题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共4分,每小题1分)
Once upon a time,a girl called Goldilocks went into the forest. She picked some flowers but soon she was lost. 1. __________. She saw a little house. She hurried to the house and knocked on the door. Nobody answered. 2.__________. On a table,she counted three bowls of food and three chairs. First,she finished all the food in the smallest bowl and 3.__________. She was so heavy,and she destroyed it. Next,she walked into the bedroom and4.__________. When the three bears returned,the naughty girl was still asleep. Finally,when the baby bear cried,Goldilocks opened her eyes and saw them,and hurried away without her basket. And she didn’t return to the forest again.
A.finally,she cried and went away
B.She cried and looked around
C.she was soon asleep in the smallest bed
D.then she tried the smallest chair
E. So she entered the room
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共4分,每小题1分)
Once upon a time,a girl called Goldilocks went into the forest. She picked some flowers but soon she was lost. 【小题1】 __________. She saw a little house. She hurried to the house and knocked on the door. Nobody answered. 【小题2】__________. On a table,she counted three bowls of food and three chairs. First,she finished all the food in the smallest bowl and 【小题3】__________. She was so heavy,and she destroyed it. Next,she walked into the bedroom and【小题4】__________. When the three bears returned,the naughty girl was still asleep. Finally,when the baby bear cried,Goldilocks opened her eyes and saw them,and hurried away without her basket. And she didn’t return to the forest again.
| A.finally,she cried and went away |
| B.She cried and looked around |
| C.she was soon asleep in the smallest bed |
| D.then she tried the smallest chair |
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Time to DanceAre you the kind of person who likes to move with music? It's a natural thing to do.Even little children start jumping up and down when they hear music.
Scientists say that animals dance, too 1 .The "dances" of animals send
messages to other animals.But when people dance, they express feelings about life and love, or about these very human experiences.
Dances are good for you in many ways.For one thing, dancing is good for you physically.It makes your heart work and makes you breathe fast. 2 .If you go dancing often, you can keep physically fit.You may feel very tired after dancing, but you'll probably also feel relaxed and happy.This is another important point about dancing.It gives you a chance to express your feelings and feel better about yourself 3 , dancing helps those feelings go away.
4 Some dances are for couples and some are for groups.But all kinds of dances give you a chance to meet new people or to do something enjoyable with friends.
A.But their dancing is different
B.And finally, it's a social activity
C.If people like dancing very much
D.If you are angry or upset about something
E.It also makes you use your arms and your legs
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
What a Day!
Yesterday was a bad day for me.Grandma and Grandpa were still on their vacation in India.Father was on business and a phone from mother’s school called her out. 1 .
In the afternoon, after mother left, they jumped out of their beds and had a serious fight.Dick preferred a basketball match on TV while Sam liked cartoons. 2 .When it was supper time, Dick wanted to go to the MacDonald’s but Sam preferred KFC.Finally we had Pizza.
After supper, i
t was about 8∶00 p. m.Mother wasn’t home yet.She phoned and told me to have my brothers in bed by 9. 3 .I turned on the porch(走廊)light, opened the door and stepped onto the porch.When I did so, the two boys slammed(砰地关上)the door and locked it behind me.Since it was the middle of winter, I was frozen.They rolled on the floor and laughed for about 15 minutes.4 .Dick came, put his arms around me and said he was sorry.I accepted it.But when I tried to get up, I found myself cuffed(铐)to the chair with toy handcuffs! They threw the key somewhere in the room.
When mother got home, it took her 20 minutes to find the key and get me out.What a bad day!(224)
![]()
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共8分,每小题2分)
Adopt a Highway
Hello. I’m Jane. My class wants to work together to help the community. 60 This program brings people together to pick up little along the roads. We think it would be a great idea for students to join the program and adopt a highway.
Adopting a highway is not like adopting a pet. When a highway is adopted, only part of the highway is cared for by a group of people. 61 Each group gets its own sign that has the name of the group printed on it. The sign is put up alongside the road. This sign lets drivers know who is keeping that area of the road clean.
The program is a great way for people to help their community look nicer. 62 This saves money. Finally, people may try harder to keep roads clean.
63 If you want to feel great and keep our roads clean, please come with your parents to the meeting next week and try to pick an area to adopt and clean up.
A. It was relaxing to go for a ride on the highway last week.
B. The group agrees to work every week to keep its part clean.
C. Also, the state does not have to send out many road workers.
D. Last month we learned about the Adopt-a-Highway Program.
E. We will ned volunteers to help care for our adopted highway.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com