【题目】
![]()
Bitwalking is an invention(发明物) by a small company(公司) in London. To make people walk more, this new app(应用程序) on the smartphone is paying its users according to(根据) the number of miles they walk each day.
With this app, walkers can get one “Bitwalking dollar (or BW$)” for about 10,000 steps, or 5 miles (about eight kilometers). One person can get at most three BW$ per day. Now, people can only spend the money in the Bitwalking inapp marketplace or trade it for cash(现金), but the company's heads Nissan Bahar and Franky Imbesi say that over time BW$ will become popular. “Some shoe makers are ready to accept BW$ payments, for example, and a UK bank could work with Bitwalking for an event,” they said.
One idea behind the app is to make people healthier. But the company also have another idea: to improve people's lives. In poor countries, people have to walk a long way to work, or to school, or just to get water. Workers in the countryside get less than one dollar a day. By walking around with the Bitwalking app, they could make three times more.
The company also set up Bitwalking centers in some poor places. At the centers, people will learn how to use the Bitwalking dollars or trade them for cash. Bitwalking is really helping to change(改变) life.
【1】From the passage we know Bitwalking is ________.
A.an invention from a poor countryB.a small company in London
C.an app to make people walk moreD.a new kind of smartphone
【2】In Paragraph 2, the writer uses ________ to show us that BW$ will become more popular.
A.numbersB.rulesC.gamesD.examples
【3】The last paragraph is mainly about ________ Bitwalking centers help poor people change their lives.
A.whyB.whenC.howD.where
【4】According to the passage, which word can BEST describe Bitwalking?
A.Beautiful.B.Helpful.C.Expensive.D.Meaningless.
【5】The best title for this passage might be “________”.
A.Making Money by WalkingB.Making People Exercise More
C.Spending Money on Online ShopsD.Setting up Bitwalking Centers
【答案】
【1】C
【2】D
【3】C
【4】B
【5】A
【解析】
短文主要介绍伦敦一家小公司的发明Bitwalking。这款智能手机上的新应用程序根据用户每天步行的英里数向用户付费,目的是让人们更健康,有助于改变生活。
【1】细节理解题。根据第一段To make people walk more, this new app(应用程序) on the smartphone is paying its users according to(根据) the number of miles they walk each day.可知,Bitwalking一款让人们多走路的应用程序。故选C。
【2】细节理解题。根据Some shoe makers are ready to accept BW$ payments, for example, and a UK bank could work with Bitwalking for an event.可知,列举制鞋商和一家英国银行来说明BW$将变得更加流行。故选D。
【3】细节理解题。根据At the centers, people will learn how to use the Bitwalking dollars or trade them for cash.可知,在这些中心,人们将学习如何使用比特行走美元或将其兑换成现金。因此最后一段主要关于怎样帮助穷人改善生活。故选C。
【4】细节理解题。根据最后一句Bitwalking is really helping to change(改变) life.可知,Bitwalking是有帮助的。故选B.
【5】最佳标题题。根据With this app, walkers can get one “Bitwalking dollar (or BW$)” for about 10,000 steps, or 5 miles (about eight kilometers). One person can get at most three BW$ per day.(有了这个应用程序,步行者可以得到一个“比特行走美元(或BW$)”约10000步,或5英里(约8公里)。一个人每天最多能得到三个。)可知,走路能赚钱。故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2014年四川省乐山市中考】–Hurry up! There’s a bus coming!
–Why run? There will be another one _____ two or three minutes.
A. by B. in C. for
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Do you know the boy in the picture? He is Yi Yangqianxi. His English name is Jackson. Yi is 16 years old. He is a student in a school in Beijing. And he is also a boy in the group(组合) TFBOYS.TFBOYS has another(再一) two boys—Wang Yuan(Roy) and Wang Junkai (Karry).They all have good looks. They all like singing and dancing.
Wang Yuan and Wang Junkai are Yi’s friends. And Yi has another friend. He is a toy bear. He is always in Yi’s schoolbag. Yi goes to school with him every day.“He can’t speak(说),but he can listen to me. He is very nice. I like him very much,”Yi says.
【1】Wang Junkai’s English name is_________
A. Karry B. Roy C. Jackson D. Justin
【2】There are_________boys in the group TFBOYS.
A. two B. three C. four D. five
【3】You can always see Yi’s toy bear_________.
A. under his desk B. in his bookcase C. in his schoolbag D. on his bed
【4】文中画线的单词“him”指代“_________”。
A. Wang Yuan B. the toy bear C. Wang Junkai D. Yi Yangqianxi
【5】What does the passage(文章) talk about?
A. Yi Yangqianxi’s schoolbag. B. The group TFBOYS.
C. Yi Yangqianxi is a nice boy. D. Yi Yangqianxi and his friends.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】They tried to run fast in order________up with me.
A.to catching
B.to catch
C.that catch
D.that catching
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Could you please________aloud?My sister is doing her homework in her room now.
A.not talk
B.not to talking
C.not talking
D.no to talk
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013四川雅安】They arrived Shanghai a cold morning.
A. in: in B. in: on
C. at: on D. at: in
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Carlton Joseph is a fashion designer(服装设计师), but not just any fashion designer. He appears on television, he writes books, and he owns his fashion house.
![]()
Born in 1980, Carlton started designing clothes when he was eleven. His father owned a clothes store, and Carlton used to work there at the weekend. Then he did a design course at college.
When he was 21, someone suggested doing a TV program. He made his first show “Carlton’s Clothes” in 2004, and he wrote his first book in the same year. Since then he has written four more. Carlton got married to TV producer Susan Mills in 2005.
Three months ago, Carlton started his new company. He called it “Design Carlton”.
At work Carlton always wears black trousers and a blue coat, but at home, or when he goes out, he wears clothes with bright colors (red, blue and yellow). He is especially crazy about new glasses, he buys a new pair every few weeks. “I like to look different every day,” he says.
Carlton started wearing glasses when he was twelve. He dyed(给……染色) his hair red when he was 18. It is still red, and this year, for the first time, he has grown a beard. “My wife likes it, that’s why” is his explanation. But his beard is black.
【1】How old was Carlton when he wrote his first book?
A. 11 B.21 C. 24 D. 25
【2】What does the underlined word “it” refer to?
A. Carlton’s hair. B./span> Carlton’s beard.
C. Carlton’s coat. D. Carlton’s company.
【3】What is the main idea of paragraph 5?
A. Carlton likes to look different.
B. Carlton is a hardworking person.
C. Carlton is crazy about new glasses.
D. Carlton loves wearing colorful clothes.
【4】Which of the following if true according to the passage?
A. Carlton is just a common fashion designer.
B. Carlton started his new fashion company in 2005.
C. Carlton made his first show after he got married to Susan.
D. Carlton got some design experience before going to college.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com