【题目】阅读短文,从短文下面方框中的六个句子中选择五个还原到短文中,使短文通顺完整、衔接自然。
A. An old man had a monkey.
B. Again the monkey drove it away.
C. The monkey hit it with that stone.
D. The old man doesn’t like the monkey.
E. On a hot afternoon, the old man was asleep in his chair in the garden.
F. Well, many people, even our friends, sometimes do things just like the monkey.
![]()
This is a story about a monkey. 【1】The old man liked the monkey very much. The monkey was very clever. When birds came to the garden, he drove(驱赶) them away. He also helped the old man in many other ways. 【2】A fly(苍蝇) came and sat on the end of the old man’s nose. The monkey drove it away. Soon the fly came back again and sat on the old man’s nose again. 【3】Again and again, the monkey became very angry. He jumped up, ran to pick up a large stone. When he came back, the fly was on the old man’s nose again. 【4】The fly fell off, but the old man’s nose was broken.
【5】 They do things too quickly but they don’t think much before they do. Maybe they sometimes bring us trouble, though they mean to do something good.
【答案】
【1】A
【2】E
【3】B
【4】C
【5】F
【解析】
文章讲述了一个老人和一个小猴子的故事。老人对小猴子很好,小猴子很聪明,也帮助老人很多,一天,一只苍蝇老是飞到老人的鼻子上,小猴子一次又一次的赶跑它,它还是回来,后来小猴子生气了,拿起石头把苍蝇打落了,但是老人的鼻子也破了。
【1】根据This is a story about a monkey. 和The old man liked the monkey very much.以及选项,可知是一个老人有一只小猴子,起到承上启下的作用;故选A。
【2】根据He also helped the old man in many other ways.和A fly(苍蝇) came and sat on the end of the old man’s nose. The monkey drove it away.以及选项,可知说一个炎热的下午,老人在花园的椅子上睡觉,起到承上启下的作用;故选E。
【3】根据Soon the fly came back again and sat on the old man’s nose again.和选项,可知小猴子又把它赶跑,起到承接上文的作用;故选B。
【4】根据Again and again, the monkey became very angry. He jumped up, ran to pick up a large stone. When he came back, the fly was on the old man’s nose again.和The fly fell off, but the old man’s nose was broken.以及选项,可知说小猴子用石头打它,起到承上启下的作用;故选C。
【5】根据The fly fell off, but the old man’s nose was broken.和They do things too quickly but they don’t think much before they do. Maybe they sometimes bring us trouble, though they mean to do something good.以及选项,可知是许多人做事就像小猴子一样,起到承接上文的作用;故选F。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读:请要求完成下列各题。
![]()
With the help of the Internet, shopping is not a difficult thing. Just click your mouse to choose the article (物品) you like, and the shopping is finished. You needn’t walk out of the room. It seems easy and quick. But there’s a trap (陷阱) online sometimes. If you are careless, it will bring you some trouble (麻烦). You may find (A) the colour of the article is different from what you want, or the size is either too small or too big. If you want to be different, you’d better not buy clothes online. Once you put on the clothes you buy online and go out, you will find many people wear the same clothes in the street.
【1】在文中找出两组互为反义词的词语:
________________ ________________
【2】填词,完成(A)处划线句子的同义句。(每空一词)
The colour of the article ________ ________ ________ ________ what you want.
【3】根据短文回答:How do people shop online? ___________________________________________
【4】From the passage, we know the writer is ________ (on支持/ against反对) shopping online?
【5】回答:Do you often buy things on the Internet? Why or why not?
____________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假如你叫王燕,看到小宠物主人俱乐部(the Young Pet Owners Club)正在招收新成员,很想参加。请 根据以下表格提供的信息,用英语写一份申请信,表达你的意愿并恳请俱乐部考虑和答复。
![]()
要求:
1. 词数 80 左右,信的开头和结尾已给出,不计入总词数;
2. 内容必须包括所有要点,不要逐字翻译,可适当发挥,使其连贯、通顺;
3. 文章中不得出现真实的人名、地名、校名等相关信息。
June 25, 2015
Dear Sir,
I read your poster yesterday, I’m writing to tell you I’d like to be a member of your club.
You can call me on 0512-65436688. Yours faithfully
Wang Yan
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each word or phrase can only be used once(将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词或词组只能填一次):
![]()
Shop owners around the world are getting increasingly annoyed with the latest trend of customers coming into their shops just to try things on, but not to buy. They have decided to do something to stop it.
As online shopping has become more and more popular, some shop owners have 46 that although their shops look busy, they aren’t making much money. This is because customers are 47 to save money by buying online but are worried about choosing the wrong size or colour. So they go to stores to try on clothes before going home to 48 them from a website.
But now stores in Australia have come up with an idea to stop this. They are asking customers to pay a ‘trying on’ fee. Winter sportswear shops have introduced charges (收费) of up to $50 to try on boots or other ski wear. This charge is returned if customers come back to buy the 49 within seven days.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013辽宁鞍山】The children will climb the hill if it___________ tomorrow.
A. won't rain B. didn't rain
C. isn't raining D. doesn't rain
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2014天津】It was raining heavily, _____ we decided to stay at home and watch TV.
A. but B. or C. because D. so
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Some of my friends eat with their eyes.They prefer to order what________nice.
A.feels
B.smells
C.looks
D.tastes
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Wu Yu has three favourite stars.Those are their photos on the wall in her bedroom.Who are they?Let's have a look.
| Chinese name:Zhang Yixing English name:LAY From:Changsha,China Age:28 Job:singer,actor Favourites:reading,singing,swimming,running and dancing |
| Chinese name:Zhou Dongyu From:Shijiazhuang,China Age:27 Job:actress Favourites:singing and listening to music |
| Chinese name:Ning Zetao From:Zhengzhou,China Age:26 Job:swimmer Favourites:swimming,playing basketball and watching films |
【1】Zhang Yixing is from .
A. BeijingB. Shijiazhuang
C. ChangshaD. Zhengzhou
【2】How old is Zhou Dongyu?
A. She's 26 years old.B. She's 23 years old.
C. She's 22 years old.D. She's 27 years old.
【3】What is Ning Zetao good at?
A. Singing.B. Swimming.C. Dancing.D. Reading.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com