0  393357  393365  393371  393375  393381  393383  393387  393393  393395  393401  393407  393411  393413  393417  393423  393425  393431  393435  393437  393441  393443  393447  393449  393451  393452  393453  393455  393456  393457  393459  393461  393465  393467  393471  393473  393477  393483  393485  393491  393495  393497  393501  393507  393513  393515  393521  393525  393527  393533  393537  393543  393551  447090 

1. D。主旨题。根据主题句It would seem that there are three kinds of travel books可知,D为最佳答案。

试题详情

3. The date of the publication must be noticed because _______.

A. the world is changing and so are the places you are going to visit

B. the price of the book is always changing

C. the author of the book may be different

D. the contents of the book are always the same

[答案解析]

本篇分别介绍了3种类型的旅游书。

试题详情

2. The following travel books may be of use when you plan your travels except _______.

A. the book written by some people who have had the same travel experience themselves

B. the book which tells you what is worth doing and seeing based on the facts

C. the book in which a lot of big adjectives are used to draw your attention

D. the book which offers you a lot of useful information like a tour guide

试题详情

1. This passage is about _______.

A. how to travel                 B. how to buy travel books

C. how to read a travel book       D. travel books

试题详情

4. A。词义猜测题。根据单词所在的语境:friendly or perhaps hostile, especially if he forgot his lines说明hostile与friendly意义相反,从而可推知此题答案为A。

(9)

There are several ways you can find out about the countries and places you wish to visit. You can talk to friends who have travelled to the places. Or you can go and see a colour film. Or you can read travel books.

It would seem that there are three kinds of travel books. The first are those that give a personal, subjective(主观的) account of travels which the author has actually made himself. if they are informative and have a good index(索引), then they can be useful to you when you are planning your travels. The second kind are those books whose purpose is to give a purely objective(客观的) description of things to be done and seen. If a well-read, cultured person has written such a book, then it is even more useful. It can be sorted as a selected guide book. The third kind are those books which are called “a guide” to some place or other. If they are good, they will, in addition to their factual information, give an analysis or an explanation. Like the first kind they can be inspiring and interesting. But their basic purpose is to help the reader who wishes to plan in the most practical way.

Whatever kind of travel book you choose you must make sure that it does not describe everything as “wonderful”, “excellent” or “magical”. You must also note its date of publication because travel is a very practical affair and many things change quickly in the twenty-first century. Finally, you should make sure that the contents are well presented and easy to find.

试题详情

3. B。推断题。根据文章第3段的解释:演讲与演出一样,都要面对观众,可推知此题答案为B。

试题详情

2. A。细节题。根据文章第2段第2句It is something far less pleasant可推知此题答案为A。

试题详情

1. C。细节题。根据文章第三、四、五段的解释,可推知此题答案为C。

试题详情

4. The underlined word “hostile” means _______. 

A. unfriendly         B. dislike       C. unkind            D. unnecessary

[答案解析]

本文说明了美国习语to face the music的来历和意义。

试题详情

3. Which of the following is a situation of facing the music?

A. When we are playing basketball. 

B. When we are making a speech.

C. When we are having a party.

D. When we are talking with somebody. 

试题详情


同步练习册答案