0  33262  33270  33276  33280  33286  33288  33292  33298  33300  33306  33312  33316  33318  33322  33328  33330  33336  33340  33342  33346  33348  33352  33354  33356  33357  33358  33360  33361  33362  33364  33366  33370  33372  33376  33378  33382  33388  33390  33396  33400  33402  33406  33412  33418  33420  33426  33430  33432  33438  33442  33448  33456  447090 

3. Please paraphrase the clause“…your actions can speak louder than your words. 

A. Your deeds are better than your words

B. What you do is better than what you say

C. You try to show your best manners

D. you are better understood by your gestures than through your words

试题详情

2. As we can see from the passage there are ______ kinds of nonverbal communication signals. 

A. four                B. five                  C. six                    D. seven

试题详情

1. Which of the following is true?

A. People all over the world only communicate verbally.

B. Most of our gestures have no meaning at all.

C. Some people think that 65 to 70 percent of our communication is nonverbal.

D. Gestures are the most common way to common way to communicate.

试题详情

4. B。细节题。根据最后一段 But now it takes them very much longer to be bull-grown 可知现在男孩要长大需花费更长的时间。

 

(3)

When you are in another country, it is important to know the language, but it is equally important to know how to communicate nonverbally(非语言地), before saying anything by making gestures. According to a pioneer in nonverbal communication, only 30 to 35 percent of our communication is verbal. When people don't know the language, the most common way to communicate is through gestures. However, many gestures have different meanings, or no meaning at all, in different parts of the world.

In the United States, for example, nodding your head up and down means “yes”. In some parts of Greece and Turkey, however, this motion can mean “no”. In Southeast Asia, nodding your head is a polite way of saying “I've heard you”.

In ancient Rome, when the emperor wanted to spare someone's life, he would put his thumb up. Today in the United States, when someone puts his / her thumb up, it means “Everything is all right”. However, in Sardinia and Greece, the gesture is insulting and should not be used there.

In the United States, raising your clasped hands above your head means “I’m the champion” or “I’m the winner”. It is the sign prizefighters make when they win a fight. When a leading Russian statesman(政治家) made this gesture after a White House meeting, Americans misunderstood and thought he meant he was a winner. In Russia, however, it is a sign of friendship.

In the United States, holding your hand up with the thumb and index finger in a circle and the other three fingers spread out means “Everything is O.K.” and is frequently used by astronauts and politicians. In France and Belgium, it can mean “You’re worth nothing.”

There are other nonverbal signals that people should be aware of when they go to another country, such as the distance to maintain between speakers. Americans usually feel comfortable when speaking with someone if the distance between them is about eighteen inches to arm’s length. Anything closer makes them feel uncomfortable.

When talking to Americans, it is also important to make eye contact. If you look down when talking to an American, he / she may feel that you are embarrassed, afraid, or trying to hide something.

In addition to knowing how to communicate nonverbally in a country, it is important to know what you and he cannot discuss. In the United States, there are certain topics to avoid when you first meet someone, For example, don’t ask people their age, weight, religion, marital status(婚姻状况), how much money they earn, or how much something costs. You can talk about work, the weather, traffic problems, sports, food, news of the day, where one lives, consumer subjects (computers, car repairs, and so forth), and travel or vacation plans.

These few examples illustrate that your actions can speak louder than your words. In a particular cultural contest, what you say and what you don’t say are equally important.

试题详情

3. D。细节题。根据第 2 段and the circle of the four quarters nursed it. The east gave…the south gave…the west gave…the north with… 可知 D 为正确答案。

试题详情

2. A。细节题。根据本文内容可知全篇作者都在把过去的祥和与现在的不如人意进行对比,故选 A。

试题详情

4. According to the author, once the Indians moved into square houses, _______.

A. they had to move to other houses     

B. boys took more time to grow into men

  C. they forgot the old way of life          

D. everyone was not happy

【答案解析】本文描述了一名印第安人认为该民族被白人从圆形建筑赶到方形房子之后,以前的种种祥和就此消失了。

试题详情

3. In the second paragraph “the four quarters” refers to _______.

A. the four rooms of the Indian’s house

B. the four kinds of natural power

C. the four seasons

D. the four directions

试题详情

2. Two things being compared in the passage are _______.

A. the Indians’ past and present living conditions

B. the Indians’ past and modern beliefs

C. the Indians’ old and new power

D. people and nature

试题详情


同步练习册答案