精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Singapore is a good place for sightseeing. There are a lot of good hotels with good services. Different furniture and different price of rooms. Here are four hotels you can choose. Read it and decide for yourself.

【1Holiday Inn Atrium Singapore is ______________.

A.near Changi Airport

B.across from the island’s famous Singapore River

C.at 11 Cavenagh Road

D.at 80 Middle Road

【2】 _______ is the best of the four hotels.

A.Inter Continental Singapore

B.Holiday Inn Atrium Singapore

C.Holiday Inn Singapore-Parkview

D.Crowne plaza Hotel Changi Airport

【3】 The cheapest price for a single room is in __________.

A.Inter Continental Singapore

B.Holiday Inn Atrium Singapore

C.Holiday Inn Singapore-Parkview

D.Crowne plaza Hotel Changi Airport

【4If your parents want to stay in Crowne Plaza Hotel Changi Airport for three nights, they will pay________.

A.$270 B.$180 C. $165 D.$90

【5】You’ll spend _______ from Holiday Inn Singapore-Parkview to Changi Airport by car.

A.25 minutes B.30 minutes C.25 hours D.30 hours

【答案】

【1】B

【2】A

【3】D

【4】D

【5】A

【解析】

试题分析:这篇文章主要是介绍了去新加坡观光时四个旅馆的情况,文中详细介绍了它们的地址、联系方式、规格及价位等信息。

【1】B细节理解题。根据第二个旅馆的信息Across from the hotel is the island’s famous Singapore River.可知此题应选B。

【2】A推理判断题。根据所给旅馆信息可知Inter Continental Singapore是五星级宾馆,所以是最好的,故选A。

【3】D推理判断题。根据所给旅馆信息可知Crowne Plaza Hotel Changi Airport的单间是最便宜的,故选D。

【4】D计算分析题。根据 Crowne Plaza Hotel Changi Airport 的信息,你的父母在这里住三晚上应花费30*3=90,故选D。

【5】A细节理解题。根据第三个旅馆的信息It was built in 1985. Changi Airport is only a 25 minutes’ drive away.可知此题应选A。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Choose the best choice from A, B or C according to what you read.

【1】The charts above are about ______ .

A. traffic accidents B. safety C. health

【2】Which is not the factor from drivers ?

A. Drunk driving B. Speeding C. Road environment

【3】How many factors cause traffic accidents ?

A. 7 B. 4 C. 3

【4】What does the word vehicle mean in Chinese ?

A.安全带 B.机动车辆 C.行人

【5】From the charts we know that ______ .

A. road environment is the main factor of traffic accidents

B. tired driving is the most factor from drivers

C. a quarter of the drivers don’t use seat belts

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---Where he go on vacation ? --- He went to the mountains.

A. did B. is C. does D. has

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Ⅲ. 根据图片及提示词,各写一句意思完整,语法正确的句子。

66

67

68

69

70

1perform magic tricks

____________________________________________________________

2be good at play the guitar

____________________________________________________________

3like ,perform kongfu

_____________________________________________________________

4start to perform ballet

_____________________________________________________________

5can play the piano,two years ago

_____________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】将符合各人情况的图片所对应的选项填入题前括号内。

Mr. Smith is 50 years old. He wants to visit his son in England. He needs a means of transportation(交通工具) that is fast.

Jenny is a student. Her home is near her school. So she doesn't need to take a bus or ride a bike. She thinks her way of getting to school is healthy and fun.

Old Mary is 65. She has to go shopping every week. The supermarket is about 2 kilometers from her home and she goes there by taxi(出租车).

Miss White lives on a busy street. She has to go to work early. But she doesn't want to take a bus or a taxi. She thinks taking the subway is very convenient(方便的).

Grace is a worker. She works about one kilometer from her home. She has a bike. She likes riding.

A. B. C. D. E.

1_______________

2_______________

3______________

4______________

5_______________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 A survey(调查) about the activity Helping the Homeless Children was made in Lucy and Lily's class. They and their 48 classmates took an active part in this activity. According to the form below _____ students gave away school things.

A. 24 B. 15 C.25

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2014年江苏省无锡市中考】 sunshine! Shall we take a walk in the garden?

A.What a beautiful B.What beautiful

C.How a beautiful D.How beautiful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Everyone knows that exercise is important. We all need to exercise. Doctors say it is good for us. It makes your body strong. Children who often exercise are more active. That means they do better in schoolwork than those who don’t exercise.

There are many ways to exercise. You can walk, run, swim, skate, or play ball games. Make sure you exercise in the following ways: You have to like what you are doing. Exercise enough—but not too much. It’s best to exercise twice a week. Thirty minutes each time is enough. Try all kinds of sports until you find one, two or even three sports that feel right for you.

You can exercise at fitness centers. There is a lot of equipment in the centers. The equipment will help you exercise your arms, legs and other parts of your body to make you keep fit. Some people buy equipment to exercise at home. But it’s very expensive.

1Exercise can help children .

A.feel excitedB.keep fitC.look differentD.always be happy

2Which of the following is NOT mentioned(被提及) in the passage?

A.B.C.D.

3Each time, it’s best to exercise .

A.two hoursB.one hourC.half an hourD.fifteen minutes

4The word “fitness center” means in Chinese.

A.娱乐中心B.服务中心C.健身中心D.培训中心

5The main idea of the passage is .

A.the equipment of fitness centersB.the history of sports

C.types of sportsD.how to exercise

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

假如你叫王强,想加入英语俱乐部。请根据以下内容写一封信,介绍一下你的个人情况。

要求:1. 不少于60词;开头和结尾已给出,不计入总词数。

2. 短文必须包含要点中的所有信息,并在此基础上适当发挥。

Dear sir,

My name is Wang Qiang. _____________________________________________________ _______________________________________________________________________

Yours,

Wang Qiang

查看答案和解析>>

同步练习册答案