精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】根据材料内容选择最佳答案。

Name:Cai Yong
Age(年龄):12
Class:1
From:Shanghai
Favourite day:Saturday
Favourite sport:Jianzi

Name:Rose Black
Age:13
Class:4
From:New York
Favourite day:Sunday
Favoufite sport:Football

Name:Jim Green
Age:13
Class:2
From:London
Favourite day:Friday
Favourite sport:Basketball


(1)How old is CaiYong?
A.11.
B.12.
C.13.
D.14
(2)Cai Yong is in Class
A.4
B.3
C.2
D.1
(3)Rose is from
A.London
B.NewYork
C.Beijing
D.Shanghai
(4)What is Rose's favourite day?
A.Friday.
B.Saturday.
C.Sunday.
D.Monday.
(5)Jim likes
A.football
B.Jianzi
C.basketball
D.taijiquan

【答案】
(1)B
(2)D
(3)B
(4)C
(5)C
【解析】文章讲述了蔡勇,Rose Black, 和Jim Green三个人的基本情况。
(1)细节理解题。根据原句:Name:Cai Yong Age(年龄):12可知蔡勇12岁。故选B。
(2)细节理解题。根据原句Name:Cai Yong Age(年龄):12 Class:1可知蔡勇是1班的,故选D。
(3)细节理解题。根据原句Name:Rose Black Age:13 Class:4 From:New York 可知Rose来自纽约,故选B。
(4)细节理解题。根据原句Favourite day:Sunday 可知Rose最喜爱的日子是星期日,故选C。
(5)细节理解题。根据原句Favourite sport:Basketball可知Jim最喜欢的运动是篮球,故选C。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Here is a page from a magazine called Future. Read the following information about things that may happen in ten years.

48).Cars will run on solar power(太阳能)and will be much cleaner. They will be much safer. For example,if you are too close to another car or if you are driving dangerously, your car will slow down or stop by itself.

New cities will have to be built in the sea. Some of them will have two levels().People will live on the upper level; the lower level will be used for traffic, shops and factories.

Biotechnology(生物技术)will make food better and healthier. Plants without insects or illnesses will be developed.49).The taste of fruit and vegetables will be better and food will be kept longer__

Many new ways to cure(治愈)illnesses will be found. People will use products of genetic engineering(基因工程产品)to cure more illnesses. However, some new illnesses will appear.

()根据短文内容简要回答问题。

1What will be made better and healthier by biotechnology?

_______________________________________________________

2Where will new cities have to be built in the future?

_________________________________________________________

()将短文中画线的英语句子译成汉语。

3___________________________________________________

4____________________________________________________

()请给短文拟一个适当的标题。

5____________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】2014,绵阳The radio is too loud.Please__ __

A.turn it down B.turn it up

C.turn it on D.turn in over

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Have you ever ______ of Disneyland?_______of us have probably heard of Mickey Mouse, Donald Duck, and many other ______ Disney characters (形象).Perhaps we have ever seen them in movies. But have you ever been to Disneyland?In fact, there are now ______ different Disneyland amusement (娱乐) parks. Two are in the United States. One is in Japan and ______ is in France. There are two in China. One is in Hong Kong, and the other is in Shanghai. The Shanghai Disneyland Park is the sixth. It is under construction (建设).It is said it will open in 2014.

Disneyland is ______ amusement park, but we can also ______ it a theme (主题) park. It has all the normal attractions that you can ______ at an amusement park, but it also has a theme. The theme, of course, is Disney movies and Disney characters. Everyone ______ Disney characters. This means that you can find Disney characters all ______ the park.

1A. hear B. hears C. heard D. to hear

2A. One B. Two C. Much D. Most

3A. big B. good C. famous D. old

4A. six B. five C. three D. four

5A. other B. others C. the other D. another

6A. a B. an C. the D. /

7A. take B. bring C. call D. see

8A. find B. found C. to find D. finds

9A. like B. likes C. liking D. liked

10A. on B. above C. over D. through

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 John, you _______ stay out too late. Your mother will worry about you.

A. needn’t B. shouldn’t

C. must D. can

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Where to go?

Guilin is one of China's top tourist destinations(目的地)where visitors can explore the beautiful scenery along the attractive Li River and countryside of Yangshuo as well as the best of Cuilin City.

4 Days Guilin and Yangshuo From US $ 394 per adult

Destination: Guilin (3 nights) , Yangshuo

Duration(持续时间) : 4 Days& 3 Nights

Tour Type: Multi-City Tour

Tour Code: GLCP-3

Chengdu is full of history and culture. Dujiang Yan, a 2500-year

water conservation system that works as well today as it did when it was set up, the mystical(神秘的) temples which housed some of China's great philosophers and of course the panda, alljust waiting to be explored.

4 Days Chengdu and Giant Pandas From US $415 per adult

Destination: Chengdu (3 Nights)

Duration: 4 Days & 3 Nights

Tour Type: Multi-City Tour

Tour Code: CDCP-2

Lhasa, the capital city of Tibet, belongs to the highest cities

in the world at an attitude of 3490 meters.

5 Days Holy Tibet From US $ 848 per adult

Destination: Lhasa (4 Nights)

Duration : 5 Days & 4 Nights

Tour Type: Multi-City Tour

Tour Code: LSCP-1

1If Ann's parents go on a visit to G.uilin. the tickets will cost them______

A. $ 830 B. $ 788 C. $ 1696 D. $ 394

2Tom is searching for the information about the tour code on the Intemet. The tour code ofChengdu is ___

A. CDCP-2 B. CLCP-3

C. LSCP-l D. CDCP-3

3Steve is interested in history and culture, he had better go to______according to theinstructions above.

A. Lhasa B. CuiLin

C. Chengdu D. Yangshuo

4If David goes to Lhasa for a visit, the whole jouney will last______ .

A. 5 Days & 5 Nights B. 4 Days & 3 Nights

C. 3 Days & 2 Nights D. 5 Days & 4 Nights

5Which of the following is Not true?

A. In Guilin, you can enjoy the best city attractions.

B. In Chengdu, anyone can live in the mystical temples.

C. Lhasa is the capital of Tibet.

D. Dujiang Yan has worked well since it was set up.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】请根据句意从方框中选择合适的动词,并用其适当形式填空,使句子通顺。

1Linda is so careless that she always ___________mistakes.

2Tom, _________________shy in class. Put up your hand, please.

3Look! He ____________out some of the larger fruit into small pieces.

4---Your room is really untidy. Things are all over the floor.

---Sorry, Mum. I ___________it up right now.

5He often___________me not to play too many computer games, but I didn’t listen to him.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---If there are _____people driving, there will be ______air pollution.

---Yes, the air will be fresher and cleaner.

A. less, less B. less, fewer

C. fewer, fewer D. fewer, less

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】I usually talk to my friends because I want to be /p'lait/.

A. polite B. paper C. perfect D. plane

查看答案和解析>>

同步练习册答案