题目列表(包括答案和解析)
1阅读短文,按要求完成下列各题。
In 100 years the world will be great. Science and technology will make bad things disappear(消失 ). Machines will do all the dull jobs and make delicious food for us. Our life will be very interesting. Small machines will clean our homes and wash our clothes. We will travel around the world to see our friends. We will have cheap fuel from the sun. The climate will always be warm, so the weather will be good. We will be strong at 90 and our home will be very comfortable. It will be fun.
1. How will the world be in 100 years?
2.What will the machines do for us?
3.Will we have cheap or expensive fuel in 100 years?
4.What will the weather be like ?
5.将划线的句子译成汉语。
阅读短文,按要求完成下列各题。
In 100 years the world will be great. Science and technology will make bad things disappear(消失 ). Machines will do all the dull jobs and make delicious food for us. Our life will be very interesting. Small machines will clean our homes and wash our clothes. We will travel around the world to see our friends. We will have cheap fuel from the sun. The climate will always be warm, so the weather will be good. We will be strong at 90 and our home will be very comfortable. It will be fun.
【小题1】 How will the world be in 100 years?
【小题2】What will the machines do for us?
【小题3】Will we have cheap or expensive fuel in 100 years?
【小题4】What will the weather be like ?
【小题5】将划线的句子译成汉语。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com