分析 新纪录片《舌尖上的中国2》于2014年4月18日在中国中央电视台播出.新纪录片共有八集,涵盖300种食物.与《舌尖上的中国1》相比,新纪录片有更多的人情味.
解答 56.B.细节理解题.根据第二段中This is only a scene from the first episode(集) of CCTV’s new documentary,A Bite of China 2(舌尖上的中国2),which appeared on April 18,2014.可知舌尖上的中国2 于2014年4月18日出现在中国中央电视台.故选B.
57.C.细节理解题.根据第五段中“Compared with A Bite of China 1,the new season has a more human touch,which makes viewers cover some tears while their mouths are watering,”可知与舌尖上的中国1相比,新纪录片有更多的人情味,故选C.
58.A.细节理解题.根据文中Finding their subjects was often the hardest part of the film team’s job.可知找到自己的人即合适的人选往往是最困难的一部分,故选A.
59.D.词义猜测题.根据并列成分joys结合语境可知“sorrows”的意思是悲伤,故选D.
60.C.细节理解题.根据The new season includes eight episodes,covering 300 types of food.可知新赛季共有八集,涵盖300种食物.故选C.
点评 本篇是一篇社会文化类阅读.主要介绍了舌尖上的中国2.阅读时,首先要通读全文,了解文章大意,再熟悉题干和选项,然后根据语境逐一选出答案.最后在检查一遍,查缺补漏.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | at | B. | in | C. | on | D. | with |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | information | B. | news | C. | words | D. | pictures |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Cyber Boy 5-26-2012 2:15pm |
| Hi,I'm planning a trip to Europe this summer.I haven't decided where to go yet,but I'd like to experience Britain and France.And I don't want to spend too much money,Any ideas? |
| Esperanto 5-26-2012 2:23pm |
| I had tour to Britain last year.It's a very nice place.I had a great time there.If you get a chance,visit Stratford.That's the town where Shakespeare lived. |
| Yoshi 5-26-2012 2:28pm |
| First you should make sure what you want to do there.Each country in Europe has so much to see.Are you interested in museums and castles(城堡)?Or do you want to get to know anything modern? |
| Cyber Boy 5-26-2012 3:02pm |
| Yoshi-Good question.I'd like to see some museums,but I also want to try some of France's famous food,and a castle would also be great. |
| Yoshi 5-26-2012 3:21pm |
| I think an English-France-Germany trip might work well for you.You can do a little bit of everything.That's wonderful. |
| Esperanto 5-26-2012 3:38pm |
| It's easier to say than to do.It will need a lot of money and take time.Cyber Boy isn't so rich.I think he'd better go in France first this time and he is still able to travel to England or Germany in the future if possible. |
| Yoshi 5-26-2012 3:54pm |
| Esperanto-That sounds OK.But I'm not sure if he will have another trip to Europe. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 5 day | B. | 5-day | C. | 5 days | D. | 5-days |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | suggestion | B. | information | C. | message | D. | advice |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | must | B. | could | C. | mustn't | D. | couldn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.It's good to stay at home for you. B.After the meal,don't leave at once. C.Could you give me a hand? D.What rules do they have in America? E.But I'm a bit nervous. F.You're supposed to leave before the meal. G.It's impolite to arrive late. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com