下列句子及所给单词的首字母,在答题卷上按题号写出各单词的正确形式(每空限填一词)。

1. C___________ drove me inside.

2. Fresh air is of great b___________ to our health.

3. It’s important to know your own strengths and w___________.

4.China and Japan have mid-autumn festivals, when people a__________ the moon and in China, enjoy mooncakes

5.Many a child ___________ to death in Africa because of the lack of food last century.

6. At the beginning of the year, farmers usually have a lot of a___________ work to do.

7. The c__________ of some European countries are quite different from ours.

8. Without p___________, you cannot take photos here.

9. He managed to save the d___________ girl, which was praised by many people.

10.The famous “ Oprah Winfrey Show” is b___________ live every Friday on CNN.

【答案】11.Curiosity   12. benefit   13. weaknesses   14. admire    15. starved  

16. agricultural 17. customs 18. permission  19. drowning  20.broadcast

【解析】略

【题型】单词拼写

【适用】一般

【标题】20102011学年浙江省嘉兴市第一中学高一下学期期中考试英语卷

【关键字标签】浙江省嘉兴市第一中学,高一期中,英语

【结束】

 

查看答案和解析>>

Tykoon is an online website that allows you to teach your child financial principles through allowances, assignment of tasks and daily chores. As the parent, you can assign a cash value to the things you want your child to do. Then, your child can go in, accept the task and add to their wish list of what they would like to purchase with the money that they earn.

Let’s start with the parent side of things. The parent must be the one to set up the account. You simply enter your information and your child’s information to get started. You are then able to assign allowance amounts to your child.

Then you can add tasks for your child to accept and link them to either their weekly allowance or a pre-determined amount. Your child is then able to accept or decline their tasks. They can see how much each task earns, how often they need to do it and what they will get if they do! They can add items that they are working toward earning and can even earn nn-cash incentives such as extra TV time or staying up late!

Tykoon is a great way to start teaching your child about responsibility and financial principles in fun and safe way. Through the creation of their own profile and the ability to accept or decline tasks, they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets! So, head over and sign up for a free account today and watch your child get excited about doing their chores!

And right now, as a special reward, if you share Tykoon with your friends and have five friends sign up and stay active for more than a month, you’ll earn a $25 Amazon.com gift card! So get your child enrolled(注册), tell your friends and let’s start teaching all our kids about the important financial principles today!

66.The purpose of the text is to___________.

A. make an advertisement                    B. share teaching experience

C. describe an online website               D. present a way of making money

【答案】A

【解析】第一段介绍Tykoon,二,三,四段介绍怎样操作以及所带来的好处, 最后一段是奖励措施。因此, 本文的目的是做广告,吸引大家都来参与。

67.The underlined word“incentives” in Paragraph 3 is closest in meaning to “_________”.

A. promises           B. rewards             C. gifts           D. tasks

【答案】B

【解析】根据下文such as extra TV time or staying up late!,可见,“incentives”表示的是一种奖励。

68.What can kids learn from Tykoon?

A. The ability to manage their budgets.        B. The responsibility to do daily chores.

C. The skills to earn their own living.           D. The tricks to accept or refuse tasks.

【答案】A

【解析】根据第四段they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets!他们被教给在以后生活中他们自己管理自己财务时需要的技巧。

69.It can be inferred from the last paragraph that_________.

A. no parents will resist the special reward          B. Amazon is a very popular website

C. Tykoon wants to attract more visitors            D. friends should share information

【答案】C

【解析】如果你能分享给5个朋友,让他们也签约并且保持活跃至少一个月,你就会得到价值25美元的亚马逊礼品卡。

70.What is the best title of the text?

A. Tykoon—A Safe Way to Manage Your Financial Issues

B. How to Create Funny Tasks for Your Kids on the Website

C. Opening an Online Account with the Help of Tykoon

D. Teaching Your Kids Financial Principles with Tykoon

【答案】D

【解析】纵观全文可知。

查看答案和解析>>

People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”  If this should happen, the speaker might feel down in the mouth.  In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Another situation is when someone falsely claims another person said something.  The other person might protest: “I did not say that.  Do not put words in my mouth.”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family.  There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.  This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off.. 

But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.

61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?

A. When he feels down.               B. When he is regretful.

C. When he is spoken ill of.          D. When he gets angry.

【答案】C

【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”

62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?

A. Do not bad mouth me.

B. Stop mouthing off.

C. Do not put words in my mouth.

D. I really put my foot in my mouth this time.

【答案】D

【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”

63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.

A. he is badly-off                 B. he is hard-working

C. he has lots of money        D. he has enough to eat

【答案】A

【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。

64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.

A. I have run a long way              B. I have talked too much

C. I have learned a lot           D. I have been a mouthy person

【答案】B

【解析】

65.What is mainly talked about in the text?

A. Expressions about the word“mouth”.         B. Functions of the organ“mouth”.

C. Opinions about“mouthy people”.                D. Meanings of the word“mouth”.

【答案】A

【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

查看答案和解析>>


同步练习册答案