题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,从方框内选择适当的词并用其正确形式填空,使短文意思通顺完整。每空限填一次,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
| ring, always, angry, neither, never, hospital, clean, know, pay, dirty, forget, be |
从方框中选择恰当的句子补全对话。(其中有两个多余)
A: Hi, Mikc!
B: Hello!
A: ________
B: Yes, but one thing annoyed me.
A: ________
B: On the bus, I saw a woman eating bananas and threw the banana skins out to the window.
A: ________
B: I told her what she did was not right.
A: You were right. Throwing the litter away will pollute the environment.
B: I Agree with you.
A: _________
B: She didn’t take my words at all.
A: No wonder(难怪) you are so angry.
|
A. What happened? B. Why did she do that? C. What did she do then D. How did you get here? E. What did you do then? F. Did you enjoy your bus trip? G. Have you had something to eat? |
阅读短文,根据短文内容,从短文的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一个选项为多余选项。(共8分,每小题2分)
A girl went to her father to ask his advice. She was having a hard time in life, and it seemed that as soon as one problem disappeared, another one appeared in its place.
Her father is a cook. 1 _______. He poured water into three pans and put them on to boil. After the water boiled, he put some carrots into the first pan, some eggs into the second pan and coffee into the last one. He waited without saying a word.
2 ________He took out the carrots and eggs and put them in a bowl. He poured the coffee into a cup. He asked his daughter, “Dear, what do you see?” “Carrots, eggs and coffee.” She replied. “Touch the carrots,” he told her. She did and felt that the carrots were soft. She found that the egg was hard. 3 _______. She asked, “What’s the meaning, Father?”
Her father said, “As you see, each thing reacted (反应)differently to the boiling water. The strong and hard carrots became soft and weak after boiling. 4 ________. The coffee beans were very special, but they changed in the water, too. ” “Who are you?” asked her father. “When trouble knocks at your door, how do you react? Are you carrots, eggs or coffee? ”
|
A. After 20 minutes, her father turned off the stove B. He took her into the kitchen C. The fragile(脆弱的) eggs became hard after being cooked D. So it’s easy to understand. E. At last, her father asked her to taste the coffee |
先阅读短文,然后用下面方框中所给的单词或短语填空,使全文在逻辑上正确。(提示:选项中有一个是多余的。)
|
habit result talk to get over sorry mad |
I’d like to tell you a story about my best friend Jane. Last week in school we had a big fight, and she didn’t 1. me. It all started when she asked me if she could copy my homework. I asked her why she wanted to do that, and she said that she had forgotten to do hers. I said I didn’t think it was a good idea. I said it would start a bad2.and she should do her own work. She got really 3. at me and said she didn’t want to be my best friend anymore. I said that was OK and that I was sure she would 4. it. And she did. Yesterday she told me she was 5.. She said it was much better if she did her own work.
阅读短文,根据短文内容,从短文的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一个选项为多余选项。(共8分,每小题2分)
A girl went to her father to ask his advice. She was having a hard time in life, and it seemed that as soon as one problem disappeared, another one appeared in its place.
Her father is a cook. 1 _______. He poured water into three pans and put them on to boil. After the water boiled, he put some carrots into the first pan, some eggs into the second pan and coffee into the last one. He waited without saying a word.
2 ________He took out the carrots and eggs and put them in a bowl. He poured the coffee into a cup. He asked his daughter, “Dear, what do you see?” “Carrots, eggs and coffee.” She replied. “Touch the carrots,” he told her. She did and felt that the carrots were soft. She found that the egg was hard. 3 _______. She asked, “What’s the meaning, Father?”
Her father said, “As you see, each thing reacted (反应)differently to the boiling water. The strong and hard carrots became soft and weak after boiling. 4 ________. The coffee beans were very special, but they changed in the water, too. ” “Who are you?” asked her father. “When trouble knocks at your door, how do you react? Are you carrots, eggs or coffee? ”
|
A. After 20 minutes, her father turned off the stove B. He took her into the kitchen C. The fragile(脆弱的) eggs became hard after being cooked D. So it’s easy to understand. E. At last, her father asked her to taste the coffee |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com