0  234373  234381  234387  234391  234397  234399  234403  234409  234411  234417  234423  234427  234429  234433  234439  234441  234447  234451  234453  234457  234459  234463  234465  234467  234468  234469  234471  234472  234473  234475  234477  234481  234483  234487  234489  234493  234499  234501  234507  234511  234513  234517  234523  234529  234531  234537  234541  234543  234549  234553  234559  234567  447090 

2、D。这也是一个考查细节和事实的题目。在所给文章中可以找到这样的叙述:When you are in trouble at school, your friends will help you.根据这一叙述,可以判断:当你在体育课上摔倒时,你的老师和同学们肯定会帮你站起来的。

试题详情

1、B。这是一个考查细节和事实的题目。文章中有明确的叙述:Because those who have big houses may often feel lonely….所问问题和原文的叙述完全一样。

试题详情

5. Which of the following is this passage about?

   A. Bad luck. B. Good luck. C. Happiness. D. Life.

分析:

试题详情

4. Which idea is NOT RIGHT according to the passage?

   A. People who have cars would never like to walk in the open air.

   B. You can get help from others when you make mistakes.

   C. You can still be a happy person even if you have little money.

D. Happiness is always around you though difficulties come towards you.

试题详情

3. What will your friends say to you when you make great progress?

   A. Oh, so do I  B. Congratulations.   C. Good luck.    D. It's just so-so.

试题详情

2. When you fall down in a PE class, both your teacher and your classmates will_____.

   A. laugh at you   B. play jokes on you  C. quarrel with you   D. help you up

试题详情

1. Those who have big houses may often feel_____.

   A. happy    B. lonely    C. free     D. excited

试题详情

5、此题为概括题。此题考查文章的标题,主要针对文章的主题、中心思想、文章的结构层次(主题句或主题段),要求学生在理解全文后归纳短文要点,概括中心思想。考生归纳各段的主题句不难发现此题答案选择C。

例2:Happiness is for everyone. You don't need to care about those people who have beautiful houses with large gardens and swimming pools or those who have nice cars and a lot of money and so on. Why? Because those who have big houses may often feel lonely and those who have cars may want to walk on the country roads at their free time. In fact, happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your friends will help you; when you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health; when you get success, your friends will say congratulations to you; when you do something wrong, people around you will help you to correct it. And when you do something good to others, you will feel happy, too. All these are your happiness. If you notice a bit of them, you can see that happiness is always around you.

Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. When you are poor, you can also you are very happy, because you have something else that can't be bought with money. When you meet with difficulties, you can say loudly you are very happy, because you have more chances to challenge yourself. So you cannot always say you are poor and poor and you have bad luck. As the saying goes, life is like a revolving (旋转的) door. When it does, it also opens .If you take every chance you get, you can be a happy and lucky person.

试题详情

4、此题为推理题,文章中虽然没有直接信息,但从文章第二段及第三段很容易推断出A,B,C答案都是错误的。又从第三段最后一句话可以推断出答案选D。

试题详情


同步练习册答案