题目列表(包括答案和解析)
阅读短文。根据短文内容回答问题。(共10分,每小题2分)![]()
Worthington was born in England. He moved to western Australia when he was very young. His family was very poor,at the age of 17,he went to another side of the country and began to make money by himself.
When he was 19. Worthington entered in Australia’s National Institute of Dramatic Art(澳大利亚国家艺术学院). In 1997,he became an actor. He tried his best to act in Australian TV shows and movies but he was not successful. In 2006,he wanted a new beginning,he worked harder and knew about acting well.
About one year later,he had a chance(机会). He met James Cameron,a Hollywood director(导演). He wanted Worthington to take part in a new movie,Avatar. Worthington went to America to play it. After that,more and more people knew him.
Playing in a film as big as Avatar brought Worthington new chances. He became a famous actor. He worked well with James Cameron,he will act in Drift,a movie about sports.
【小题1】Was Worthington born in England?
【小题2】When did Worthington become an actor?
【小题3】 Who wanted Worthington to take part in a new movie,Avatar?
【小题4】Did Worthington play Avatar in America or Australia?
【小题5】 Why did Worthington become a famous actor?
阅读短文。根据短文内容回答问题。(共10分,每小题2分)
![]()
Worthington was born in England. He moved to western Australia when he was very young. His family was very poor,at the age of 17,he went to another side of the country and began to make money by himself.
When he was 19. Worthington entered in Australia’s National Institute of Dramatic Art(澳大利亚国家艺术学院). In 1997,he became an actor. He tried his best to act in Australian TV shows and movies but he was not successful. In 2006,he wanted a new beginning,he worked harder and knew about acting well.
About one year later,he had a chance(机会). He met James Cameron,a Hollywood director(导演). He wanted Worthington to take part in a new movie,Avatar. Worthington went to America to play it. After that,more and more people knew him.
Playing in a film as big as Avatar brought Worthington new chances. He became a famous actor. He worked well with James Cameron,he will act in Drift,a movie about sports.
1.Was Worthington born in England?
2.When did Worthington become an actor?
3. Who wanted Worthington to take part in a new movie,Avatar?
4.Did Worthington play Avatar in America or Australia?
5. Why did Worthington become a famous actor?
almost every family in America or England buys at least one copy of a newspaper each day. Some people buy as many as two or three different papers.
(1) Newspapers supply us with news about events in our hometown, in our country, and in other parts of the world. Today we can read about important things that took place in foreign countries on the same day they happened, even in countries far away. (2) In those times, news was often passed from one person to another and was never entirely true. Newspapers today supply us with more than just what happened in our country or in other countries. (3)
if we want to find out what films are being shown, or what plays or concerts we can go to, we can look them up in newspapers.
In many countries people put notices in newspapers if they are trying to get a job, hunting for a house that they can rent, or even looking for a person who is lost.
(4) For example, some made – up news harms people, especially famous people. So when we read the news, we should use our heads and shouldn’t believe all that in them.
Newspapers are not for the blind, for they have no sound. (5) .
根据短文内容,从下面A—E五个选项中选出能填入短文空白处的正确答案。
| A.Hundreds of years ago, news of things took months or even years to travel from one country to another. B.On the other hand, some newspapers supply false news to their readers. C.If newspapers had sound, blind people could listen to them. D.Why do people read newspapers? E.If we want to know what the weather will be like, we can read the weather reports. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com