题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据文中意思,从方框中选词恰当的词,并在答题卡上对应题号后面的横线上写出各单词的完整、正确的形式,使短文文理通顺,意义完整。
|
example , mean , most , also , other , around , eat , movie , it , and |
Most of us have probably heard of Mickey Mouse, Donald Duck, and many1.famous Disney characters. Perhaps we have even seen them in 2. But have you ever been to Disneyland? In fact, there are now several different Disneyland amusement parks 3. the world.
Disneyland is an amusement park, but we can 4.call it a theme park. It has all the normal attractions that you can find at an amusement park, but 5. also has a theme. The theme, of course, is Disney movies and Disney characters. For6. , you can find a roller coaster in 7.amusement parks, but in Disneyland, the theme of the roller coaster is Disney characters. This 8. that you can find Disney characters all over the roller coaster. You can also watch Disney movies, 9.in Disney restaurants, 10. buy Disney gifts. And you can see Disney-characters walking around Disneyland all the time!
Go across the bridge, you can find a school on __________.
|
A.right |
B.the right |
C.left |
D.it |
阅读下面短文,根据文中意思,从方框中选词恰当的词,并在答题卡上对应题号后面的横线上写出各单词的完整、正确的形式,使短文文理通顺,意义完整。
|
example , mean , most , also , other , around , eat , movie , it , and |
Most of us have probably heard of Mickey Mouse, Donald Duck, and many1.famous Disney characters. Perhaps we have even seen them in 2. But have you ever been to Disneyland? In fact, there are now several different Disneyland amusement parks 3. the world.
Disneyland is an amusement park, but we can 4.call it a theme park. It has all the normal attractions that you can find at an amusement park, but 5. also has a theme. The theme, of course, is Disney movies and Disney characters. For6. , you can find a roller coaster in 7.amusement parks, but in Disneyland, the theme of the roller coaster is Disney characters. This 8. that you can find Disney characters all over the roller coaster. You can also watch Disney movies, 9.in Disney restaurants, 10. buy Disney gifts. And you can see Disney-characters walking around Disneyland all the time!
You Can find a way to reach your goals when you are proud__________ yourself and stand tall like a sunflower.
A.on B.from C.of
People can find jobs in many ways. Sometimes you can find a job easily, by walking into a local store and looking at its notice board(布告栏). Local stores often have areas for people to put small signs telling the services that they need or they can provide. Such services include looking after children or cleaning houses.
Another popular tool for finding a job is the Internet. For example, people around the world can
use the Craigslist Web site to buy things, meet people or find a job. It is said that the site can receive two million new jobs each month.
Another useful way to find a job is through a university. For example, students at the University
of Texas can go to the job center to get help. Many college students like this way better.
At times, some experts(专业人士)can also help people find a job. Susan Miller has her own company called California Job Services in Los Angeles. She says her company helps people find a job by first helping them understand their strengths, goals and interests. Then she provides them with methods to help them find the right job. So with her help, many people have succeeded in finding a good job.
1.On the Craigslist Web site, you can't________ .
A. find a job B.meet people
C. sell your old things D. do some shopping online
2.According to the passage, college students prefer to find jobs by _________
A.visiting the Internet
B. asking experts for help
C. looking at the notice board
D. going to a job center in the university
3.The underlined word "strengths" in the last paragraph means_________ .
A. 长处 B. 强度 C. 力量 D.人数
4.Which of the following statements is TRUE.?
A. Local stores have few areas for people to put signs
B. You can only get one service on the notice board
C. The Craigslist Web site can get two million new jobs each week
D. Susan Miller has helped many people find a good job successfully
5.The main idea of this passage is about________ .
A. how to find experts B. ways of finding a job
C. how to study and work D. ways of setting up a job center
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com