题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Early Childhood EducationEarly childhood education is the formal(正规的)teaching and care of young children.It primarily focuses on learning through playing to encourage the child's different kinds of development. 1
Studies with Head Start programs throughout the United States have shown some evidence that there are quite a few advantages to early childhood education, which can produce significant gains in children's learning and development.Compared to a child who does not attend pre-school, children completing their early education programs are found to be better at math and reading skills.They are excited to learn and have the tools to do so. 2 These children are more competent in their pre-school, kindergarten and school-age years, and they are usually reported as “friendlier” by parents and the children's peers(同伴).
3 In studies with matched control groups, more students who had early schooling experiences were employed at the age of 19, fewer were on welfare, and fewer were involved with the criminal activity.What's more, some studies show that children attending pre-school are more likely to graduate and have higher education, and be well integrated(综合)as an adult.
Early childhood education gives most children a jump-start on education for their kindergarten and primary school years.It is clear that early childhood education can have some great benefits for children. 4 If early childhood education is less effective, perhaps the best model is finding strategies for allowing a parent to stay home with his or her child for at least the first two to three years.Also important is considering a child's own personality. 5
A.The long-term influence of early education is significant as well.
B.They can benefit greatly from encouragement in their early childhood.
C.Yet its quality must be assessed to see what kind of benefits it actually provides.
D.They are also able to relate to others in a superior way and that improves their social skills.
E.Many experts of education have concerned about what early childhood education means today.
F.Individual differences in children mean that not all children will get equal benefits from early childhood education.
G.It consists of activities that serve children in the pre-school years and is designed to improve later school performance.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
1 This date was the old mid-winter festival in pre-Christmas times, around the time of the longest night and the shortest day.Christmas in the 21st century has many traditions:Christmas trees, cards and presents.Shops can make about 60 percent f their year’s income in the three months before Christmas, so most shops get ready for it in October. 2 The first time this happened was in 1867 when Macy’s famous shop in New York, stayed open until midnight on Christmas Eve.
By mid-December, almost every shop and street has a Christmas tree. 3 In the northern countries, winter is cold and dark and most trees are decorated with lights and colored glass balls give people hope that spring will come.
Father Christmas is known across the world with his white hair, red coat and big bag of toys.Young children are told that he lives in the north of Finland and makes toys for them. 4
On Christmas Day a traditional meal is eaten, usually a turkey and a rich, spicy cake.Some people hate Christmas. 5 They love seeing family and friends; they also love the traditions.Love it or hate it, Christmas is a time to look back over the old year and forward to the new one.
A.This tradition was started by the Germans as early as 700 AD.
B.Believe it or not.
C.Since about 400 AD, Christmas Day has been celebrated.
D.Others feel it is a magical and exciting time.
E.The shopping centers are beautifully decorated and stay open late at night.
F.It was really beautiful indeed.
G.By tradition, he brings the toys to children at night, on the night before Christmas.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多余选项。
1 This date was the old mid-winter festival in pre-Christmas times, around the time of the longest night and the shortest day.Christmas in the 21st century has many traditions:Christmas trees, cards and presents.Shops can make about 60 percent of their year's income in the three months before Christmas, so most shops get ready for it in October. 2 The first time this happened was in 1867 when Macy's famous shop in New York, stayed open until midnight on Christmas Eve.
By mid-December, almost every shop and street has a Christmas tree. 3 In the northern countries, winter is cold and dark and most trees are decorated with lights and colored glass balls give people hope that spring will come.
Father Christmas is known across the world with his white hair, red coat and big bag of toys.Young children are told that he lives in the north of Finland and makes toys for them. 4
On Christmas Day a traditional meal is eaten, usually a turkey and a rich, spicy cake.Some people hate Christmas. 5 They love seeing family and friends; they also love the traditions.Love it or hate it, Christmas is a time to look back over the old year and forward to the new one.
A.This tradition was started by the Germans as early as 700 AD.
B.Believe it or not.
C.Since about 400 AD, Christmas Day has been celebrated.
D.Others feel it is a magical and exciting time.
E.The shopping centers are beautifully decorated and stay open late at night.
F.It was really beautiful indeed.
G.By tradition, he brings the toys to children at night, on the night before
Christmas.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com