题目列表(包括答案和解析)
| 阅读下面短文,然后完成文后的题目。 | |
| John Brown, an office worker, lives in Washington. He inherited (继承) a million dollars when he was 23, but he wasn't happy at all. When his college friends were looking for their first jobs, he didn't have to. John decided (1)______ living a simple life like everyone else. He gave $100,000 of his money to a charity to help poor children to live better lives. Today he is 36. he still wears cheap shoes and clothes and drives a small car only, but he is very (2)______. Up to now John (3)______ 15 children from poor countries all over the world, by sending them each $200 a month. The children do not receive the money in cash (现金). The money pays for the children's school expenses, food, medical care and clothing. John receives a report each year on the children's progress. They can write to each other, but usually the children do not speak English. When John first heard about these children, he wanted to help them. "It was not (4) special." He said. "Until I had the chance go to these countries and meet the children I was helping, I did not know anything about the type of life they had." Once John (5) _____ to meet a little girl in Africa. He said that the meeting was very exciting. "When I met her, I felt very, very happy." He said. "I saw that the money was used for a very good cause. It brought me closer to the child in a way that giving money alone could not. I want to do everything I can. I will go on helping those children in need." He added. | |
(A) 用方框内所给单词的适当形式填空,使文章通顺,连贯,合理。
(B) 请改正文中划横线的句子中的一处错误。 6.____________________________________________. (C) 根据短文内容完成下列句子。 7. John Brown is living a ________ life. 8. John wants to do everything he can ________ those children in need. (D) 回答下列问题。 9. How did John become rich? ______________________________________________________ 10. Did the children receive the money from John in cash? ______________________________________________________ |
Do you like to tell stories? Do you like to write? Sometimes those questions have two different answers. ____1.___ However, it can be hard to write them down on paper.
____2.___ Even professional(职业的) writers do not write everything perfectly the first time. They have to revise(修正) their work. When you revise your writing, you look for ways to change it that will make it better. ____3.___ You make sure that you have used capitals(大写), periods and other punctuation marks in the best way. You look for words that can be taken out or changed for different, more exciting words. You make sure that your words help the reader get a picture in his mind when he reads them.
Writing is one of those skills that take practice. The changes you make can turn boring words into exciting words. ____4.___ Don’t be afraid to make changes. The first time you write on a topic, you get your ideas down on paper. ___5.___ It’s making it ready for readers to enjoy.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺,内容完整,并将其标号填写在下面题号后的横线上。
A.You check your spelling.
B.Revising your writing is important.
C.Many children love to tell stories out loud.
D.Revising your writing is cleaning it up.
E. It can make your ideas come alive.
根据短文内容,将下面A-E五个句子分别填入文中空缺处,使补全后的短文意思通顺,结构完整。(10分)
![]()
Mr. Webster manages a bar in our town. Its name it The White Horse, for a picture of a white horse was once hung on the wall. 1 but in the past things were quite different.
At that time, Mr. Webster was much worried about his bar. One day a friend of his came, looked around and said, “Take down the picture of the white horse and change it for a picture of a black one.”
“ 2 ” Mr. Webster said.
“Yes, but just do it.” His friend said and went out of the bar.
Mr. Webster went to an artist and said, “ 3 ”
The next day a picture of a black horse appeared on the wall. Soon after the door opened, a man came in and shouted, “ 4 The picture on the wall is different from the name.” Then he sat down and drank something.
5 and the another and another. A lot of people came in and said, “The picture on your wall is wrong.” But they all stopped and drank in Mr. Webster’s bar.
From then on, Mr. Webster was happy again.
A. But the name of the bar is The White Horse.
B. Another man came in and said the same,
C. Now everything in the bar goes well,
D. I want a picture of a black horse.
E. There’s a great mistake!
F. Please take down the picture.
1.__________2. _________3. __________4. __________5__________
阅读下面的短文,并完成短文后的任务。
Have you ever wondered why birds sing? Maybe you thought that they were just happy. After all, you probably also sing or whistle when you are happy.
Some scientists believe that birds do sing some of the time just because they are happy. However, they sing most of the time for a very different reason. Their singing is actually a warning to other birds to stay out of their territory.
Do you know what a “territory” is? A territory is an area that an animal, usually the male, claims(宣称)as its own. Only he and his family are welcome there. No other families of the same species(物种)are welcome. Your yard and house are your territory where only your family and friends are welcome. (76▲) If a stranger should enter your territory and want to hurt you, you might shout. Probably this would be enough to frighten him away.
If so, you have actually frightened the stranger away without having to fight him. (78▲)一只鸟也将会做同样的事. But he expects an outsider almost any time, especially at nesting (筑巢)season. So he is screaming(尖叫)all the time, whether he can see an outsider or not. This screaming is what we call a bird’s song, and it is usually enough to keep an outsider away.
Birds sing loudest in spring when they are trying to attract a mate(同伴)and warn others not to enter the territory of theirs.
You can see that birds have a language of their own. Most of it has to do with attracting mates and setting up territories.
【小题1】根据 (76) 处划线部分的意思来完成下面句子。(每空一词,共2词)
You might frighten a stranger away by _______ _______ him if he should enter your territory and want to hurt you.
【小题2】根据文章,给下列问题选择最佳选项。
What is a bird’s “territory”? ( )
| A.A place where other families of the same species are welcome. |
| B.A place where a bird can sing loudly. |
| C.An area where birds often fight against each other. |
| D.An area which a bird considers to be its own. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com